EasyMandarin

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Om EasyMandarin Chinese School

Hur vi började och hemligheten bakom vår framgång

Vi minns fortfarande den allra första lektionen ges av EasyMandarin sommaren 2006. Det var för en liten grupp nybörjare som hade samlats i den lilla loungen i skolans grundare Yis Weintraubs Shanghai-lägenhet.

På den tiden vår plan var enkel - skapa den typ av kinesiska språkskola vill vi delta och det skulle vara så stor att andra skulle vara säker på att ansluta sig till oss. Hur svårt kan det vara?

Våra första studenter ingår en tysk ingenjör, en examen från Mauritius och en brasiliansk dansare som påstod sig vara bror till fotbollsstjärnan Ronaldinho (på den tiden Brasilien och Barcelonas mest kända spelare). Detta visade sig senare vara felaktigt, men det var en fantastisk historia att berätta för våra vänner!

Den roliga och spänningen i de första lektionerna för både vår nya skola och våra äldsta studenter är något vi aldrig glömt och kör fortfarande hur vi kör EasyMandarin idag.

Sedan 2006 har vi vuxit till ett campus fjorton moderna klassrum i en helt fantastiskt läge (vi bortse från Jing An-templet från femtonde våningen och på vissa högtidsdagar kan vi vinka 'Hej' till munkarna i klocktornet) och har blivit en av Shanghais största och mest framgångsrika kinesiska språkskolor.

Vi visste inte 2006 att EasyMandarin skulle växa så snabbt. Men det är fantastiskt att dela nöjet och fördelarna med att lära sig kineser med de tusentals elever vi fått kännedom om under de senaste åren. Det är något vi aldrig tröttnar på.

Inom och utanför klassrummet älskar vi alla våra elever (även om de skickar oss textmeddelanden klockan 3 och ber om hjälp!) Och tror på att gå i stora längder för att se till att de är glada.

Anledningen till vår framgång är enkel - vi bryr oss om att ge eleverna bästa möjliga upplevelse av livet och lära sig kinesiska i Kina.

EasyMandarin Tidslinje

2006 - April:

Liann driver ett företag som tillhandahåller kulturellt utbyte händelser och kontorsservice för utlänningar i Shanghai. Y är anländer till Shanghai efter att sluta sitt jobb på MTV i New York City.

2006 - juni:

Liann och Y är möts av en slump i byggnaden där Y är bor och Liann fungerar. Idén till EasyMandarin börjar bli verklighet.

2006 - Juli:

EasyMandarin öppnar officiellt med klasser som hölls på första våningen i Y är Shanghai duplex lägenhet. Studenter snabbt börja registrera dig.

2007:

EM flyttas till en ny plats på 1851 Xinzha Road med 3 klassrum på 7: e våningen, Etablerat samarbete med organisationen Svenskt studiestöd, CSN

2008:

EM expanderar till 8 klassrum genom att lägga till ytterligare 5 klassrum på 8: e våningen i samma byggnad.

2010:

EM överstiger 1 000 deltagarinställningar.

2011:

Skol flyttar till nya läge med utsikt över Jing'an Temple - expanderar till 14 moderna klassrum.

2012:

Etablerade partnerskap med American Chamber of Commerce, tyska handelskammaren, danska Chamber of Commerce

2013:

Etablerade samarbeten med B-kinesiska School i Japan och kinesiska School Nederland i Nederländerna, Partners med Dragon äventyr.

2014:

EM överstiger 2500 studerandes inskrivningar. Partners med schweiziska handelskammaren

2015:

EM utvecklar kinesiska efterfrågan resurs för WeChat - mer än tusen anhängare vid årets slut. Etablerat samarbete med ideella gemenskap hemsida, ShanghaiMamas. Presenterat på japanska Global News Channel, NHK World.

Platser

Shanghai

Address
Jing’an Centre (Main Campus)
United World Plaza, 172 Yuyuan Rd, Bldg A, 15th Floor, Room 1501

200000 Shanghai, Shanghai, Kina

Program

För tillfället finns inga program att visa

Vänligen förfina sökningen ovan, kolla in våra populära kategorier nedan eller gör en sökning på nyckelord.


... or simply by choosing your degree: