Läs den officiella beskrivningen

Zhejiang International Studies University (ZiSu) är ett statligt universitet under auktoritet i Zhejiang-provinsen, där främmande språk och litteratur är gynnade områden, litteratur, ekonomi, management, pedagogik, vetenskap, konst och andra discipliner utvecklar koordinerat. ZiSu kan spåras tillbaka till Zhejiang College of Education grundades 1955 och började vanliga grundutbildningen under 1994. Det började att anta nuvarande namn 2010.

Universitetet är en bas för odling av internationellt tillämpade talanger. För närvarande är 8200 heltidsstuderande som studerar i mer än 30 majors för kandidatexamen eller Associate Degree erbjuds i 12 skolor.

Universitetet arbetar aktivt internationell utbildning utbyte och samarbete. ZiSu är den representativa universitet kinesiska regeringen utestående grundutbildning internationellt utbytesprogram och Zhejiang-provinsen utestående grund internationellt utbytesprogram. Genom internationella gemensamma utvecklingsprojekt som ömsesidigt erkännande av krediter och grader, sänder universitetet 250 studenter utomlands varje år. Korporativa relationer etablerades med Ryssland, Tyskland, Spanien, Frankrike, Australien, Japan, Sydkorea, Chile, Mexiko och andra länder och regioner, i cirka 30 länder och mer än 60 högskolor och universitet. ZiSu rekryterar också från Nordamerika, Latinamerika, Östeuropa och Västeuropa och andra områden av internationella studenter som studerar i ZiSu för långa eller korta löptider. Universitetet organiserade också Konfucius Institution med National University of Ekvatorialguinea att aktivt delta i det internationella främjandet av kinesiska.

Universitetet ligger i Hangzhou, huvudstad i provinsen Zhejiang. ZiSu har två campus, Wensanlu campus och Xiaoheshan campus, totalt upptar 430.000 m2. Wensanlu campus ligger i centrum av Hangzhou med bekväma trafik. Den södra sidan av Wensanlu campus är West Lake, och östra sidan är gamla kanalen. Xiaoheshan campus ligger i den högre utbildningen zon av Hangzhou med frisk luft och vacker natur, som är en idealisk plats för att studera.

Programmen undervisas på:
  • Engelska
  • Kinesisk

Skolan erbjuder också:

Förberedande år

Zhejiang International Studies University

Programmet ges på kinesiska, innehåller den nästan 20 kinesiska lektioner per vecka. Det syftar till att utveckla elevernas förståelse av den kinesiska kulturen, utrustar ... [+]

Programmet ges på kinesiska, innehåller den nästan 20 kinesiska lektioner per vecka. Det syftar till att utveckla elevernas förståelse av den kinesiska kulturen, utrustar eleverna med alla aspekter av kinesiska språket, inklusive lyssna, tala, läsa och skriva, särskilt för att förbättra elevernas kinesiska nivån från nybörjare till HSK4. Efter ett år intensiv träning, kommer eleverna att förstå åtminstone 1200 grunderna kinesiska ord och test tar färdigheter, kommer att få chansen att tillämpa kinesiska universitet kandidatexamen majors.

Banor Omfattande Kinesiska (1) Lyssna och tala (1) Läsa och skriva (1) One to One Språk Drill (tillval) HSK (... [-]
Kina Hangzhou
September 2019
Kinesisk
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska