AiHua Language School

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

66857_analects-2907066_640.jpg

LÄR KINESIS MED AIHUA

VÅR MÅL: Vi strävar efter att bli språkinstitutet i Kina

Vår mission: Vi hjälper våra kunder att bygga en bättre framtid genom språkinlärning

VÅRT VÄRDE: Vi förbinder oss att tillhandahålla högkvalitativ service till din inlärningserfarenhet

DEN FÖRSTA MANDARINSKOLAN I ZHUHAI

Grundades i februari 2011 är Aihua kinesiska och engelska Training Center ett dotterbolag till Zhuhai Love Culture Communication Co., Ltd, som specialiserat sig på språkundervisning. Dess föregångare, LC kinesiska träningscenter för utlänningar, var den första mandarinskolan i Zhuhai.

Beläget i Huafa Newtown, det centrala området i staden Zhuhai, är vår skola högt ansedd av vänner hemma och utomlands för sin professionalism och effektivitet.

66858_chinese-paraplyer-1569792_640.jpg

Våra studenter kommer från hela världen

Vår skola har tränat och serverat många studenter, företag och organisationer både i Kina och utomlands under de senaste tre åren sedan starten.

Vi har studenter från olika länder runt om i världen: Portugal, USA, Tyskland, Schweiz, England, Spanien, Italien och andra.

ALLA STUDENTERNA HÄR ÄR VÄR VÄNNER

Vi erbjuder klasser av olika nivåer och olika typer, som inkluderar grundnivå, mellannivå och avancerad nivå i tal, tecken och kulturklasser.

Vi erbjuder även individuella klasser och gruppklasser.

Klustiden är flexibel och bygger på studentens krav.

66859_calligraphy-borst 2884392_640.jpg
Denna skola erbjuder program i:
  • Kinesisk

Se Certifikater - AcademicCourses » Se Certifikater - OnlineStudies »

Program

Skolan erbjuder också:

Certifikat

Företagsträning

Campusstudier Heltid Deltid September 2018 Kina Zhuhai, Guangdong

Kommer du till Kina för att arbeta eller är du ett utländskt företag som är verksamt i Kina? AiHua har programmet för dig. [+]

Kommer du till Kina för att arbeta eller är du ett utländskt företag som är verksamt i Kina? AiHua har programmet för dig. Utbildning är en väsentlig del av en företagsstrategi. Det är en nyckelfaktor för att förbättra anställdas prestation och initierar lojalitet. Det är också en stark grund för att utveckla effektiv kommunikation inom ett lag. Ai Hua företags utbildningsprocess består av 7 steg inklusive språk och kultur för att tillåta anställda och företag att få ut mesta möjliga av varandra.

Alla priser är per person och baseras på en lektionstid på 50 minuter

¥ 120 privata lektioner ¥ 100 grupp av två ¥ 80 Grupp med tre plus

Kontakta oss för mer information och för ett offert för större grupper.... [-]


Gruppklasser

Campusstudier Heltid Deltid September 2018 Kina Zhuhai, Guangdong

På AiHua erbjuder vi ett stort antal gruppklasser från Intensiva kurser, utformade för att hjälpa dig att bemästra mandarin så snabbt och effektivt som möjligt - till konversationskinesiska - praktiska konversationsfärdigheter som ger dig självförtroendet att prata bättre kinesiska. [+]

På AiHua erbjuder vi ett stort antal gruppklasser från Intensiva kurser, utformade för att hjälpa dig att bemästra mandarin så snabbt och effektivt som möjligt - till konversationskinesiska - praktiska konversationsfärdigheter som ger dig självförtroendet att prata bättre kinesiska. Vi erbjuder också omfattande kinesiska, läs- och skrivtecken, junior kurs och kan även skräddarsy kurser för vad dina mandarinbehov kan vara. Alla AiHua gruppkurser är nedsänkta och är noggrant utformade för att maximera retention och inlärningshastighet, så att studenter snabbt kan förbättra sin språknivå så effektivt som möjligt.

Alla gruppklasser är extremt flexibla och kan ordnas runt gruppens behov. så ta tag i din partner, vänner eller högskolor och lär dig Mandarin med AiHua i Zhuhai. ... [-]


Hsk-förberedelse

Campusstudier Heltid Deltid September 2018 Kina Zhuhai, Guangdong

AiHua är Zhuhas HSK-registreringskontor och vi tillhandahåller en komplett HSK-förberedelseplan för alla nivåer. Från och med idag är våra studenter, HSK-kursen 100%. [+]

AiHua är Zhuhas HSK-registreringskontor och vi tillhandahåller en komplett HSK-förberedelseplan för alla nivåer. Från och med idag är våra studenter, HSK-kursen 100%.

HSK (Hanyu Shuiping Kaoshi) eller det kinesiska kunskapstestet är en internationell standardiserad tentamen som testar och betygsätter kinesisk språkkunskaper. Det utvärderar kinesiska språkkunskaper för icke-inhemska kinesiska talare i termer av att använda det kinesiska språket i deras dagliga, akademiska och professionella liv. Studenter som vill komma in på ett kinesiskt universitet måste antingen ha en HSK nivå 5 eller 6. Detta är också det professionella målet för att bevisa sin kinesiska kompetens hos potentiella arbetsgivare. ... [-]


Privat Handledning

Campusstudier Heltid Deltid September 2018 Kina Zhuhai, Guangdong

AiHua erbjuder privatundervisning som ett alternativ till våra grupplektioner; en på en professionell undervisning som fokuserar på dina faktiska behov och studieintressen. Mycket effektiva studieformer och skräddarsydda läroplaner kombineras för att bilda ryggraden i vår privata handledning. [+]

AiHua erbjuder privatundervisning som ett alternativ till våra grupplektioner; en på en professionell undervisning som fokuserar på dina faktiska behov och studieintressen. Mycket effektiva studieformer och skräddarsydda läroplaner kombineras för att bilda ryggraden i vår privata handledning. Så, om du förbereder dig för en tentamen eller bara i Zhuhai för ett besök är kursen den perfekta passformen. Du kan ordna en veckovis tidtabell från 1 till 40 lektioner för din bekvämlighet - när och var du vill.

Priset är baserat på 50-minuters lektion på plats

¥ 120

Kontakta oss för en offert om lektioner på plats eller för tunga lektionsplaner.

[-]

Kontakt

Adress, rad 1 3/F, HuaFa Newtown Plaza, Shou-Feng Road Nanping 519000 Zhuhai
Zhuhai, Guangdong, Kina