Läs den officiella beskrivningen

VI ÄR NIMBUS

Nimbus School of Recording & Media är eliten musik och media skolan ligger i vackra Vancouver, BC, Kanada. Nimbus erbjuder mindre klasstorlekar, mentorskap från branschexperter, praktisk utbildning och 24/7 tillgång till våra professionella studios. Nimbus var grundade av kända musikproducenter Bob Ezrin (Pink Floyd, Alice Cooper, Kiss) och GGGarth Richardson (Rage Against The Machine, Red Hot Chili Peppers, Biffy Clyro).

Alla våra kurser ges av nuvarande branschfolk. Vi erbjuder diplom och certifikat program: ljudteknik, musikproduktion, elektronisk musikproduktion, videoproduktion, post produktion och spel ljud, levande ljud och musikindustrin entreprenörskap. Nimbus hjälper eleverna skapa sin framtid i musik och media.

nimbstud

Nimbus fördel:

Hands-On Learning
Vi bygger våra lektioner runt en karriär fokuserad, praktisk inställning till utbildning. Med små klasser, lär dig genom att göra arbetet, inte läsa om det i en lärobok. Audio & Video eleverna träna på riktiga studios med top of the line redskap, samma redskap som används i professionella studior runt om i världen. Business studenter arbetar med riktiga artister, planera och köra verkliga händelser, och arbeta för vår studentdrivna skivbolag.

Mentorskap och nätverk
Nimbus fakultet innehåller en imponerande lista av ingenjörer, producenter, ljuddesigners, och företagsledare (inklusive Juno vinnare och nominerade, och guld och platina rekord mottagare). Du kommer att ha möjlighet att lära av de bästa i branschen. Vissa elever har även fått sin första professionella album kredit medan skolan! Nimbus studenter kan också dra nytta av pågående möjligheter till nätverkande med bästa branschfolk genom regelbundna gästföreläsningar. Tidigare gästtalare har besökt från: Nettwerk Records, Monstercat, Earthquaker Devices, Roland, sikta Media, socan, The Feldman Agency, Universal Music Publishing, och många fler.

24/7 Praktisk Industry Experience
Nimbus är öppen 24/7 för våra studenter. Med 24 timmars tillgång till våra studior, kommer du att ha all den tid du behöver för att vinna förtroende och erfarenhet med de kunskaper och begrepp du lär dig. Oavsett vilket program du tar på Nimbus, när du har avslutat din tid här, kommer du att ge sig ut i världen med oräkneliga timmar av praktisk erfarenhet av branschen.

World-Class Gear
Att vara en världsledande ingenjör, videographer eller producent, måste du arbeta på världsklass redskap. På Nimbus får du tag på högsta kvalitet branschstandard redskap och den senaste digitala tekniken. Detta inkluderar tre fantastiska SSL konsoler, Avid S6 och S3 roder, Slate Audio Raven MTX, och de senaste Pro Tools HDX Systems. När du lämnar Nimbus kommer du att kunna gå in i någon studio och vet varje knapp och ratt.

Samarbete

Bli en del av Nimbus ekosystemet. Få värdefull social kompetens genom våra psykologi klasser som syftar till att erbjuda upplevelsebaserat lärande med praktiska exempel från studio och industri liv för att öka din självkännedom, självförtroende och relationskompetens. Du kommer också att bygga ditt CV genom integration med andra studenter från andra kurser och program. På Nimbus, samarbetar tvärvetenskapligt för att skapa professionella projekt är en del av livet, precis som i den verkliga världen.

MÖJLIGHET
Genom vårt rykte och engagemang i branschen, vi ständigt får möjligheter för våra alumner och nuvarande studenter. Vår aktiva placering program fått över 200 arbetsförmedling förfrågningar förra året! Våra alumner har gått vidare till göra fantastiska saker, bland annat vinna en Juno. Vår opinionsbildning för musikindustrin strävar efter att stärka branschen att våra studenter gå in.

VÅR LÖSNING TILL DIG


Nimbus finns att förändra liv genom musik. Vi brinner för musik, mentorskap och gemenskap. Vi värdesätter kvalitet och karaktär. Vi strävar efter att skapa en känsla av tillhörighet, oberoende av ras, kön, läggning eller religion till våra studenter, alumner, personal och samhället i stort. Vi erbjuder praktisk kunskapsöverföring och livskunskap från den löpande yrkesmän.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Diplom

Nimbus School of Recording & Media

Utgående från grunderna av omslags kablar och placera mikrofoner, kommer detta naturligtvis att ta dig på djupet i alla aspekter av ljudteknik och studiobaserad musikprod ... [+]

Utgående från grunderna av omslags kablar och placera mikrofoner, kommer detta naturligtvis att ta dig på djupet i alla aspekter av ljudteknik och studiobaserad musikproduktion.

