Beskrivning av skolan
Gastronomi erbjuder ett brett utbud av yrken och alla studenter som vill inrikta sina studier mot de kulinariska konsterna, eller vill bygga på sina befintliga kunskaper tillsammans exceptionella mentorer med en mängd arbetslivserfarenhet och teoretisk kunskap är välkomna till Kul IN.
Kul IN avser att ge studenterna ett brett utbud av kulinariska kunskaper, livsmedelsindustrin och gastronomi. För att säkerställa att våra elever har fulländat alla de kunskaper som krävs för att arbeta i en kvalitet restaurang, börjar vi genom att täcka viktiga grunder till att alla elever, oavsett utbildningsbakgrund, måste passera.
Som en del av detta program, eleverna lära sig om termisk och mekanisk bearbetning av livsmedel, som erkänner kvalitet ingredienser, koppling kryddor med ingredienser, skapar kvalitet restaurang menyer, ordna och uppläggningsfat, professionell matlagning standarder, förvaring av livsmedel, mat portioner, och historien om gastronomi.
Vision
Kul IN: s mål är att utveckla ett utbildningscentrum med fokus på kreativitet, forskning och främjande av modern matlagning och kulinariska tekniker. Genom utbildning av professionella kockar, konditorer, och yrkesverksamma inom andra grenar av gastronomi. Vi bygger ett institut som är en unik plats för kockar, restaurangägare, chefer och kulinariska medier för att utbilda och uppdatera sina kunskaper och att lära sig om vad som är nytt i världen av mat, dryck och efterrätter.
Internationella certifikat
För att kunna erbjuda våra studenter en helhetsupplevelse när man studerar italienska gastronomi och mat, har vi skapat gemensamma program med den världsberömda kulinariska skolan ALMA, La Scuola Internazionale di Cucina Italiana.
Culinary Institute Kul IN och ALMA La Scuola Internazionale di Cucina Italiana har framgångsrikt utvecklat två gemensamma program: "Professional Cook det italienska köket" och ". Professional Pastry Chef av italienska desserter" Genom intensiva och dynamiska undersökningar, som äger rum dels i Sisak och delvis i Colorno, Italien, eleverna har möjlighet att få värdefull internationell erfarenhet och blir verkligen nedsänkt i den kultur som har format denna världsberömda köket. Förutom timmars praktisk utbildning, studiebesök och practicums, studenter kommer också att tilldelas en flera månader lång praktik där de kommer att få erfarenhet av arbete inom elit restauranger och konditorier. Möjligheter till nätverkande är oändliga och öppna dörrar till potentiella arbetstillfällen som eleverna visar sig som kapabla kockar i den verkliga världen av high-end gastronomi.
För att ge dig en fullständig erfarenhet av att studera i Culinary Institute Kul IN vi inbjuder dig att besöka vår virtuella rundtur.