Stenberg College

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Stenberg College har sedan 28 år specialiserat sig på och utmärkt sig inom hälso- och sjukvårdsutbildning. Vår huvudsakliga campus ligger i Surrey, British Columbia, en förort till Vancouver och BC: s näst största kommun.

Stenberg College är ackrediterad av BC regeringens ministerium för avancerad utbildning genom Private Training Institutions Branch (PTIB). PTIB ansvarar för att ställa in kvalitetsstandarder och säkerställa konsumentskydd. Stenberg College har också fått BC-regerings utmärkelse för utbildningskvalitetssäkring (EQA) som är BC: s varumärke eller "segl" av kvalitet efter gymnasiet för offentliga och privata institutioner.

Vi utvecklar alla våra program i samarbete med industrin för att möta deras behov, varför våra studenter är så framgångsrika. Över 98% av våra studenter är anställda inom sitt ämnesområde inom 6 månader efter examen. Vi är en liten, stolt kanadensisk utbildningsinstitution med ett exceptionellt rykte och ett oöverträffat engagemang för våra studenter och deras framgång.105984_105898_admissions_hdr.jpg

Platser

Surrey

Address
102 Avenue,13450
V3T 5X3 Surrey, British Columbia, Kanada

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium