Toronto School of Management

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Toronto School of Management (TSoM) är en skola som erbjuder en rad kurser inom företag, gästfrihet och bokföring.

Studenterna kan välja mellan följande program:

  • Förberedande kurs för ACCA-undersökning
  • Diplom i Företagsekonomi Co-op Program
  • Diplom i Business Management Co-op Program
  • Diplom i samarbetsprogrammet för gästfrihet och turism
  • Avancerat Diplom i Co-op-programmet för gästfrihet och turism

Ligger bland några av Nordamerikas ledande företag och organisationer erbjuder skolan en idealisk miljö för studenter som är angelägna om att fördjupa sig i ett pulserande näringsliv och olika kulturella aktiviteter.

Våra värderingar och våra människor

Vi fokuserar på:

Industry Partnerships för att hjälpa oss att utveckla karriär-fokuserad, samhällsansvarig utbildning och utbildning.

Levererar ett omfattande utbud av referenser som spänner över många områden.

Effektiv inlärning Pathways för att hjälpa dig att bygga på dina referenser samtidigt som man erkänner den tidigare inlärning.

Innovation och entreprenörskap genom vår unika blandning av teoretisk, tillämpad och breddinlärning, inklusive arbetslivserfarenhet och flera möjligheter till erfarenhetslärande och entreprenörskap.

Syn

Toronto School of Management : "Inspirerad av industrin. Driven av studentens framgång."

Uppdrag

Vi arbetar med branschledare att utforma och leverera innovativa och karriärcentrerade program. Vi arbetar outtröttligt för att ge studenterna den rätta kombinationen av akademisk excellens och praktisk praktisk erfarenhet, utbilda ambitiösa människor att fortsätta sin karriär.

Hur vi gör det…

På TSoM är hur vi gör saker lika viktiga som vad vi gör. Vi erbjuder en inspirerande, innovativ och positiv miljö för våra studenter, och alla våra handledare har omfattande praktisk erfarenhet att dela.

värden

Student-Centred-Vår högsta prioritet är våra studenter framtida framgång.

Excellence - vi är engagerade i att erbjuda kurser som går utöver resten.

Innovation - vårt samarbete med företag innebär att vi alltid skapar nya sätt att lära oss eleverna relevanta färdigheter.

Respekt - Vi tror att mångfald är en källa till styrka, och vi skyddar våra studerandes och personalets rättigheter och värdighet.

Varför studera med oss

Expertfakultet som stöder din utveckling

Vår erfarna fakultet har branschkunskaper att dela med sina elever, erbjuder fullt stöd och kontrollerar dina framsteg ofta.

Co-Op-program länkande studier med verkligt arbete

Fyra av våra examensbevis inkluderar utbildning på arbetsplatsen, integrering av dina klassrumsstudier med övervakad praktisk arbetslivserfarenhet direkt relaterad till dina akademiska och karriärmål.

Bekväm Downtown Toronto Läge

Skolan är bekvämt belägen på en tunnelbanelinje, nära en blandning av affärs-, bostads- och butiksområden - vilket gör att allt du behöver är i närheten.

Ett fokus på din upplevelse

Vi kontrollerar ständigt din prestation och tillfredsställelse för att säkerställa att ditt program uppfyller dina akademiska och personliga utvecklingsbehov, liksom att vara relevant för företagslivets krav.

State of the art faciliteter

Våra rymliga, luftkonditionerade klassrum är utrustade med toppmodern multimedia, internetanslutningar och ljudutrustning som ger en optimal inlärningsmiljö. Du kan använda våra datorer och gratis WiFi för att slutföra uppdrag för dina lektioner och kommunicera med dina vänner och familj.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se Advanced Diplomas » Se Diplom »

Program

Skolan erbjuder också:

Advanced Diploma

Avancerat Diplom i Hospitality and Tourism Management Co-op

Campusstudier Heltid 2 år November 2018 Kanada Toronto

Detta tvååriga avancerade diplom kommer att förbereda dig för ett ledande ställning inom gästbranschen. Den fokuserar på den senaste utvecklingen inom området. [+]

Avancerat Diplom i Hospitality and Tourism Management Co-op

Detta tvååriga avancerade diplom kommer att förbereda dig för ett ledande ställning inom gästbranschen. Den fokuserar på de senaste utvecklingen inom området, vilket hjälper dig att:

Utveckla kompetens inom professionell gästfrihet och lär principerna bakom viktiga förvaltningskoncept, såsom operativa strategier, prestations- och kontrollsystem och effektiva marknadsföringsmetoderUppnå bra kundservice genom framgångsrikt ledarskap och lagarbete, samt förstå skillnaden mellan individuellt, interpersonellt och kollektivt organisationsbeteendeUppskatta och förstå chefsrollens roll inom gästfrihet och turismKurskravOntario Secondary School Diploma eller motsvarande * eller Äldre student **Ålder 18 år eller äldreIELTS på 5,5 eller motsvarande för icke-inhemska engelska högtalare... [-]

Diplom

Diplom i Business Management Co-op

Campusstudier Heltid 2 år November 2018 Kanada Toronto

Denna kurs är idealisk för dem som vill driva en internationell affärskarriär. Denna kvalifikation kommer att förbereda studenterna för roller inom en rad områden, inklusive marknadsföring, ekonomi, personal och ledning. [+]

Diplom i Business Management Co-op

Denna kurs är idealisk för dem som vill driva en internationell affärskarriär. Denna kvalifikation kommer att förbereda studenterna för roller inom en rad områden, inklusive marknadsföring, ekonomi, personal och ledning.

Detta program fokuserar på den senaste utvecklingen inom internationell företagsförvaltning, vilket hjälper dig att:

Utveckla nödvändiga färdigheter och kunskaper för att vara omedelbar effektiv som chef, samt förbättra dina personliga och professionella färdigheter för att hjälpa dig att uppnå dina målAnvänd kognitiva och problemlösande färdigheter för att fungera effektivt individuellt och som en del av ett team, inklusive övervägande av affärsetik hela tidenFörbered dig för arbete i en rad kulturer och länder, och förstå hur man skapar effektiva kommunikationsstrategierKurskravOntario Secondary School Diploma eller motsvarande * eller Äldre student **Ålder 18 år eller äldreIELTS på 5,5 eller motsvarande för icke-inhemska engelska högtalare... [-]

Diplom i Företagsekonomi Co-op

Campusstudier Heltid 1 år November 2018 Kanada Toronto

Diplom i företagsekonomi är ett ettårigt samarbetsprogram för studenter som vill ha en framgångsrik karriär inom företagsledning. Kandidater kan söka roller på en mängd olika områden, inklusive marknadsföring, ekonomi, personal och ledning. [+]

Diplom i Företagsekonomi Co-op

Diplom i företagsekonomi är ett ettårigt samarbetsprogram för studenter som vill ha en framgångsrik karriär inom företagsledning. Kandidater kan söka roller på en mängd olika områden, inklusive marknadsföring, ekonomi, personal och ledning.

Du kommer att kunna:

Identifiera och förstå tekniker och teorier om framgångsrikt företagande, inklusive hur man hanterar ekonomi, de grundläggande principerna för marknadsföring och hur man skapar effektiva strategierUtveckla nödvändiga kunskaper och kunskaper för att få en inverkan på arbetsplatsen, som att förstå relationerna mellan företag och olika lokala, nationella och globala miljöerAnvänd kognitiva och problemlösande färdigheter för att förbättra dina kommunikationsförmåga och fungera effektivt individuellt och som en del av ett lagFå verklig affärserfarenhetKurskravOntario Secondary School Diploma eller motsvarande * eller Äldre student **Ålder 18 år eller äldreIELTS på 5,5 eller motsvarande för icke-inhemska engelska högtalare... [-]

Diplom i Hospitality and Tourism Management Co-op

Campusstudier Heltid 1 år November 2018 Kanada Toronto

Denna ettåriga kurs ger dig färdigheter att börja och lyckas i en karriär inom gästfrihet och turism. Den fokuserar på den mest aktuella utvecklingen inom gästbranschen. [+]

Diplom i Hospitality and Tourism Management Co-op

Denna ettåriga kurs ger dig färdigheter att börja och lyckas i en karriär inom gästfrihet och turism. Det fokuserar på den mest aktuella utvecklingen inom gästbranschen, som hjälper dig att:

Utveckla professionella hotellkompetenser som effektiv kommunikationsförmåga, god kundservice, ledarskap och teamarbete, så att du tillhandahåller en högkvalitativ produkt eller tjänst till dina kunderFå övervakad praktisk arbetslivserfarenhet direkt relaterad till dina akademiska och karriärmålBli omedelbart effektiv inom gästfriheten och turism industrin genom att förstå principerna och förfarandena för en rad gästfrihetsfunktioner, inklusive receptionen, hushållning och mat och dryckesproduktionKurskravOntario Secondary School Diploma eller motsvarande * eller Äldre student **Ålder 18 år eller äldreIELTS på 5,5 eller motsvarande för icke-inhemska engelska högtalare... [-]