Läs den officiella beskrivningen

Precis som våra studenter idag var dessa människor fantastiska äventyrare och visade stort mod, ödmjukhet och respekt för vad de hittat här. Ricci fann en särskilt nära vänskap med Xu Guanqi (徐光启), som lärde honom den kinesiska livsstilen. I sin tur delade Ricci sin kunskap om väst.

Vi uppnår vårt uppdrag med TBC: s professionella och engagerade personal.

Så om du är nybörjare eller en gammal kinesisk hand, kommer de erfarenheter som TBC erbjuder att förändras och utmana hur du tänker på Kina och i sin tur förändrar ditt liv.

Programmen undervisas på:
Engelska
Kinesisk

Skolan erbjuder också:

Kurser

The Beijing Center for Chinese Studies

Om du söker en sann fördjupning i Kina, är Peking Center (TBC) ditt mål! Stå ut från mängden när vi guidar dig längs en 2-veckors utflykt i södra provinsen Yunnan eller S ... [+]

Om du söker en SANT nedsänkning i Kina, Peking Center (TBC) Är din destination!

Stå ut från mängden när vi guidar dig längs en 2-veckors utflykt i södra provinsen Yunnan eller Silk Road Trade Route i västra Kina. Ring Peking ditt nya hem som du och studenter från hela världen är inrymda på University of Business and Economics campus där vårt centrum ligger. Du kan leva med en kinesisk rumskamrat och få tillgång till din personliga språkhandledare när du vill förbättra dina talförmåga.

Vår fakultet kommer från Pekings högsta institut och många är internationellt erkända forskare och noterade forskare. Ta anteckningar och granska dem i vårt privata bibliotek som rymmer en av de största samlingarna av böcker om Kina, i Kina (på engelska självklart!).... [-]

Kina Beijing
Januari 2020
Engelska,Kinesisk
Heltid
1 - 2 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska

Day in the Life of a TBCer

What it is like to live in Beijing

Silk Road Excursion

Yunnan Excursion

Internship Spotlight