York University - School of the Arts, Media, Performance & Design

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Vår värld behöver alltmer kreativa tänkare för att antända djärva nya idéer, uppfinna transformativa upplevelser och utveckla innovativa lösningar för globala utmaningar. Som ett av Nordamerikas främsta centra för konstutbildning kommer York University's School of the Arts, Media, Performance and Design (AMPD) att släppa lös din kreativitet och förbereda dig för att trivas i en värld där den mest värdefulla tillgången är kreativitet.

Detta är din möjlighet att gå med i Debra Brown (Cirque du Soleil-koreograf), David Quilico (vice ordförande för Sony / ATV Music Publishing Canada), Georgiana Uhlyarik (biträdande kurator för kanadensisk konst, konstgalleri i Ontario) och Hael Kobayashi (verkställande direktör) Director of Creative Intelligence, University of Technology, Sydney), som York AMPD examen, definierar unikt vad kreativitet betyder idag och hur det kommer att föreställas imorgon.

Vår skola är engagerad i excellens, experiment och ledarskap. Att lära genom att göra är kännetecknet för våra program. Vi erbjuder intensiv yrkesutbildning och fördjupade akademiska studier inom dans, design, digitala medier, film, musik, teater och bildkonst.

Men disciplinär stringens är bara en del av AMPD-upplevelsen. Guidad av prisbelönta artister och ledande forskare med verklig erfarenhet kommer du att skjuta gränserna mellan konstnärliga medier, utforska nya tekniker och upptäcka den kreativa sidan av andra områden. Du kommer att få praktisk erfarenhet, utforska karriäralternativ och bygga relationer med blivande arbetsgivare genom praktikplatser, praktikplatser och skolans partnerskap med kreativa industrier och konstorganisationer, från Facebook till Canadian Stage.

Du har en dröm. Det här är din tid och det här är platsen att förvandla den drömmen till nya tankesätt, nya vägar för din kreativitet och nya vägar till framgång efter examen.

Platser

Toronto

Address
4700 Keele Street
M3J 1P3 Toronto, Ontario, Kanada

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium