Read the Official Description

Beskrivning av skolan

Gastronomi erbjuder ett brett utbud av yrken och alla studenter som vill inrikta sina studier mot de kulinariska konsterna, eller vill bygga på sina befintliga kunskaper tillsammans exceptionella mentorer med en mängd arbetslivserfarenhet och teoretisk kunskap är välkomna till Kul IN.

Kul IN avser att ge studenterna ett brett utbud av kulinariska kunskaper, livsmedelsindustrin och gastronomi. För att säkerställa att våra elever har fulländat alla de kunskaper som krävs för att arbeta i en kvalitet restaurang, börjar vi genom att täcka viktiga grunder till att alla elever, oavsett utbildningsbakgrund, måste passera.

Som en del av detta program, eleverna lära sig om termisk och mekanisk bearbetning av livsmedel, som erkänner kvalitet ingredienser, koppling kryddor med ingredienser, skapar kvalitet restaurang menyer, ordna och uppläggningsfat, professionell matlagning standarder, förvaring av livsmedel, mat portioner, och historien om gastronomi.

Vision

Kul IN: s mål är att utveckla ett utbildningscentrum med fokus på kreativitet, forskning och främjande av modern matlagning och kulinariska tekniker. Genom utbildning av professionella kockar, konditorer, och yrkesverksamma inom andra grenar av gastronomi. Vi bygger ett institut som är en unik plats för kockar, restaurangägare, chefer och kulinariska medier för att utbilda och uppdatera sina kunskaper och att lära sig om vad som är nytt i världen av mat, dryck och efterrätter.

Internationella certifikat

För att kunna erbjuda våra studenter en helhetsupplevelse när man studerar italienska gastronomi och mat, har vi skapat gemensamma program med den världsberömda kulinariska skolan ALMA, La Scuola Internazionale di Cucina Italiana.

Culinary Institute Kul IN och ALMA La Scuola Internazionale di Cucina Italiana har framgångsrikt utvecklat två gemensamma program: "Professional Cook det italienska köket" och ". Professional Pastry Chef av italienska desserter" Genom intensiva och dynamiska undersökningar, som äger rum dels i Sisak och delvis i Colorno, Italien, eleverna har möjlighet att få värdefull internationell erfarenhet och blir verkligen nedsänkt i den kultur som har format denna världsberömda köket. Förutom timmars praktisk utbildning, studiebesök och practicums, studenter kommer också att tilldelas en flera månader lång praktik där de kommer att få erfarenhet av arbete inom elit restauranger och konditorier. Möjligheter till nätverkande är oändliga och öppna dörrar till potentiella arbetstillfällen som eleverna visar sig som kapabla kockar i den verkliga världen av high-end gastronomi.

För att ge dig en fullständig erfarenhet av att studera i Culinary Institute Kul IN vi inbjuder dig att besöka vår virtuella rundtur.

Programs taught in:
Engelska
Italienska

Skolan erbjuder också:


Culinary Institute Kul IN

Culinary Institute Kul IN och partnerskolan ALMA la Scuola Internazionale di Cucina Italiana erbjuder ett internationellt gemensamt program för studenter intresserade av ... [+]

Culinary Institute Kul IN och partnerskolan ALMA la Scuola Internazionale di Cucina Italiana erbjuder ett nytt internationellt gemensamt program för studenter intresserade av att specialisera sig professionellt i italiensk mat. Detta 10-månadersprogram syftar till att producera fullt utbildade professionella kockar som är specialiserade på italiensk mat. Den unika läroplanen ger eleverna möjlighet att öva sina nyförvärvade färdigheter, som de har fått genom intensiva kurser på Kul IN och ALMA genom att interning på elitens italienska restauranger och hotell. Interning utomlands ger eleverna det ovärderliga möjligheten att nätverket internationellt och ansluta till några av de mest framgångsrika kockarna i Italien och världen. PROGRAM DETALJER FÖR PROFESSIONELL KOK AV ITALIAN CUISINE... [-]

Kroatien Sisak
June 2019
Heltid
10 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
Culinary Institute Kul IN

