China Study Abroad

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Studera i Kina med CSA

China Study Abroad är ett omfattande, prisvärt, serviceorienterat företag som erbjuder språkprogram på kinesiska universitet i hela Kina. Vi är stolta över att hålla ner våra kostnader för att fortsätta att studera utomlands i Kina öppet för så många som möjligt. Samtidigt ger alla nödvändiga stöd som behövs för att studera utomlands i Kina.

China Study Abroad ger enkel åtkomst till språkprogram, högre utbildning och möjligheter i Kina genom följande:

  1. Gratis råd och information om något universitetsprogram i Kina
  2. Hjälp dig att ta dig ut till Kina, inklusive allmän rådgivning och hjälp med visum
  3. Hjälp att få dig att bosätta dig när du anländer
  4. Hjälp dig att maximera din tid i Kina så att du kan dra full nytta av upplevelsen

Hur gör vi det här?

Gratis rådgivning - Fråga oss om städer, universitet, kurser tillgängliga, livet i Kina. Vi ger dig all information du behöver. Gratis.

Komma till Kina - Om du behöver hjälp med pappersarbetet för att få det program du vill, hjälper vi oss. Det inkluderar att fylla i din ansökan, samla in de nödvändiga inskrivningsbrev / visumhandlingarna från universitetet, få dem kurirerade tillbaka till dig och hjälpa till att få ditt visum (i utvalda länder). Vi gör allt detta för 150 USD, vilket inkluderar ansökningsavgiften till universitetet och porto av dokumenten!

Bli avgjort - Vi tror starkt desto snabbare du bosätter dig, desto mer kommer du ut ur din erfarenhet i Kina. Till skillnad från vissa länder, tar Kina lite att vänja sig, och vi är här för att hjälpa till med det. Att komma ut till Kina själv är säkert ett äventyr, men det kan också ta månader att räkna ut allt. Vi hjälper till med att snabba upp processen som innebär att du kommer att få mer ut av din erfarenhet. Med vår anpassningsbara programplanerare är allt väldigt enkelt. Du registrerar dig för vad du vill, inget annat, inte mer, inte mindre. Detta kan vara så lite som en hämtning från flygplatsen eller inkludera boende eller en privat språkhandledare eller vår 24/7 CSA Assistance Package .

Maximera din tid i Kina - Vi gör detta genom att erbjuda några extra saker på sidan som verkligen kommer att lägga till din erfarenhet här. Volontärarbete, interning, resor eller undervisning, vi har massor av alternativ tillgängliga för dig. Inte bara kommer de vara roliga och utmanande, men de kommer också att lägga till betydligt mer i din resumé. Dessa typer av extra möjligheter är svåra att organisera sig själv och medan du är upptagen med att bosätta sig, kommer helgerna att flyga. Vi kan inte betona nog hur viktigt dessa extraalternativ är för din tid i Kina.

Klar för att starta ditt äventyr i Kina? Ring oss, Skype ( info-chinastudyabroad ) eller släpp oss ett mail på info@chinastudyabroad.org och tillsammans planerar vi din perfekta resa till Kina!

De tio största skälen att studera i Kina:

1. Språket, självklart!

Det finns inget lika effektivt som att lära sig ett språk i landet det kommer ifrån - speciellt om mer än en miljard människor bor i det landet! Du skulle åka till Frankrike för att lära sig franska, Italien för att lära sig italienska, Japan för att lära sig japanska ... så att lära sig kinesiska i Kina är ett naturligt val. Genom att studera i Kina kan du använda det du lär dig från dina lektioner och din en-mot-handledning direkt. att beställa mat på en restaurang, att pruta på en lokal marknad, att konversera med taxichaufförer, och till och med för att få nya vänner. När allt fler än en femtedel av världens befolkning talar någon form av kinesiska, kommer du troligen att träffa en av dem förr eller senare!

2. Historien.

Ett land så populärt som Kina blev inte så stort över natten - det tog lång, lång tid. De tidigaste exemplen på den skriftliga kinesiska historien går tillbaka till 1600 f.Kr., även om berättelserna hänvisar till händelser som inträffade för 4200 år sedan! Sedan dess har Kina genomgått utbrott och sammandrag av krig och fred, fattigdom och välstånd, invasion och uppror, förening och civila strid, av imperium och krigsstater. Även de kejserliga dynastierna av utländska invaderare som mongolerna och manchern respekterade det långa historien om deras erövrade land - båda assimilerade sig till den kinesiska kulturen, i stället för att införa sina egna på folket. När du studerar Mandarin i Kina kommer du också att fördjupa dig i denna rika och fascinerande historia, som aldrig misslyckas med att fånga besökare.

3. Maten.

Innan du kommer att studera i Kina har du förmodligen samlat gott om kinesisk mat i ditt hemland, men det finns så mycket mer till det kinesiska köket än söt och surt fläskkulor och General Tso kyckling! Faktum är att det finns så många olika smaker och smaker i Kina att det är ganska svårt att definiera en singel stil av "kinesisk" mat. Från den söta och smala kantonesiska maten i Guangdong till den numbing spiciness av Sichuan köket, och från de många sorterna av dumplings i staplade bambu ångkokare till elegansen i den klassiska Peking rosta duck, är du tvungen att upptäcka något att glädja smakprobanden!

