Läs den officiella beskrivningen

Om Wanderlust Exchange

Wanderlust Exchange grundades 2014 med möjligheter som integrerar utbildningsresor, volontärarbete, Mandarinlärande, barnomsorg och engelska handledning tillsammans för utländska ungdomar. Detta är ett utmärkt sätt att uppleva Kina med en autentisk touch genom att bo hos kinesiska värdfamiljer.

Det engelska lånordet "Wanderlust" går så långt tillbaka som Middle High German. Wanderlust återspeglar en intensiv uppmaning till självutveckling genom att uppleva det okända, konfrontera oförutsedda utmaningar, lära känna okända kulturer, sätt att leva och bete sig.

Vi ger studenterna kvalitativa autentiska kulturupplevelser med målet att överbrygga kultursuppdelningen, för att hjälpa deltagarna att utveckla självkännedom och tvärkulturella kompetenser för att vara aktiva deltagare i världen.

Vi tror att vi lär känna en annan kultur med din komfortzon som drivs gör oss individer globala medborgare med en bred vision, förmåga, flexibilitet och bättre förståelse för oss själva.

118755_PekingOperaPic1Goabroad.jpg

Vårt uppdrag

Wanderlust Exchange uppmuntrar utforskningen av självmedvetenhet och personlig utveckling genom att ge deltagarna möjligheter att:

1. Upplev det okända

2. Konfrontera oförutsedda utmaningar

3. Bekanta dig med nya kulturer, levnadssätt och beteenden

Wanderlust Exchange är specialiserat på att skapa autentiska kulturupplevelser genom flera utbytesprogram i syfte att överbrygga kulturskillnaden och hjälpa deltagarna att utveckla tvärkulturell förståelse som gör det möjligt för dem att vara globala medborgare i världen.

Utvalda progarmar

118756_3.PNG

Läs mer om våra program här .

Våra värderingar

 • Integritet
 • Kreativitet
 • Tacksamhet
 • Nyfikenhet
 • Roligt

Varför Wanderlust Exchange?

 • Vi bryr oss om att du har en bra upplevelse under din vistelse i Kina, så vi skildrar värdfamiljer diskret
 • Vi levererar praktisk orienteringskurs vid din ankomst
 • Vi har olika kulturella aktiviteter för att ytterligare utforska den kinesiska kulturen
 • Vi skulle gärna se dig växa genom en sådan erfarenhet
 • Vi skulle gärna vara guiden under ditt livs äventyr i Kina
 • Vi är här för att "vårda din omtanke

118758_35.PNG

Programmen undervisas på:
 • Engelska

Skolan erbjuder också:

Kurser

Wanderlust Exchange China

Detta projekt ger dig möjlighet att ha kul att hjälpa kinesiska barn att lära sig tennis medan de utforskar en av de mest framgångsrika och moderna städerna i Kina - Shan ... [+]

Tenniscoach InternshipProgramöversikt

Detta projekt ger dig möjlighet att ha kul att hjälpa kinesiska barn att lära sig tennis medan de utforskar en av de mest framgångsrika och moderna städerna i Kina - Shanghai. Som tennisassistent ska du undervisa tennis till barn som oftast är mellan 4 och 10 år gamla.

Plats: Shanghai, KinaStarttid: 1 juliVistelsens längd: 2-3 månaderAnkomst flygplats: Shanghai Pudong flygplatsSökandes krav:18-35 år gammal300 timmars tennisspelupplevelseHa barnomsorg eller relaterad coachning erfarenhetGymnasiet examen och högreBra i hälsaRen kriminalregisteransvar:Assist i coaching tennis till barn i åldrarna 4-12 år20 timmars tennis coaching på ve... [-]
Kina Shanghai
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
2 - 3 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
Wanderlust Exchange China

Wanderlust Exchange ger studenterna möjligheter att integrera utbildning, Mandarin lärande, barnomsorg och engelsk handledning. Det är en stor chans för utländska ungdoma ... [+]

Wanderlust Au Pair Kina Program

Wanderlust Exchange ger studenterna möjligheter att integrera utbildning, Mandarin lärande, barnomsorg och engelsk handledning. Det är en stor chans för utländska ungdomar att uppleva Kina med en autentisk touch genom att bo hos kinesiska värdfamiljer.

Au Pair Kina Programöversikt

Platser av värdfamiljer: För det mesta i Shanghai (vi har värdfamiljer i andra större städer, inklusive Peking, Chongqing, Hangzhou, Tian Jin och etc.)

Programtid: 3 månader -12 månaderDu ger: 30 timmars barnomsorg och engelsk handledning per veckaDu får: 1500 RMB fickpengar / månadDu får: 3000-12000 RMB som flyg stipendium (beroende på din längd för 3-1... [-]
Kina Shanghai
September 2020
Engelska
Heltid
3 - 12 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
Address
2nd Floor, No.588, East Yan'an Road
200002 Shanghai, Shanghai, Kina