Medicine Hat College

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Medicine Hat College (MHC) är en offentlig styrelse styrd, omfattande gemenskap college som betjänar en stor region i sydöstra Alberta och bortom. Öppet sedan 1965 är MHC en modern, progressiv läroinstitution. MHC erbjuder program inom näringsliv, utbildning, bild- och scenekonst, vetenskap, hälsovetenskap och teknik. Medicine Hat College har två campus, en i staden Medicine Hat och en i staden Brooks, 100 km från Medicine Hat.

2.173 heltidsstuderande 1 449 deltidsstuderande 52% kvinnlig 48% hane Internationella studenter utgör 9% av vår studentkår.

Välkommen till Medicine Hat College!

Känd för vårt fokus på studenter - och våra innovativa och samverkande natur - Medicine Hat College tjänar stolt över 8000 elever varje år. Vi har åtagit oss att de samhällen i sydöstra Alberta, men medveten om globala möjligheter, vare sig vill studera hos oss, partner på ett nytt företag eller idé eller använda våra lokaler för att göra det mesta av ditt möte eller celebrations- vi är här för du.

MHC är en stolt medlem av Campus Alberta och välkomnar partnerskap för att gynna våra studenter och samhällen. Dela dina idéer, dela dina berättelser och dela i en framgångsrik framtid med oss.

College Profil

Vad vi lovar

Medicine Hat College erbjuder utbildning som förbereder eleverna för vidare studier, karriär och liv. Vårt folk brinner frigöra potentialen i varje student- intellektuellt, känslomässigt och socialt. Genom varje möte har vi med studenter-och allt som vi gör-vi kommer att försöka känna igen och uppmuntra deras potential som studerande, arbetstagare och globala medborgare.

Möjligheter att lära

Grader i samarbete med Alberta universitet
University överföring möjligt för studenter att starta grader här
Certifikat, diplom och tillämpad utbildningsprogram för karriärer och sysselsättning
college beredning
lärlings trades
Fortsatta studier för karriärmöjligheter och rekrytering
Musikkonservatoriet och dans
Engelska som Andra Språk
Campus i Medicine Hat och Brooks

Förnya och skapa

Vårt kontor för innovation och stipendium (OIS) stödjer tillämpad forskning görs för att gynna eleverna, industri, samhälle och utanför. Detta görs genom att erbjuda faciliteter, utbildning och kompetens till organisationer inom forskning och utveckling av sina produkter och tjänster. Dessutom har vi aktivt samarbetar med företag, andra eftergymnasiala institutioner, statliga och icke-statliga myndigheter på ett brett utbud av innovativa projekt.

Kontakta vårt kontor om du är intresserad av att veta där forskning och innovation kan ta dig.

MHC Advantage

Det finns många anledningar till att MHC är ett bra val för internationella studenter.

MHC är en utbildningsinstitution (DLI # O18795445892), och alla akademiska kreditprogram inklusive engelska för akademiska ändamål är utvalda program.

Säker, intim gemenskapsmiljö som tillåter studenter att övergå till kanadensisk kultur och nordamerikanska undervisningsstilar Konkurrenskraftiga internationella studieavgifter jämfört med andra institutioner i Alberta Många examensalternativ och examensutgångspunkter Tillgänglighet för universitetsöverföringsalternativ för att fortsätta till examen Flera examen erbjuds på campus i samarbete med andra Alberta universitet Hög studenttillfredsställelse jämfört med resten av Alberta Brett utbud av studentstödstjänster som bidrar till akademisk, social och personlig utveckling

MHC Support Services

Akademisk rådgivning Academic Resource Center Open Learning Center Studentförening & Peer Support Center Student Sysselsättning & Karriärcenter Studentens finansiella stöd Personlig rådgivning Funktionshinder Bibliotekstjänster och skrivspecialist Var lämplig för Life Center Högskolans dagvård Entreprenörsutvecklingscenter

Internationella studie

Stöd och rådgivning före ankomst Pick-up på Medicine Hat Airport eller Greyhound Bus Station Hälsoförsäkring 24 timmars nödhjälp Hemvistelse Placering Reseinformation Öppnar ett bankkonto Ny studentorientering

Platser

Medicin hatt

Medicine Hat College

Address
Medicine Hat Campus
299 College Drive SE

T1A 3Y6 Medicin hatt, Alberta, Kanada
Telefon
+1 866-282-8394

Brooks

Address
Brooks Campus
200 Horticultural Station Road East

T1R 1E5 Brooks, Alberta, Kanada