Läs den officiella beskrivningen

Om Wanderlust Exchange

Wanderlust Exchange grundades 2014, med möjligheter att integrera utbildning, volontärarbete, mandarininlärning, barnomsorg och engelsk handledning tillsammans för utländska ungdomar. Detta är ett utmärkt sätt att uppleva Kina med en autentisk touch genom att bo hos kinesiska värdfamiljer.

Det engelska lånordet "Wanderlust" går så långt tillbaka som Middle High German. Wanderlust återspeglar en intensiv uppmaning till självutveckling genom att uppleva det okända, konfrontera oförutsedda utmaningar, lära känna okända kulturer, sätt att leva och bete sig.

Vi ger studenterna kvalitativa autentiska kulturupplevelser med målet att överbrygga kultursuppdelningen, för att hjälpa deltagarna att utveckla självkännedom och tvärkulturella kompetenser för att vara aktiva deltagare i världen.

Vi tror att vi lär känna en annan kultur med din komfortzon som drivs gör oss individer globala medborgare med en bred vision, förmåga, flexibilitet och bättre förståelse för oss själva.

Vårt uppdrag

I boken

1. Typ I-civilisationen: Alla planetariska makter ligger inom deras kontroll.

2. Typ II civilisation: de som kan utnyttja hela kraften i solen.

3. Typ III civilisation: de som kan utnyttja kraften i hela galaxen. De rör sig fritt om galaxens rymdbanor.

Han diskuterade att vår egen civilisation kvalificerar sig för typ 0 civilisation. Vi utnyttjar bara en liten del av solens energi som faller på vår planet. Men redan ser vi början på en civilisation av typ I som uppstår på jorden: Internet förbinder hela planeten; uppkomsten av Europeiska unionen Engelska är nummer ett andra språk på jorden; Lokala kulturer och tullar kommer att fortsätta att frodas i tusentals sorter på jorden, men det kommer att finnas en planetarkultur som dominerar människornas mosaik.

Den farligaste övergången kan vara mellan en typ 0 och typ 1 civilisation. En civilisation av typen 0 är fortfarande förknippad med sekterism, fundamentalism och rasism som stavade sin uppkomst.

Genom denna interkulturella erfarenhet hoppas vi att du verkligen kommer att få en bättre förståelse för världen och er själva, med mer förmånlighet, förståelse och uppskattning, med ett bredare sinne, syn och hjärta.

 • Vi strävar efter att hjälpa deltagarna att utveckla självmedvetenhet och tvärkulturella kompetenser för att vara aktiva deltagare i världen
 • Vi strävar efter att hjälpa deltagare att få mandarin språkkunskaper genom denna språkinlärning och nedsänkning erfarenhet.
 • Vi strävar efter att hjälpa den yngre generationen (värdbarn) att bredda sin horisont genom denna interkulturella utbyte, både språkligt och kulturellt.
 • Vi strävar efter att erbjuda värdföräldrarna möjlighet att lära sig om en utländsk kultur, för att främja en evig vänskap med deltagarna.
 • Vi strävar efter att överbrygga kultursegmentet genom detta autentiska kulturutbytesprogram, vilket skapar mer förståelse, vilket är avgörande för att göra världen till en bättre plats att leva.

Våra värderingar

 • Integritet
 • Kreativitet
 • Tacksamhet
 • Nyfikenhet
 • Roligt

Varför Wanderlust Exchange?

 • Vi bryr oss om att du har en bra upplevelse under din vistelse i Kina, så vi skildrar värdfamiljer diskret
 • Vi levererar praktisk orienteringskurs vid din ankomst
 • Vi har olika kulturella aktiviteter för att ytterligare utforska den kinesiska kulturen
 • Vi skulle gärna se dig växa genom en sådan erfarenhet
 • Vi skulle gärna vara guiden under ditt livs äventyr i Kina
 • Vi är här för att "vårda din omtanke
Programmen undervisas på:
Engelska

Skolan erbjuder också:

Kurser

Wanderlust Exchange China

Detta projekt ger dig möjlighet att ha kul att hjälpa kinesiska barn att lära sig tennis medan de utforskar en av de mest framgångsrika och moderna städerna i Kina - Shan ... [+]

Tenniscoach InternshipProgramöversikt

Detta projekt ger dig möjlighet att ha kul att hjälpa kinesiska barn att lära sig tennis medan de utforskar en av de mest framgångsrika och moderna städerna i Kina - Shanghai. Som tennisassistent ska du undervisa tennis till barn som oftast är mellan 4 och 10 år gamla.

Plats: Shanghai, KinaStarttid: 1 juliVistelsens längd: 2-3 månaderAnkomst flygplats: Shanghai Pudong flygplatsSökandes krav:18-35 år gammal300 timmars tennisspelupplevelseHa barnomsorg eller relaterad coachning erfarenhetGymnasiet examen och högreBra i hälsaRen kriminalregisteransvar:Assist i coaching tennis till barn i åldrarna 4-12 år20 timmars tennis coaching på ve... [-]
Kina Shanghai
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
2 - 3 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
Wanderlust Exchange China

Wanderlust Exchange ger studenterna möjligheter att integrera utbildning, Mandarin lärande, barnomsorg och engelsk handledning. Det är en stor chans för utländska ungdoma ... [+]

Wanderlust Au Pair Kina Program

Wanderlust Exchange ger studenterna möjligheter att integrera utbildning, Mandarin lärande, barnomsorg och engelsk handledning. Det är en stor chans för utländska ungdomar att uppleva Kina med en autentisk touch genom att bo hos kinesiska värdfamiljer.

Au Pair Kina Programöversikt

Platser av värdfamiljer: För det mesta i Shanghai (vi har värdfamiljer i andra större städer, inklusive Peking, Chongqing, Hangzhou, Tian Jin och etc.)

Programtid: 3 månader -12 månaderDu ger: 30 timmars barnomsorg och engelsk handledning per veckaDu får: 1500 RMB fickpengar / månadDu får: 3000-12000 RMB som flyg stipendium (beroende på din längd för 3-1... [-]
Kina Shanghai
September 2019
Engelska
Heltid
3 - 12 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
Wanderlust Exchange China

Wanderlust Volunteer Program ger dig möjlighet att göra en skillnad där det är mest behövs när du har möjlighet att utforska en av de modernistiska och mest livliga städe ... [+]

Wanderlust volontärprogram

Wanderlust Volunteer Program ger dig möjlighet att göra en skillnad där det är mest behövs när du har möjlighet att utforska en av de modernistiska och mest livliga städerna i Kina - Shanghai. Du kommer att bo i ett barnhem som ligger i ett barns sjukhus där de allvarligt skadade föräldralösa är skickade för att få bättre medicinsk behandling. Dessa barn kommer från andra barnhem i landsbygden i Kina och med din kärlek och omsorg kan du hjälpa dem genom deras återhämtning.

Programöversikt:

Detta projekt ger dig möjlighet att göra en skillnad där det behövs, samtidigt som du utforskar en av de mest framgångsrika och moderna städerna i Kina - Shanghai. Som frivillig kommer du att bo i ett barnhem, beläget på ett barnsjukhus där de skadade och sjuka föräldralösa är skickade för att få bättre medicinsk behandling. Dessa barn kommer från andra barnhem i landsbygden i Kina och med din kärlek och omsorg kan du hjälpa dem genom deras återhämtning.... [-]

Kina Shanghai
September 2019
Engelska
Heltid
2 - 24 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Address
2nd Floor, No.588, East Yan'an Road
200002 Shanghai, Shanghai, Kina