Culinary Arts kursen är vårt flaggskeppsprogram och är idealiskt för dem som planerar en professionell karriär inom matindustrin eller överväger en karriärförändring. Und ... [+]

Kurs: Kulinarisk Konst

Under detta tvåmånadersprogram får deltagarna en bred och intensiv utbildning i professionell matlagning och bakverk. Den dynamiska kursplanen är utformad för personer som vill förbättra sina kulinariska färdigheter eller som riktar sig mot en karriär inom professionell gastronomi. Programmet tar en praktisk inriktning på matlagningsteknik, med dagliga matlagningslaboratorier som kompletterar lektioner, samt flera fältturer till lokala matproduktionscenter och gästföreläsningar från att besöka kroatiska och internationella kockar. Studenterna kommer att få den grundläggande kunskap som krävs för att börja arbeta i ett kulinariskt yrke. Eleverna kommer att lära sig om termisk och mekanisk matförädling, identifiera ingredienskvalitet, kryddor, knivarbete, skapa kvalitetsrestauranger menyer, ordna och servera rätter, professionella matlagningsstandarder, matportioner, matbevarande och gastronomins historia. Tillsammans med de professionella färdigheter som eleverna lär sig under detta program kommer de också att få möjlighet att träffa framgångsrika kockar som arbetar i modern gastronomi och bilda ett nätverk med professionella inom branschen. Upptäck din passion för gastronomi genom Kul IN studentnätverket. ... [-]

Kroatien Sisak
March 2019
Heltid
2 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
Culinary Institute Kul IN

Denna intensiva tvåmånaders kurs i modernt bakverk och konfektioner är utformat för att ge studenterna en fast grund och avancerade tekniker för ambitiösa bakverkskockar. ... [+]

Det breda utbudet av konfektprodukter som har tagit sig fram på marknaden har skapat behovet av att studera godis och desserter som en egen enhet inom kulinariska konsten. Med tanke på att klassiska konfekttekniker har utvecklats med den moderna tekniken som nu bildar gastronomin, erbjuder denna söta kulinariska filial omfattande studiematerial. På grund av ökad popularitet och efterfrågan på utbildade proffs inom detta område har Culinary Institute Kul IN skapat ett professionellt bakverk för moderna konfektioner.

Upptäck din passion för gastronomi genom Kul IN studentnätverket.

Övrig kursinformation:Lektion Schema: 5 timmar / dag, måndag till fredagSpråk: kroatiska och / eller engelskaLärande och läsande material (digital): tillhandahålls av Kul INUniformer: tillhandahålls av Kul IN... [-]
Kroatien Sisak
March 2019
Heltid
2 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
Culinary Institute Kul IN

Visste du att Zinfandel-druvan härstammar från Kroatien? Historiskt har Kroatien ett långt och nära förhållande till vin, och vingårdar är fulla av inhemska druvsorter oc ... [+]

Den moderna matsalen är otänkbar utan vin och andra alkoholhaltiga drycker som blivit en oumbärlig del av gastronomin och vardagen. Korrekt hantering och lagring, kunskap om vinodling och dess historia, samt kvalitetspresentation och kommunikationsförmåga krävs alla för professionellt arbete med vin. Tillsammans med att lära sig normerna för vinbonton måste sommeliers följa nya trender i verksamheten eftersom vin är en levande produkt och kräver kontinuerlig provsmakning, övervägning och forskning.

Kul IN vinprogram kombinerar teoretisk och praktisk träning så att studenterna kan få en fullständig inblick i världens vin. Programmet är avsett för dem som är anställda inom turism, restaurangbranschen, restauranger och hotell, vinmakare, försäljare, vinkritiker och vinälskare. Efter avslutad kurs kan studenterna självständigt bestämma vinkvaliteten, välja viner, koppla ihop vin med mat och komponera ett vinschema.... [-]

Kroatien Sisak
April 2019
Heltid
50 öppettider
Campusstudier
Läs mer på svenska
Culinary Institute Kul IN

