Läs den officiella beskrivningen

Skolbeskrivning

Gastronomi erbjuder ett brett utbud av yrken, och alla studenter som vill styra sina studier mot kulinariska konster eller vill bygga vidare på sina befintliga kunskaper tillsammans med exceptionella mentorer med en mängd arbetslivserfarenhet och teoretisk kunskap är välkomna på Kul IN . Kul IN avser att ge eleverna ett brett utbud av kulinarisk kunskap, livsmedelsindustrin och gastronomi. För att säkerställa att våra studenter har perfekterat alla nödvändiga färdigheter för att arbeta i en kvalitetsrestaurang börjar vi genom att täcka viktiga grunder som alla studenter, oavsett utbildningsbakgrund, måste passera. Som en del av detta program lär eleverna om termisk och mekanisk matförädling, erkännande av kvalitetsingredienser, koppling av kryddor med ingredienser, skapande av kvalitetsrestauranger menyer, arrangering och servering av rätter, professionell matlagningsstandard, matlagring, matdelar och gastronomins historia.

Syn

Kul IN mål är att utveckla ett utbildningscenter med fokus på kreativitet, forskning och främjande av moderna mat och kulinariska teknologier. Genom utbildning av professionella kockar, konditorer och proffs inom andra grenar av gastronomi. Vi bygger ett institut som är en unik plats för kockar, restaurangägare, chefer och kulinariska medier för att träna och uppdatera sin kunskap och att lära sig om vad som är nytt i världen av mat, dryck och efterrätter.

Internationella certifikat

För att erbjuda våra studenter en komplett upplevelse när de studerar italiensk gastronomi och matlagning har vi skapat gemensamma program med den världsberömda kulinariska skolan ALMA, La Scuola Internazionale di Cucina Italiana .
Culinary Institute Kul IN och ALMA La Scuola Internazionale di Cucina Italiana har framgångsrikt utvecklat två gemensamma program: "Professionell kock av italiensk mat" och "Professionell konditorivaror med italienska efterrätter." Genom intensiva och dynamiska studier som delvis sker i Sisak och delvis i Colorno, Italien, har eleverna möjlighet att få ovärderlig internationell erfarenhet och blir verkligen nedsänkt i den kultur som har format detta världsberömda kök. Förutom timmar med praktisk utbildning, fältresor och praktikum får studenterna också en praktik på flera månader, där de får erfarenhet av att arbeta i elitrestauranger och konditorier. Nätverksmöjligheter är oändliga och öppna dörrar till potentiella jobb, eftersom eleverna bevisar sig som skickliga kockar i den verkliga världen av avancerad gastronomi.

Programmen undervisas på:
  • Engelska
  • Italienska

Skolan erbjuder också:


Culinary Institute Kul IN

Culinary Institute Kul IN och partnerskolan ALMA la Scuola Internazionale di Cucina Italiana erbjuder ett internationellt gemensamt program för studenter intresserade av ... [+]

Culinary Institute Kul IN och partnerskolan ALMA la Scuola Internazionale di Cucina Italiana erbjuder ett nytt internationellt gemensamt program för studenter intresserade av att specialisera sig professionellt i italiensk mat. Detta 10-månadersprogram syftar till att producera fullt utbildade professionella kockar som är specialiserade på italiensk mat. Den unika läroplanen ger eleverna möjlighet att öva sina nyförvärvade färdigheter, som de har fått genom intensiva kurser på Kul IN och ALMA genom att interning på elitens italienska restauranger och hotell. Interning utomlands ger eleverna det ovärderliga möjligheten att nätverket internationellt och ansluta till några av de mest framgångsrika kockarna i Italien och världen. PROGRAM DETALJER FÖR PROFESSIONELL KOK AV ITALIAN CUISINE... [-]

Kroatien Sisak
Oktober 2019
Engelska,Italienska
Heltid
10 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
Culinary Institute Kul IN

Culinary Arts kursen är vårt flaggskeppsprogram och är idealiskt för dem som planerar en professionell karriär inom matindustrin eller överväger en karriärförändring. Und ... [+]

