triOS College

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Trios College har hjälpt över 20.000 studenter blir framgångsrik, jobb-redo studenter över 20 år. Trios är registrerat som ett privat karriär college under Privat Karriär Högskolor Act 2005.

Kanadensiska ägs och drivs, är trios en prisbelönt privata karriär college vars vision är att förbättra liv genom utbyte av information och teknik. Trios erbjuder många karriärfokuserade diplom program över fem fakulteter som tillåter eleverna att upptäcka ett rikare, mer givande framtid.

Med nio bekväma platser i sydvästra Ontario, var Trios College grundades 1992 av dess grundare som fortsätter att ge praktisk inriktning och ledarskap.

Grundare

Frank Gerencser, verkställande direktör

Frank Gerencser är koncernchef och en av grundarna av Trios College Business Technology Healthcare. Frank är en ledare i Career College sektorn fungerar som tidigare ordförande i Ontario Association of Karriär Högskolor och medlem av National Association of Karriär högskolor samt medordförande inflytelserika utskott för sysselsättning, distansundervisning, internationell marknadsföring och mycket mer. Frank har en examen i system Design Engineering från University of Waterloo.

Stuart Bentley, VD och Chief Operating Officer

Stuart Bentley är VD och Chief Operating Officer i Trios College. Han har haft olika Microsoft Corporation och CompTIA Learning rådgivande nämnderna och fokusgrupper samt på ett antal privata och offentliga företags styrelse, inklusive AME Learning Inc. Dessutom är Stuart medlem av Institute of Corporate Directors. Stuart har en Bachelor of Commerce-examen från McMaster University.

Platser

Mississauga

Address
triOS College
6755 Mississauga Rd., Suite 103

L5N 7Y2 Mississauga, Ontario, Kanada