Go Abroad China

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Om oss

Go Abroad China är en 13-årig organisation som ägnas åt att främja internationell förståelse genom Learn Chinese i Kina och praktik i Kinas program. Vårt företag är en av de största globala praktikplatserna och kinesiska språklärare. Go Abroad China grundades på förordningarna att det bästa sättet att lära sig kineser och uppleva den kinesiska kulturen är genom nedsänkning i en kinesisk miljö som skiljer talat kinesiskt och karaktärsgenkänning har visat sig påskynda Mandarin kinesisk språkinlärning. Om du vill utveckla din talade kinesiska snabbare och förstå logiken om kinesiska karaktärsbyggande, ska den som kommer till Kina vara roligt och spännande, inte svårt!

Go Abroad China är också känt för vår betalda praktik i Kina för internationella studenter med några av Fortune 500-företagen. Välj bland de mest spännande och viktiga 14 industrisektorerna som arbetar i Kina med Go Abroad China , utveckla yrkeskunskaper i din föredragna bransch. Alla våra program erbjuder den unika möjligheten att utveckla yrkeskunskaper i din föredragna bransch. Samtidigt får vi exponering för Kinas dynamiska kultur och livsstil.

10 skäl att välja Go Abroad China

1. Etablerade 2003, och det enda program arrangör för att tillhandahålla inte bara praktikprogrammet utan även studieprogrammet Kinesiska programmet och studieprogrammet i Kina.

2. Kvalificerade och erfarna lärare, alla examensbevisade, tvåspråkiga, omfattande utbildade och har massor av kinesiska lärandestimmar.

3. Ett brett utbud av program på alla nivåer, en liten grupp kinesiska klasser, privat handledning, studera vid högskolan i Kina som BlCU, Peking University, Tsinghua University, praktikprogram mm

4. Credits, transkript och certifikat, som erkänns och accepteras av alla universitet i världen.

5. Ett brett utbud av effektiva och praktiska kinesiska kurser för alla nivåer.

6. En rad olika boendealternativ - hemvistelse, privat lägenhet och delad lägenhet.

7. Fantastiska elevernas liv, olika roliga kulturaktiviteter, som gör vänner från hela världen.

8. Professionell servicepersonal som hjälper dig att bosätta dig i Kina.

9. Personlig uppföljning under din praktik eller studie i Kina.

10. Akademiska partnerskap runt om i världen.

VARFÖR GAC

Varför Go Abroad China

Tja, med att ha bestämt sig för att komma till Kina, är det bästa sättet att uppleva landet att vara med oss! Vi är glada att ta frustrationen ur din resa medan du fokuserar på studier, turnéer eller praktikuppdrag.

Vi är stolta över följande aspekter av vår organisation:

Ett all-inclusive servicepaket

Det bästa med oss ​​är att alla våra programavgifter är bestämda. du behöver inte betala några extra avgifter för de tjänster som anges. Vårt paket inkluderar, men är inte begränsat till:

  • Utflykter och resor
  • Pre-departure assistans och onsite orientering
  • Flygplatstransfer
  • Totalt programavgift inkluderar också bostäder
  • läroböcker
  • Nätverk och kulturella evenemang
  • Avslutningsbevis och kreditöverföring

Ta en titt på vår fullständiga lista över GAC-support och hjälptjänster.

Dygnet runt supporttjänst dygnet runt

Vår personal är multinationell, kompetent, professionell och vänlig, och vi strävar alltid efter att ge den bästa servicen till våra internationella kunder. Vi ser till att alla dina behov tillgodoses, säkerställa din säkerhet och gör allt som behövs för att hjälpa dig att anpassa dig till livet i Kina vid första ankomsten. Behöver du reseinformation? Har du problem med att köpa saker i snabbköpet? Vill du ha en engelsktalande läkare mitt på natten? Inga problem! Det är just de saker vi tar hand om. Vår oöverträffade tillgänglighet och högkvalitativa service är våra starkaste punkter.

Språk

Här uppmanar vi våra kunder att ta det de lärde sig i klassrummet och använda det för att engagera lokala kineser. Från affärs kinesiska lektioner, grundläggande saker som att lära namn på länder på kinesiska, sedan flytta högre till rikare innehåll. På kultursidan kan du delta i spännande kinesiska matlagningskurser, kampsport, njut av det varierade kinesiska köket och många fler aktiviteter. Det är vår främsta prioritet här på Go Abroad China att ge dig en plattform för att få ut det mesta av din resa till Kina. Det är verkligen det bästa sättet att lära sig kinesiska; en intressant kombination av språk och kultur.

Nätverksmöjlighet

Detta är särskilt viktigt för våra kunder att delta i praktikprogrammet. Vi organiserar nätverkshändelser för att hjälpa dem att träffas och få kunskap från inflytelserika och framgångsrika företagare. Du vet aldrig vilken kontakt som kan leda till långtidsanställning! Dessutom hjälper vi våra olika programdeltagare också till varandra, vilket leder till nya vänskap. För de som gör betalda praktikplatser i Kina är det särskilt viktig att skapa dessa nätverk.

GAC finansiellt stöd

Vi tror att om du verkligen vill komma till Kina så borde ingenting stå i din väg. Därför erbjuder vi årligen GAC-stipendier och andra former av ekonomiskt stöd till de mest kvalificerade kandidaterna, vilket visar vårt engagemang för att främja kulturbroar och ömsesidig förståelse.

Professionalism och ärlighet

Vi är ett team av arbetskraftiga och professionella medarbetare och ser alltid till att alla våra kunders personuppgifter som skickas till oss under ansökan behandlas med högsta konfidentialitet och endast används för programansökan.

Bevisad kvalitet och tillfredsställelse garanterad

Våra kunders lycka och tillfredsställelse ligger i framkant av våra värderingar. Om du inte är nöjd eller har mer specifika krav på något av våra program, är vi redo att anpassa och söka ytterligare alternativ för att möta dina behov. Under åren har vi fått deltagare från över 20 olika länder; och på grund av hårt arbete har vi konsekvent fått positiv feedback från våra kunder. Några av våra alumner rekommenderar även sina vänner att komma ombord och uppleva Kina med Go Abroad China organisationen. Ta en titt på våra deltagares feedback och video-testimonial för att förstå hur vi arbetar.

Betalningspolitik och bästa konkurrenskraftiga priset

När vi ansöker om något av våra program behöver vi bara en liten insättning som en förskottsbetalning. Denna insättning kommer givetvis att dras av från den totala programavgiften. du kommer inte att behöva betala hela programkostnaden förrän vi ger dig en detaljerad programplacering som du är nöjd med så garanterar du att du inte har någon risk.

Med över 10 års erfarenhet och en solid plats i branschen är våra priser konkurrenskraftiga men garanterar fortfarande att du får ut det mesta av det program du betalat för. Som ett fullt fungerande företag vet vi hur marknaden fungerar. Vår nisch tillhandahåller internationell standardservice till ett överkomligt pris, vilket har hållit oss i drift och klarar av tävlingen i många år.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Visa kurser »

Program

Skolan erbjuder också:

Kurser

Kurs: Gap Year I Kina

Campusstudier Heltid 6 - 12 månader

Att ta ett meningsfullt gapår blir allt viktigare för alla som närmar sig en karriärväxel. På Go Abroad China kan vi hjälpa till att organisera ett uppfyllt och ett mycket viktigt gapårsprogram inom områdena Kina-praktikplacering, inlärning av Mandarin i Kina, deltagande i ett studieprogram eller att frivilligt delta i Peking. Att välja Kina som destination kommer inte bara att förbättra ditt CV och dina färdigheter, utan även mer, ger dig den typ av erfarenheter, kunskaper och personlig utveckling som bara en internationell erfarenhet kan ha. [+]

Semester / Gap Årsprogram

Att ta ett meningsfullt gapår utomlands blir allt viktigare för alla som närmar sig en karriäröverbrygga. På Go Abroad China erbjuder vi fullt anpassningsbara program som gör att du kan njuta av ett uppfyllt och mycket viktigt gap år utöver praktikplacering i Kina, studera Mandarin i Kina, studera turnéprogram eller volontärprogram i Kina. Att välja Kina som destination kommer inte bara att förbättra ditt CV och färdigheter, utan även mer, ger dig den typen av erfarenheter, kunskaper och personlig utveckling som bara en internationell erfarenhet kan ge.

Go Abroad China gapårsprogram ger dig allt du behöver, Inställningen är mycket lämplig med Kinas ekonomi som styr världens uppmärksamhet, och språket tränger vidare och lockar intresset för utländska vänner. Ta ett år, upplev Kina med oss ​​för en komplett och omfattande programstruktur.... [-]


Kurs: HSK Program

Campusstudier Heltid 2 - 12 veckor

HSK, känt som "Hanyu Shuiping Kaoshi" på kinesiska, är det kinesiska språkfärdighetstestet för kinesiska talare, som utlänningar och utländska kineser. Huvudsyftet med HSK är att utvärdera nivån på standard Mandarin som man har lärt sig. Det moderna HSK-testet börjar på nivå 1 hela vägen till nivå 6. Utbildningsdepartementet i Kina har länge godkänt HSK-testet, och dessutom är det en internationellt erkänd kvalifikation av det moderna kinesiska språket. [+]

HSK-programmets översikt

HSK, känt som "Hanyu Shuiping Kaoshi" på kinesiska, är det kinesiska språkfärdighetstestet för kinesiska talare, som utlänningar och utländska kineser. Huvudsyftet med HSK är att utvärdera nivån på standard Mandarin som man har lärt sig. Det moderna HSK-testet börjar på nivå 1 hela vägen till nivå 6. Utbildningsdepartementet i Kina har länge godkänt HSK-testet, och dessutom är det en internationellt erkänd kvalifikation av det moderna kinesiska språket.

