China Homestay

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

ChinaHomestay uppmuntrar främmande människor att lära språk gratis vistelse i värdfamiljen.

Chinahomestay.com är en plattform som vi etablera sig i hopp om att det kulturella utbytet mellan våra programdeltagare från hela världen och värdfamiljer, så att förkorta avståndet mellan Kina och världen.

genom ChinaHomestayVi vill att våra programdeltagare för att uppleva Kina och likaså, vi vill att våra värdfamiljer att uppleva kulturer från andra länder.

Vår vision

Du kommer till Kina på egen hand, men jag kommer att vara din familj här. Jag tar dig att ta en titt runt denna stad, smaka på lokala rätter, lära sig mandarin och förstå den lokala kulturen. Låt mig vara din guide och berätta allt om denna stad och om Kina.

Vi vill skapa en plattform som ger olika idéer tillsammans och hjälper dig uppleva äkta kinesisk kultur och seder i en äkta kinesisk familj. Vi tror att vi kommer att presentera dig ett annat Kina.

På ChinaHomestay, ser vi fram emot att berätta allt om Kina och är också angelägna om att höra dina berättelser.

Vår berättelse

ChinaHomestay grundades 2009. Vi är en grupp av likasinnade och passionerade människor som älskar att resa, få nya vänner, acceptera nya saker, njuta av livet, och göra vad vi tror är rätt.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
  • Kinesisk

Visa kurser »

Program

Skolan erbjuder också:

Kurser

China Hemvistelse Programmet

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 12  Öppen antagning Kina Peking + 1 fler

Detta är en frivillig undervisning placering avsedd för djup kulturell nedsänkning och utbyte. Detta program är idealiskt för vuxna hoppas att få sina fötter våt i undervisningen, lärare planerar att resa under sin sommaruppehållet, eller resenärer som vill uppleva fullständig kulturell nedsänkning medan undervisning engelska utomlands. Både språk Buddy och värdfamilj är frivilliga. [+]

Detta är en frivillig undervisning placering avsedd för djup kulturell nedsänkning och utbyte. Detta program är idealiskt för vuxna hoppas att få sina fötter våt i undervisningen, lärare planerar att resa under sin sommaruppehållet, eller resenärer som vill uppleva fullständig kulturell nedsänkning medan undervisning engelska utomlands. Både språk Buddy och värdfamilj är frivilliga. De utbyter sina språk och kulturer istället för att betala hyran eller terminsavgift. Detta är en perfekt möjlighet att känna olika människor och olika länder. Det är också en värdefull möjlighet att göra livslånga vänner, har möjlighet att besöka värdens arbets företag eller ens arbeta där, vilket innebär mycket mer än bara hyra ett rum.... [-]


Kontakt
Besöksadress
Rm.708, Building A, Time Fortune, Shuguangxili Jia No.6, Chaoyang District
Beijing, 100028 CN