The Language Gallery in Canada

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Om oss

Språkgalleriet erbjuder högkvalitativa språkkurser på ett antal platser över hela världen. Med skolor i London, Manchester, Birmingham, Berlin, Hannover, Vancouver och Toronto, är vi stolta över vår internationalism och vårt interaktiva förhållningssätt till lärandeprocessen. Alla våra faciliteter är bekvämt beläget i centrum av städerna där de ligger.

Våra små klassstorlekar förbättrar individuellt lärande, eftersom du kan dra nytta av personlig uppmärksamhet från lärare. Den starka känslan av samhället på varje skola innebär också att du inte kommer att få några problem att avgöra, beroende på vilken destination du väljer.

Våra kurser

På Language Gallery kan du välja mellan olika typer av engelska och tyska språkkurser för vuxna, samt internationella sommarläger för tonåringar. Kombinera klasser för att göra ditt språkinlärning mer intensiv och dra nytta av vår flexibilitet att byta från en typ av språkkurs till en annan för att passa dina behov utan extra kostnad.

Vår metodik

Våra medarbetare är dedikerade till att ge dig den bästa läraupplevelsen som möjligt, vilket gör att dina språkkunskaper kan blomstra. Våra lärare uppmuntrar till positiva interaktioner, vilket hjälper språket att bli andra natur för dig. Det finns också rådgivare, där för att hjälpa dig varje steg på vägen.

Våra lärare

Passionerat, väl förberedd och dynamisk - det är det bästa sättet att beskriva våra lärare. De har alla haft CELTA eller TESOL-lärarutbildning, och många har också, eller arbetar mot, DELTA eller MA.

Platser

Toronto

Address
Toronto, Ontario, Kanada

Vancouver

Address
Vancouver, British Columbia, Kanada

Program