För utlänningar är en HSK-kvalifikation viktig på följande sätt:

När du väl vet din kinesiska kompetensnivå kan du använda den för att hitta bra anställning inom eller till och med utanför Kina.Du kan enkelt skriva in på ett kinesiskt universitet, till och med öka din chans att landa ett stipendium för att komma till Kina för att studera.När du pratar kinesiska är det väldigt bekvämt när du socialiserar, nätverkar och skapar värdefulla affärskontakter med kineser.Möjligheterna är bredare när du är flytande i mer än ett språk, särskilt eftersom Kinas inflytande fortsätter att växa globalt.... [-]

Kurs: Högskoleprogram

Campusstudier Heltid 6 - 12 månader

Go Abroad China högskoleprogram är ett av GAC China Study Abroad-program som är inriktat på utländska kandidater i gymnasiet: 13-18 år. I detta program accepterar vi dessa kandidater; placera dem på ett ansedd kinesiskt universitet i Kina eller i GAC kinesiska språkskolor att faktiskt studera kinesiska i Kina under en tid - vanligtvis i några månader, en termin i Kina eller ett helt år. Syftet med detta är att låta dessa sökande lära sig kinesiska på bästa sätt, samtidigt som de lär sig och upplever den kinesiska kulturen. Vår personal består av högutbildade lärare och programkoordinatorer, som kommer att vägleda, mentorera och hjälpa dessa studenter med vad de behöver. [+]

Studera utomlands i Kina High School Program - Översikt

Go Abroad China högskoleprogram är ett av GAC China Study Abroad-program som är inriktat på utländska kandidater i gymnasiet: 13-18 år. I detta program accepterar vi dessa kandidater; placera dem på ett ansedd kinesiskt universitet i Kina eller i GAC kinesiska språkskolor att faktiskt studera kinesiska i Kina under en tid - vanligtvis i några månader, en termin i Kina eller ett helt år. Syftet med detta är att låta dessa sökande lära sig kinesiska på bästa sätt, samtidigt som de lär sig och upplever den kinesiska kulturen. Vår personal består av högutbildade lärare och programkoordinatorer, som kommer att vägleda, mentorera och hjälpa dessa studenter med vad de behöver.... [-]


Kurs: Högskolestudie I Kina

Campusstudier Heltid 4 - 48 veckor

Go Abroad China unika studie i Kina College Programmet underlättas i samarbete med några av Kinas högsta universitet, med stöd av professionella språklärare i Peking, Shanghai språkprogram (med Jiaotong och Fudan University) och Nanjing. När du väljer ett studieprogram i Kina för en semester eller mer, kommer du att hitta dig själv i en av dessa städer. [+]

University Mandarin Program

Go Abroad China unika studie i Kina College Programmet underlättas i samarbete med några av Kinas högsta universitet, med stöd av professionella och expereinced kinesiska språklärare i Peking, Shanghai Jiaotong, Fudan University och Nanjing. När du väljer GAC-studie kinesiska språket i Kina program för en term eller mer, kommer du att finna dig själv och utforska dessa städer.

GAC: s högskolestudier är utformade för att fördjupa deltagare i Mandarin-kinesiska på ett antal sätt, inklusive formell undervisning, efterklasshandledning, språkutbytesprogram med en utmanad och indiansk mandarin kinesisk talare förutom kulturval och utomhusutflykter. De accelererade undervisningsmetoderna som används av våra partners kinesiska universitet gör det möjligt för våra deltagare att förvärva de verktyg de behöver för att förbättra sina kinesiska talangskaper inom en relativt kort tidsperiod. För redan avancerade studenter syftar dessa kinesiska klasser till att förbättra elevernas kunskaper med komplexa kinesiska uttryck. GAC Chinese Language Immersion Programmet integrerar alla aspekter av det kinesiska språket, inklusive läsning, skrivning, talande, lyssnande, grammatik, fonetik och ordförråd. Varje kurs täcker dagliga situationer från kultur, samhälle till historia så att du får leva den kinesiska stilen och få en djupgående förståelse för kulturen. Våra instruktörer och lärare är mycket erfarna och professionellt kvalificerade mandarinfödda talare, med högskolekvalifikationer i undervisningen kinesiska som främmande språk. Vi välkomnar deltagare på alla nivåer av livet för att komma och studera tillsammans! Denna typ av arrangemang passar bäst för studenter, akademiker eller individer som vill studera Mandarin Chinese Languuage i Kina.... [-]