Med 24/7 studio tillgång och mentorskap från branschproffs, kommer du att ha möjlighet att växa dina tekniska och sociala färdigheter genom praktisk inlärning i verkliga studios, som arbetar med riktiga artister och band.

Detta är vårt mest omfattande program i studio musikproduktion och teknik. Efter avslutad programmet kommer du att vara säker på att arbeta i någon studio, var som helst i världen - eller till och med starta eget studio!

Potentiella Karriär: musikproducent, ljudtekniker, Studio Assistant Engineer, ljudredigerare, Studio Engineer, Mastering Engineer, arrangör.... [-]

Kanada Vancouver
September 2019
Engelska
Heltid
16 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
Nimbus School of Recording & Media

Nimbus Advanced Music Industry eleverna får up-to-the-minuten kompetens inom musikindustrin som det är idag. Studenter i Advanced Music Industry program kommer att främja ... [+]

Nimbus Advanced Music Industry eleverna får up-to-the-minuten kompetens inom musikindustrin som det är idag. Studenter i Advanced Music Industry program kommer att främja album och få verklig, praktisk erfarenhet, bland annat hur framgångsrikt att köra och hantera ett modernt mediabranschen.

MIND 100 - Introduktion till Music Industry & Entreprenörskap förbereder dig för en karriär i musikbranschen, vare sig som konstnär, en producent, videographer eller i chefsställning. Du kommer att lära dig hur musikbranschen fungerar och får de kunskaper entreprenörskap för att driva ett eget företag. Kursen kulminerar i en karriärutvecklingsplanen med ingång och mentorskap från lärare från flera discipliner. Målet är att ge dig en solid plan för dig och karriär du vill ha i musikbranschen. Du kommer att ha en möjlighet att presentera denna plan till topproffs från musikindustrin, få deras insikter och perspektiv på din plan.... [-]

Kanada Vancouver
September 2019
Engelska
Heltid
8 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
Nimbus School of Recording & Media

... [+]

I denna innovativa Naturligtvis kommer vi att ge dig en solid grund i studioinspelning, interpersonell och produktionsteknik innan du dyker in i en värld av elektronisk musikproduktion. Resultaten? Du kommer att vara en väl avrundad producent kan briljera i någon genre eller miljö.

Som med alla Nimbus kurser, är det här programmet undervisas av nuvarande yrkesmän och du kommer att ha 24/7 tillgång till våra studior för att öva allt du lär dig. Bygg din portfölj, och får de kunskaper du behöver för att sticka ut och lyckas i den spännande och konkurrenskraftig elektronisk musik produktionsindustrin.

Höjdpunkter Utnyttja Avid Pro Tools, Autotune, MELODYNE, Logi... [-]
Kanada Vancouver
September 2019
Engelska
Heltid
12 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
Nimbus School of Recording & Media

Som en Nimbus videoproduktion student kommer du att vara nedsänkt i alla aspekter av digital videoproduktion inklusive: skriva, regi, gjutning, plats scouting, produktion ... [+]

Oavsett om du vill skapa musikvideor, reklamfilmer, kortfilmer eller film levande webbsändningar, ger vi dig de kunskaper och självförtroende du behöver för att kliva in i någon produktion roll och skapa professionella videoinnehåll för varje medium.

Som en Nimbus videoproduktion student kommer du att vara nedsänkt i alla aspekter av digital videoproduktion inklusive: skriva, regi, gjutning, plats scouting, produktion, skytte, redigering, belysning och ljudmixning. Plus, lära sig alla detaljer i video live streaming och webbsändningar!

Vi kommer att lära dig väletablerade video produktionstekniker och nya, up-to-the-minuten färdigheter som krävs för att sätta dig i spetsen för den ständigt föränderliga medielandskapet.... [-]

Kanada Vancouver
September 2019
Engelska
Heltid
8 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska

We Are More Than A School - We Are Nimbus - Nimbus School of Recording & Media

Nimbus School Of Recording & Media