Detta gemensamma program mellan Culinary Institute Kul IN och ZSEM Business Academy ger studenterna en balans mellan kreativa kulinariska konster och den finansiella real ... [+]

Studenter som planerar att arbeta inom gastronomi som restaurang- eller konditorivarare, eller som vill öppna en restaurangrestaurang, kommer att få en övergripande förståelse för livsmedelsindustrin genom detta väl avrundade program. På Kul IN stärker studenterna sina matlagningskunskaper genom intensiva matlagningar. På ZSEM Business Academy lär de sig om modern verksamhet och ledning genom klasser inom digital marknadsföring, ekonomi, affärsmiljö, innovation och andra områden inom ekonomi som är viktiga för förståelse inom restaurang- och livsmedelsindustrin.

Passion är inte det enda som krävs för att öppna ett framgångsrikt företag, särskilt inom HoReCa-industrin. Detta gemensamma program mellan Culinary Institute Kul IN och ZSEM Business Academy ger studenterna en balans mellan kreativa kulinariska konster och den finansiella realismen som krävs för att lyckas. Culinary Management är utformad för studenter som planerar att arbeta inom gastronomi som restaurang- eller konditorivarare, eller som vill öppna en restaurangaffär på egen hand. Studenter förstärker först sina kulinariska färdigheter på Kul IN i två månader. Sedan lär de sig om modern verksamhet och ledning genom klasser inom digital marknadsföring, ekonomi, affärsmiljö, innovation och andra områden inom ekonomi som är viktiga för förståelse inom restaurang- och livsmedelsindustrin.... [-]

Kroatien Sisak
March 2019
3 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
Culinary Institute Kul IN

Den här tvåmånaders kursen är ett komplett paket som kombinerar intensiva engelska lektioner, personliga handledningar och en mängd olika fältturer och aktiviteter som sk ... [+]

Kul IN SpråkakademinStudie och erfarenhet: engelska

Den här tvåmånaders kursen är ett komplett paket som kombinerar intensiva engelska lektioner, personliga en-till-ett-handledning och en mängd olika utflykter och aktiviteter som kommer att introducera studenter till kroatisk och europeisk kultur. Studenter har möjlighet att lägga till en engelsk examen förberedande kurs till sitt studiepaket. Undervisningen omfattar boende, lunch på vardagar och alla utflykter och aktiviteter som organiseras av skolan. Kursdirektören är från Kalifornien, och hon har undervisat och undervisat engelska sedan college.

Programbeskrivning

Den här kursen är ett komplett paket som kombinerar intensiva engelska lektioner, personliga handledningar och en mängd olika fältturer och aktiviteter som ska introducera studenter till kroatisk och europeisk kultur. Studenter spenderar morgonen studerar engelsk grammatik och vokabulär i en gruppinställning. Kursbokslektioner, talande övning och lyssningsövningar utgör kärnan i dessa klasser. Studenter bygger en solid språkstiftelse och övar ordförråd som är relaterat till eftermiddagsaktiviteter och resor. Tillsammans med intensiva engelska lektioner får varje elev en individuell handledning en gång i veckan, under vilken vi kommer att fokusera på individuella utmaningar. Aktiviteterna inkluderar roliga matlagningskurser i Kul IN professionella kök, filmkvällar, ridning, paddling och museumsbesök. Deltagarna får träna engelska medan de interagerar med lokalbefolkningen och lär sig om Kroatiens kultur och historia genom dessa roliga aktiviteter och korta resor. Som en grupp tar vi dagsutflykter till viktiga kroatiska städer och landmärken, inklusive Zagreb, Plitvička Jezera National Park och Adriatiska kusten. Progam-varaktighet: 2 månader Timmar per vecka: 16 (med valfri tentamen förberedelse: 22) Valfri engelska Exam Preparation erbjuder fokuserad engelsk studie för godkänd TOEFL... [-]

Kroatien Sisak
March 2019
Heltid
2 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
Address
KULIN Capraska ulica 12
44010 Sisak, Sisak-Moslavina County, Kroatien
Webbplats
Telefon
false