Kurs: Intensivt Kinesiskt Språk

Campusstudier Heltid 2 - 48 veckor

Vårt mest flexibla alternativ att studera kinesiska i Kina, kan du gå till en liten mandarinskola Shanghai med våra klasser som börjar varje måndag av året för olika nivåer. Klasser körs i tre timmar måndag till fredag. Lärarna på vår partnerskola har alla lång erfarenhet och en passion för undervisning. [+]

Intensivt kinesiskt språkprogram

Vårt mest flexibla alternativ att studera kinesiska i Kina, kan du gå till en liten kinesisk skola Shanghai med våra klasser som börjar varje måndag av året för olika nivåer. Klasser körs i tre timmar måndag till fredag. Lärarna på vår partnerskola har alla lång erfarenhet och en passion för undervisning. De har alla fått grundlig utbildning i att undervisa kinesiska som främmande språk och är officiellt certifierade. vår partnerskola använder simulerade vardagssituationer som huvudundervisning, vilket gör det möjligt för eleverna att lära sig snabbt och på ett avslappnat sätt som omedelbart är tillämpligt utanför klassrummet och överger det testinriktade undervisningssättet, och lägger större vikt vid intensiva talande och lyssna övningar i hela undervisningsprocessen. Innan du börjar på klassen bedömer du din nivå av talad och skriftlig kinesisk och tilldelar dig en klass som matchar din nivå. Om du bara har några veckor att studera utomlands i Kina, eller bara kan få vissa datum utan arbete, kommer vi att kunna ta emot ditt schema.... [-]


Kurs: Kinesiskt Språkprogram

Campusstudier Heltid 4 - 20 veckor Öppen antagning Kina Beijing

Lär dig kinesiska i Peking till exempel (eller någon annan stad) för en term, ett universitetsmandarinprogram, litet gruppprogram, intensiv [+]

Gac kinesiska språkprogrammet

Lär dig kinesiska i Peking till exempel (eller någon annan stad) för en term, ett universitetsmandarinprogram, litet gruppprogram, intensiv

Berätta mer!

Att lära sig Mandarin kinesiska i Kina behöver inte ta en betydande del av tiden ur din livsstil. Kursens startdatum är flexibelt (vårt schema rymmer DIN!), Medan kursens längd måste fyllas i i veckolånga block. Programmet är uppdelat i tre delar, som alla hjälper dig att utnyttja din lärandepotential och förbättra din möjlighet att snabbt behärska kinesiska. Livet i Zhongguo - Kina i Mandarin - är glatt överraskande.

Go Abroad China omarbetat sina program under många år tills vi hittade den perfekta kombinationen av aktiviteter och inlärningsstilar för att gynna våra elevernas förmåga att tala kinesiska på lång sikt. Varje del fokuserar på olika färdigheter att läsa, skriva, lyssna och tala från en annan vinkel, vilket ger studenterna en väl avrundad och omfattande lärande upplevelse på kort tid. Om Peking inte är din stad, kolla hur du kan lära sig Mandarin i Shanghai. Lär dig Kina och förstå folket, mat, kultur, modernt scenario, språk, etc. Se mer nedan!... [-]


Videoklipp

Meet-Bredly Chinese Language-Go Abroad China

Meet-Stephine-Intensive Chinese Language Program-Go Abroad China

Meet Tomos- Chinese Language Program- Go Abroad China

Meet Kyrra-Chinese Language Program-Go Abroad China

Meet Billy-Cultural Program-Go Abroad China

Meet Priyanka-Architecture Internship- Go Abroad China

Kontakt

Adress, rad 1 1F, Building 2, 2288 Zu Chongzhi Rd, Pudong shanghai
Shanghai, Shanghai, Kina
Hemsida http://www.goabroadchina.com/

Adress, rad 1 A-1001, Guorun Commercial Plaza, No.46, West Forth Ring South Rd, Changping
Beijing, Beijing, Kina
Hemsida http://www.goabroadchina.com/

Adress, rad 1 B-2105, BJ1505, Trend Centre, 29-31 Cheung Lee Rd, Chai Wan
Hong Kong, Hongkong
Hemsida http://www.goabroadchina.com/

Adress, rad 1 3/F, Building 12, Fuhua Rd, Futian District
Shenzhen, Guangdong, Kina
Hemsida http://www.goabroadchina.com/

Adress, rad 1 No. 69, Guangsheng Rd, National High Technical District
Qingdao, Shandong, Kina
Hemsida http://www.goabroadchina.com/

Adress, rad 1 Orange Street,Suite 600 One Commerce Center
DE 1980 Wilmington, Delaware, Amerikas förenta stater
Hemsida http://www.goabroadchina.com/