Blue Mountains International Hotel Management School China

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Blue Mountains International Hotel Management School i Suzhou är ett joint venture med Suzhou Tourism and Finance Institute som erbjuder en tvåårig Associate Degree of Business (International Hotel

Stad och plats

Suzhou är en känd turiststad känd för sin kultur, liksom ett ekonomiskt utvecklingsområde med sin 2500 års långa historia. Suzhou har ett mildt och tempererat klimat som gränsar till Shanghai i öster, Zhejiang-provinsen i söder, Taihu-väst och Yangtze-floden i norr. Suzhou ligger bara 25 minuter med tåg från kosmopolitiska Shanghai.

Det finns ett gammalt kinesiskt ord som översättas som "Paradiset i himlen, Suzhou och Hangzhou på jorden." Detta beror på den långa historien som staden har lämnat tillsammans med sina fascinerande legender, dess eleganta klassiska trädgårdar, traditionella broar som hänger över floder, de vackra sjöarna med sina gröna kullar, de många attraktiva natursköna platser, historiska platser och utsökta konst och hantverk.

Förutom sina klassiska trädgårdar är Suzhou också känd för Kunqu Opera och Pingtan (ballad-sjung i Suzhou dialekt). För att nämna några av de specialiteter som finns i Suzhou kan du hitta silke, hantverk som broderi, fläktar, traditionella kinesiska musikinstrument, lyktor, möbler, jadehuggningar, silkesmallar, traditionella målningar, träblockskrifter mm de stora portkrabborna från Yangcheng-sjön.

Suzhou är ett idealiskt resmål för att leva och studera. Campus ligger i International Education Park South, Wuzhong District, Suzhou, 30 minuter från det livliga centrum och en idealisk plats för studenter att studera och leva.

Platser

Suzhou

Address
Admission Office
Helen Li
Marketing & Recruitment Manager
Suzhou Tourism and Finance Institute
Education Park South
Wuzhong Avenue
Wuzhong District

215104 Suzhou, Jiangsu, Kina