Läs den officiella beskrivningen

Grundades 2005, är Hutong School ledande utlandsägda kinesiska språkskola i Kina. Med platser i Peking & Shanghai, är Hutong School skolan i valet för alla som vill göra praktik i Kina eller lära sig kinesiska i Kina. 'Skola Hutong School samlar människor med ett verkligt intresse i Kina. Även Mittens rike är snabbt förändras till en kritisk navet i den moderna världen, spår av forntida historia förblir fortfarande. Hutong Skolans första grenen grundades i Peking 2005. Pekings landskapet är en typisk illustration av den kontinuerliga interaktionen mellan svälla i det förflutna och vågorna av moderniteten. Skyskrapor av glas gränsar de traditionella kvarter i dessa smala gränder som kallas "Hutong" (胡同). Dessa "Hutong" är källan till traditionell kinesisk levande.

Hutong skolas unika kinesiska undervisningsmetod som separerar talat kinesiska och teckenigenkänning, har visat sig påskynda mandarin kinesiska språkinlärning. Medan skrider snabbare i talade kinesiska, eleverna lägger också bättre förutsättningar för tecken memorering genom att förstå logiken i kinesiska tecken "konstruktion.

Hutong School ligger i mitten av den livliga Central Business District i Peking och i den pittoreska fd franska koncessionen i Shanghai. Hutong School har också vuxit snabbt sin närvaro i Europa sedan dess Belgien filial öppning.

klass 2
Programmen undervisas på:
  • Engelska
  • Kinesisk

Skolan erbjuder också:

Kurser

Hutong School

På Hutong School, har varje elev en bedömning en-mot-en nivå och studieplan. Våra lärare är inte bara kännetecknas av sina akademiska prestationer ... [+]

På Hutong School, har varje elev en bedömning en-mot-en nivå och studieplan. Våra lärare är inte bara kännetecknas av sina akademiska prestationer, men också av deras sociala kompetens och hängivenhet för att undervisa mandarin kinesiska.

Eftersom personlig undervisning är nyckeln till snabba och effektiva resultat, vi tror på små klasser för att studera mandarin, med ett genomsnitt på 4 eller 5 elever per klass. Privatlektioner finns också.

Dessutom, vår innovativa undervisningsmetod, särskilt anpassad för västerländska studenter, separerar talad mandarin och teckenigenkänning, vilket har visat sig främja takten i din språkinlärning.

Boende i delade lägenheter (tillval) ... [-]
Kina Peking Shanghai
Öppen antagning
Heltid
Deltid
2 - 36 veckor
Kombinerat online och på campus
Läs mer på svenska
Hutong School

Med 10 års erfarenhet att placera unga talanger till professionella Kina-baserade företag, är vårt flerspråkiga team dedikerade till att erbjuda dig den bästa internation ... [+]

Din Praktikprogram i Kina - Peking, Shanghai och Chengdu

Med 10 års erfarenhet att placera unga talanger till professionella Kina-baserade företag, är vårt flerspråkiga team dedikerade till att erbjuda dig de bästa internationella praktikmöjligheter i Peking, Shanghai och Chengdu.

Praktikant i Peking, Shanghai och Chengdu

Delta i vår Praktik i Kina Program i antingen Peking, Shanghai eller Chengdu, valet är upp till dig! Alla året runt-program, program som startar i början av varje månad.

De högst rankade praktik i ett stort nätverk av internationella företag i olika branscher

Vi ser till, passar din praktikplats dina behov och önskemål.

Från multinationella företag till små och medelstora, vi kontinuerligt utvidga vårt nätverk av pålitliga kinesiska och internationella företag inom en rad olika områden (arkitektur, juridik, finans, fastigheter, event management, turism, IT etc.).... [-]

Kina Peking Shanghai
Öppen antagning
Heltid
1 - 6 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska

Chinese is Easy - Episode 1: Tones

Chinese is Easy - Episode 2: Grammar

A China Adventure of a Lifetime by Hutong School