Via Training Centre

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Victoria International Academy öppnade i augusti 2002, och snart utvecklade VIA TESL Diploma programmet. VIA TESL Diploma Program började använda den nuvarande läroplanen i januari 2003. Lilla Capaldo, vår heltid 120 timmars program instruktör, anslöt sig till VIA TESL Program fakulteten i 2010 efter att ha avslutat VIA TESL Diploma Program och undervisning ESL på Victoria International Academy under flera år. Hon ger en rikedom av ESL undervisningserfarenhet i TESL programmet och är för närvarande TESL Program mannen och Practicum mannen.

VIA Training Centre: s TESOL / TESL kurs är den längsta kör programmet på Vancouver Island och vi är stolta över våra lärare och läroplanen. Vi har tränat lärare i 10 år och har ett gott rykte. Våra grads lämnar med allt de behöver för att hantera sina klasser med framgång och är väl rustade för att finna arbete undervisning.

Våra lärare är väl älskad av alla studenter för sin höga energi- och sätt att göra klassrummet till liv. De använder sig av många lektions simuleringar, lära eleverna massor av nyttiga aktiviteter, uppmuntra och stödja eleverna när det är deras tur att träna undervisning. De erbjuder utmärkta råd och se till att eleverna är redo att leverera en klass.

Lärarna får ut det mesta av sin utbildning på vår Centre eftersom till skillnad från många andra lärarhögskolor, är vi också en ESL skola så TESL eleverna har en chans att följa våra egna klasser och interagera med våra elever. De har också en chans att rådgöra med våra kanadensiska engelska lärare om deras undervisning stilar. Vi har ett litet bibliotek med böcker för TESL lärare att samråda datorer för deras användning i klass eller på raster och gratis W-Fi. Många studenter vill bo runt efter lektionstid och njuta av gratis kaffe medan de surfar på internet.

Genom vår konversation Buddies programmet TESL eleverna har en chans att öva undervisning 1-1 med våra elever. TESL akademiker kan starta sin karriär och bygga upp sina timmar genom Victoria Inter föreningens volontärprogram.

Bakgrund

Victoria International Academy öppnade VIA Training Centre 2005 som en förlängning av ESL program som erbjuds på VIA. Med program som utformats av huvud TESL och ESL lärare, har VIA Training Centre vuxit från en heltid TESL program till två heltidsanställda och två online TESL program. Baserat på Kommunikativ språkundervisning (CLT), VIA TESL Diploma program är utformade för att möta eller överträffa TESL Kanada krav.

Platser

Victoria

VIA Training Centre

Address
Via Training Centre
1012 Douglas St

Victoria, British Columbia, Kanada
Telefon
+1 250-590-3085

Program

Skolan erbjuder också: