Hutong School

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Grundades 2005, är Hutong School ledande utlandsägda kinesiska språkskola i Kina. Med platser i Peking & Shanghai, är Hutong School skolan i valet för alla som vill göra praktik i Kina eller lära sig kinesiska i Kina. 'Skola Hutong School samlar människor med ett verkligt intresse i Kina. Även Mittens rike är snabbt förändras till en kritisk navet i den moderna världen, spår av forntida historia förblir fortfarande. Hutong Skolans första grenen grundades i Peking 2005. Pekings landskapet är en typisk illustration av den kontinuerliga interaktionen mellan svälla i det förflutna och vågorna av moderniteten. Skyskrapor av glas gränsar de traditionella kvarter i dessa smala gränder som kallas "Hutong" (胡同). Dessa "Hutong" är källan till traditionell kinesisk levande.

Hutong skolas unika kinesiska undervisningsmetod som separerar talat kinesiska och teckenigenkänning, har visat sig påskynda mandarin kinesiska språkinlärning. Medan skrider snabbare i talade kinesiska, eleverna lägger också bättre förutsättningar för tecken memorering genom att förstå logiken i kinesiska tecken "konstruktion.

Hutong School ligger i mitten av den livliga Central Business District i Peking och i den pittoreska fd franska koncessionen i Shanghai. Hutong School har också vuxit snabbt sin närvaro i Europa sedan dess Belgien filial öppning.

klass 2

Platser

Peking

胡同学校

Address
Hutong School
Zhongyu Plaza, room 1501, 15th floor,
A6 Gongti Beilu,100027 Chaoyang District

Peking, Peking, Kina
Telefon
+86 21 3428 0099

Shanghai

胡同学校

Address
Hutong School
Wuyuan Lu 76, House 16, 2F
200031 XuHui District

Shanghai, Shanghai, Kina
Telefon
+86 10 6403 8670