Kurs: Kulinarisk Konst

Under detta tvåmånadersprogram får deltagarna en bred och intensiv utbildning i professionell matlagning och bakverk. Den dynamiska kursplanen är utformad för personer som vill förbättra sina kulinariska färdigheter eller som riktar sig mot en karriär inom professionell gastronomi. Programmet tar en praktisk inriktning på matlagningsteknik, med dagliga matlagningslaboratorier som kompletterar lektioner, samt flera fältturer till lokala matproduktionscenter och gästföreläsningar från att besöka kroatiska och internationella kockar. Studenterna kommer att få den grundläggande kunskap som krävs för att börja arbeta i ett kulinariskt yrke. Eleverna kommer att lära sig om termisk och mekanisk matförädling, identifiera ingredienskvalitet, kryddor, knivarbete, skapa kvalitetsrestauranger menyer, ordna och servera rätter, professionella matlagningsstandarder, matportioner, matbevarande och gastronomins historia. Tillsammans med de professionella färdigheter som eleverna lär sig under detta program kommer de också att få möjlighet att träffa framgångsrika kockar som arbetar i modern gastronomi och bilda ett nätverk med professionella inom branschen. Upptäck din passion för gastronomi genom Kul IN studentnätverket. ... [-]

Kroatien Sisak
Oktober 2019
Engelska,Italienska
Heltid
2 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
Culinary Institute Kul IN

Denna intensiva tvåmånaders kurs i modernt bakverk och konfektioner är utformat för att ge studenterna en fast grund och avancerade tekniker för ambitiösa bakverkskockar. ... [+]

Det breda utbudet av konfektprodukter som har tagit sig fram på marknaden har skapat behovet av att studera godis och desserter som en egen enhet inom kulinariska konsten. Med tanke på att klassiska konfekttekniker har utvecklats med den moderna tekniken som nu bildar gastronomin, erbjuder denna söta kulinariska filial omfattande studiematerial. På grund av ökad popularitet och efterfrågan på utbildade proffs inom detta område har Culinary Institute Kul IN skapat ett professionellt bakverk för moderna konfektioner.

Upptäck din passion för gastronomi genom Kul IN studentnätverket.

Övrig kursinformation:Lektion Schema: 5 timmar / dag, måndag till fredagSpråk: kroatiska och / eller engelskaLärande och läsande material (digital): tillhandahålls av Kul INUniformer: tillhandahålls av Kul IN... [-]
Kroatien Sisak
Oktober 2019
Engelska,Italienska
Heltid
2 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
Culinary Institute Kul IN

Visste du att Zinfandel-druvan härstammar från Kroatien? Historiskt har Kroatien ett långt och nära förhållande till vin, och vingårdar är fulla av inhemska druvsorter oc ... [+]

Den moderna matsalen är otänkbar utan vin och andra alkoholhaltiga drycker som blivit en oumbärlig del av gastronomin och vardagen. Korrekt hantering och lagring, kunskap om vinodling och dess historia, samt kvalitetspresentation och kommunikationsförmåga krävs alla för professionellt arbete med vin. Tillsammans med att lära sig normerna för vinbonton måste sommeliers följa nya trender i verksamheten eftersom vin är en levande produkt och kräver kontinuerlig provsmakning, övervägning och forskning.

Kul IN vinprogram kombinerar teoretisk och praktisk träning så att studenterna kan få en fullständig inblick i världens vin. Programmet är avsett för dem som är anställda inom turism, restaurangbranschen, restauranger och hotell, vinmakare, försäljare, vinkritiker och vinälskare. Efter avslutad kurs kan studenterna självständigt bestämma vinkvaliteten, välja viner, koppla ihop vin med mat och komponera ett vinschema.... [-]

Kroatien Sisak
Oktober 2019
Engelska
Heltid
50 timmar
Campusstudier
Läs mer på svenska
Culinary Institute Kul IN

Om du vill inse din passion för gastronomi, utveckla yrkeskunskaper genom omfattande kurser och praktikplatser, och uppleva Europa samtidigt som du får din drömkarriär, ä ... [+]

Om du vill inse din passion för gastronomi , utveckla yrkeskunskaper genom omfattande kurser och praktikplatser, och uppleva Europa samtidigt som du får din drömkarriär , är det här programmet för dig.

I det här nya internationella kulinariska programmet får studenterna möjlighet att fortsätta sin utbildning på Business and Hotel Management School i Lucerne, Schweiz, efter två månader med att studera kulinariska konster på Kul IN .

Som en del av ett tvåmånaders kulinariskt program på Kul IN kommer studenterna att lära sig grundläggande kulinariska tekniker , arbeta med olika ingredienser och mat, lära sig att hantera professionell utrustning, laga à la carte-måltider och skapa menyer. Under kursens gång kommer studenterna att förvärva de färdigheter som krävs för att trivas i det professionella köket.... [-]

Kroatien Sisak
Oktober 2019
Engelska
Heltid
8 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
Address
KULIN Capraska ulica 12
44010 Sisak, Sisak-Moslavina County, Kroatien
Webbplats