Läs den officiella beskrivningen

En karriär som gör skillnad

Nova Scotia College of Early Childhood Education är en ideell utbildningsmiljö som övervakas av en styrelse. På Nova Scotia College of Early Childhood Education är vi stolta över att lägga grunden för våra studerandes personliga och professionella utveckling.

NSCECE erbjuder ett tvåårigt utbildningsprogram (ECE) som grundar sig på flera årtionden av forsknings- och utvecklings lämplig praxis. Studenter som ingår i programmet introduceras i olika kurser som handlar om barn, familjer och ECE-yrket och kommer att förvärva den kunskap, praxis och färdigheter som kommer att utveckla hög självkänsla, oberoende och början av socialt ansvar.

Studiens fokus kommer att utforma, genomföra och utvärdera utvecklings lämpliga läroplaner i ett försök att stödja tillväxt och utveckling av barn från spädbarn till 12 år. Programmet omfattar 870 klassrumstimmar och 600 praktikum timmar. Studenter som behöver flexibilitet i sitt schema kan anmäla sig till kvällskurser på deltid.

Kandidater hittar anställning i en rad olika inställningar, inklusive barnomsorg, skolor, privata hemdagar, barnskolor, utvecklingscentra. Över 95% av NSCECE-studenterna hittar ECE-anställning efter examen.

NSCECE-kandidater är inte berättigade att ansöka om ett arbetstillstånd efter examen. Våra internationella kandidater kan gå igenom andra strömmar som Atlantic Pilot Program om de vill arbeta och stanna i Kanada.

Programmet kan tas på heltid eller deltid. Finansiell hjälp är tillgänglig.

118217_pexels-photo-1462630.jpegAnastasiya Gepp / Pexels

Historia

År 1970 inrättade St Josephs Children's Center det första Atlantic Canadian Programmet i Early Childhood Education. Programmet utvecklades från en tre månaders kurs till ett tio månaders diplomprogram. I maj 1997 blev St Josephs College of Early Childhood Education en separat enhet från St Josephs Children's Center.

För att säkerställa att examensbeviset erkändes över provinsgränserna år 2000 förlängdes programmet till en tvåårig kurs. Diplomprogrammet är licensierat av Nova Scotia Department of Labor och Advanced Education och godkänd av Nova Scotia Department of Education och Early Childhood Development .

År 2008 bytte St Josephs College of Early Childhood Education sitt namn till Nova Scotia College of Early Childhood Education (NSCECE).

Skolan erbjuder också:

Diplom

Nova Scotia College of Early Childhood Education (NSCECE)

NSCECE ger ett tvåårigt examensbevis i Early Childhood Education. Programmet kan tas på heltid eller deltid. Det uppdaterade studieprogrammet innehåller kursbeskrivningar ... [+]

5 skäl att ansluta sig till NSCECE: s ECE-programNSCECE har 50 års erfarenhet av träningspersonal för yrkesutbildning.Ett NSCECE-examensbevis kan öppna dörrar för att belöna karriär inom barnomsorg, familjemedelscentra, förskoleprogram i offentliga skolor, daghem för familjehem mmÖver 95% av våra kandidater som söker ECE-anställning anställs efter examen.Eftersom NSCECE är en privatfinansierad institution är undervisningen mindre än andra institutioner.NSCECE-kandidater kan överföra 6,5 hp till Mount Saint Vincent University för att erhålla en kandidatexamen i barn- och ungdomsstudier.

PLUS: Programmet uppfyller gällande riktlinjer för ECE i Kanada.

NSCECE ger ett tvåårigt examensbevis i Early Childhood Education. Programmet kan tas på heltid eller deltid. Det uppdaterade studieprogrammet innehåller kursbeskrivningar för studenter intresserade av tvåårig examensprogram. För studenter som började före läsåret 2012-2013, vänligen kontakta ditt ursprungliga studieprogram.... [-]

Kanada Halifax
September 2019
Engelska
Heltid
Deltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

Early Childhood Education at NSCECE

Address
Halifax, Nova Scotia, Kanada