4. Kulturen.

Som du kan föreställa dig, har en civilisation på över 4000 år utvecklat en kultur som är för rik för att beskriva med några ord ... men låt oss prova: Konfucianism, Taoism och Buddhism. Mandarin och Kantonesiska. Kung Fu och Tai Chi. Shaolin munkar och buddhistiska tempel. Jet Li och Jackie Chan. Gong Li och Zhang Ziyi. Chen Kaige och Zhang Yimou. Crouching Tiger, Hidden Dragon. Farväl Min konkubin. Krigskunsten, av Sun Tzu. Feng shui. Yin och yang. Månskalendern. Kinesiskt nyår och vårfestival. Dragon Boat Festival. Midhöstfestivalen och mooncakes. Den kinesiska stjärnteckenet. Draken och fenoen. Porslin och kalligrafi. Ming vaser, jade ornament och silke kläder. Terrakotta krigare och buddhistiska statyer. Kinesisk opera. Zithers, fiddles, trummor och gongs ... bara för att nämna några.

5. Folket.

Om du har träffat kineser tidigare är chansen att du har träffat någon från den kinesiska etniska gruppen. Med över 1,2 miljarder människor i Kina, Taiwan och Hongkong, plus en diaspora på över 40 miljoner över hela världen är Han-kineserna världens största etniska grupp. Men Kinas befolkning innehåller också 55 andra tydliga etniska minoriteter, från Qing-dynastiens manchet till Hui-folket i Silk Road, från Uyghurerna i Centralasien till de Mongoliska afkomsterna från Genghis Khan, som alla har sin egen historia och kultur . Lär dig kinesiska i Kina och du får möjlighet att träffa många av dem själv.

6. Marken.

Som världens tredje största land efter storlek finns det ingen brist på ställen att gå och saker att se i medan du bor och studerar i Kina. Från öknen sanddyner och gräsmarker i norr till det subtropiska klimatet i söder kommer landet att fascinera dig. Kolla in de uppenbarligen oändliga bergen och vyer i Yunnanprovinsen, upplev de surrealistiska kalkstenformationerna Guilin och Yangshuo eller föreställ dig som en krigare i Genghis Khan-armén när du rider på de inre mongoliska stepparna. Följ livsnerven i flodhandeln ner i Chang Jiang (Yangtze-floden) eftersom den delar Kina i norr och söder i mer än 6000 kilometer. Allt detta är möjligt, och vi har inte ens nämnt pandorna än!

7. städerna

De flesta människor kan bara namnge Peking eller Shanghai när det gäller kinesiska städer, men det finns faktiskt mer än 160 städer i Kina med en befolkning på över 1 miljon. Med regionala skillnader i klimat, fysisk miljö, matlagning och även talad dialekt är det inte konstigt att även kineser har problem med att ta hand om saker. När du lär dig kineser kan du välja att se Peking i all sin kejserliga prakt eller bo nära postkortscenen Lijiang, bli energiserad i Shanghas liv och rörelse eller koppla av på stranden i Qingdao. Alternativt, om faktiska frysningar är mer din stil, besök Harbin i januari för isskulpturfestivalen där du får se hela byggnader huggen ut ur is! Genom att studera i Kina får du varje chans över de stora städerna och upplever allt landet erbjuder.

8. Ekonomin.

Skulle någonting mer verkligen behöva sägas om Kinas ekonomi? Det är den näst största i världen, efter USA, som har vuxit med ungefär 10% per år under de senaste 30 åren. Men med en årlig BNP per capita på mindre än 4000 dollar, finns det fortfarande mycket utrymme att förbättra. Och vilket annat land kan skryta med att vara en spelare på så många områden som Kina? Förutom de traditionella industrierna inom jordbruk och tillverkning har landet också blivit världsledande inom områden som gruvdrift, solpaneler, höghastighetståg och telekommunikation. Kina har till och med blivit världens största bilmarknad, som förstörde USA för första gången 2009.

9. Skolorna.

Oavsett om du letar efter en kortspråkig kinesisk språkkurs eller söker en utbildning, finns det en institution i Kina som passar dina behov. Skräddarsy dina språkklasser till ditt eget schema på Peking Mandarin Academy. Tillbringa din sommarinlärning Mandarin vid stranden vid Ocean University i Qingdao. Ta en klass på Peking Language and Culture University, den bästa skolan i landet för kinesiska lärare. Utmana dig själv på en institution som Peking University eller Tsinghua University, båda rankade i topp 60 i världen av QS World University Rankings och The Times Higher Education World University Rankings. Vad du än letar efter kan du hitta den här.

10. Framtiden.

I vår sammankopplade och globaliserade värld är Kina och kommer att fortsätta att vara en del av våra liv om vi gillar det eller inte, varför varför inte bli involverad? Möjligheterna här är oändliga, möjligheterna obegränsad. Att komma till Kina är inte bara det bästa sättet att lära sig kinesiska, det är också ett underbart tillfälle att träffa nya vänner och skapa nya kontakter. Även om du inte planerar att stanna här på lång sikt, är erfarenheten av att studera i Kina värt att sätta på ditt CV eller CV, åtminstone. Medan resten av världen försvinner i ekonomiska och sociala doldrums, rinner Middle Kingdom framåt och bygger framtiden: lära sig kineser i Kina och bygga din framtid till

Kontakta oss

Vill du veta mer om något av våra studier utomlands i Kina? CSAs professionella och erfarna internationella personal strävar efter att ge tillförlitlig och effektiv information och rådgivning.

Observera att du kan nå varje kontor via e-post på info@chinastudyabroad.org

Eller på Skype på kontoret-chinastudyabroad

Platser

Peking

Beijing

london

London

Buenavista

Mexico City

Shanghai

Shanghai

Sydney

Sydney

Venedig

Venice

madrid

Madrid

San Francisco

San Francisco

Toronto

Toronto