Läs den officiella beskrivningen

Tianjin International Chinese College (TICC) är en kinesisk språkinstitution ackrediterad av Tianjin Municipal Education Commission. Högskolan erbjuder kinesiska språkprogram och utfärdar studievisum (X1 / X2) till studenter över hela världen.

Vårt högskola har för närvarande två campuser som täcker hela området på mer än tio tusen kvadratmeter med perfekta faciliteter, såsom kinesisk kulturutställningshall, multifunktionellt klassrum, konstklassrum och så vidare. Förutom akademiska kurser inbjuder TICC artister att undervisa kinesiska kulturklasser som kinesisk musik, Kongfu, Peking Opera, Kinesisk kalligrafi, pappersskärning och Guqin. Studenter kan lära sig det kinesiska språket såväl som den traditionella kulturen samtidigt.

TICC gör en stor insats för att upprätta erfarenhetsundervisningspersonal. Våra lärare måste certifieras av Hanban. De flesta av våra lärare har en magisterexamen eller högre. 80% av våra lärare har haft utbildningserfarenhet utomlands, medan 87% har sammankopplade läroböcker som "New Mandarin Series Textbook".

Under de senaste fem åren har vi läst nästan 10 000 studenter från mer än 30 länder, som Amerika, Ryssland, Kanada, Italien, Storbritannien, Korea, Thailand, Vietnam, Kambodja och många fler.

Adress: 116 Ya'an Street Nankai District, Tianjin
Tel. (86) 22-27623035
E-post: admissions@ticc.net.cn

Programmen undervisas på:
  • Engelska
  • Kinesisk

Skolan erbjuder också:

Kurser

Tianjin International Chinese College

Kinesiskt språkprogram är utformat för studenter som är villiga att lära sig kinesiska. När studenterna går med i programmet kommer de att placeras i olika klasser basera ... [+]

Kinesiskt språkprogram är utformat för studenter som är villiga att lära sig kinesiska. När studenterna går med i programmet kommer de att placeras i olika klasser baserat på resultatet av placeringstestet. Efter avslutad utbildning ska eleverna förbättra sin kinesiska kompetens kraftigt, utnyttja kinesiska i daglig kommunikation och lägga en bra grund för skicklighetstester som Hanyu Shuiping Kaoshi (HSK) och Hanyu Kouyu Shuiping Ceshi (HKC).

Våra studenter kan också välja att söka till kinesiska universitet för vidare studier. Under de senaste åren är våra kandidater införda till prestigefyllda kinesiska universitet och yrkesskolor på grund av deras flytande kinesiska och utmärkta betyg av HSK och HKC.... [-]

Kina Nankai
Öppen antagning
Engelska,Kinesisk
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
Address
116 Ya’an Street Nankai District
300000 Nankai, Tianjin, Kina
Webbplats
Telefon
+86 22-27623035