Hotel School Riga

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

student

Upptäck den fascinerande världen av hotell med oss!

"Hotel School" College hotellnäringen i Riga - En högre läroanstalt, som gör det möjligt att få en utbildning i gästfrihet och ledning. Vi erbjuder ett brett utbud av olika program som är licensierade, ackrediterade i Lettland, Storbritannien och USA, liksom möjligheten att få två diplom samtidigt.

Bli en professionell i efterfrågan över hela världen!

En väsentlig del av inlärningen äger praktiken - garantera varje elev möjlighet att få erfarenhet av ledande lokala och utländska hotell. Som ett resultat, 68% av våra studenter arbetar i den erhållna yrke, 41% fortsätter att få en utbildning, varav 18% i utländska universitet, som hotellskola diplom och uppskattad över hela världen!

studenter

Få utbildning internationell nivå!

Hotel School i Riga är ackrediterad i Storbritannien ett internationellt centrum för utbildning BTEC (Centrum Nummer: 90478), som tillåter oss att undervisa i den brittiska de utvecklade utbildningsprogram. Att välja en av dem, våra studenter får brittisk BTEC diplom och yrkeskvalifikationer inom sektorn 3, 4 eller 5 nivå.

Kvaliteten på undervisningen vid hotellskola kontrolleras av den största organisationen av undersökningen i Storbritannien och i världen - Pearson Education Ltd, som erbjuder akademisk (Edexcel) och professionell (BTEC, LCCI) testprogram och förvärvats under utbildningen av kunskaper och färdigheter.

Genom åren skaffat sig ett oklanderligt rykte Pearson är ledande på den globala utbildningsmarknaden, erkänd bland ledande universitet och arbetsgivare. Varje år mer än 1 miljon studenter runt om i världen väljer en brittisk utbildningsprogram BTEC. Nu får denna prestigefyllda möjliga utsträckning och i Lettland, har kommit att studera på hotellskola i Riga!

Dyk in i en verkligt internationell miljö!

Utbildning i hotellskola passerar i en verkligt internationell atmosfär, eftersom 46% av våra studenter - utlänningar! Den huvudsakliga undervisningsspråket - engelska. Det är också möjligt att börja lära ryska, med en gradvis övergång till engelska.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
  • Ryska

Se Diplom » Se Diplomas »

Program

Skolan erbjuder också:

Diplom

BTEC Nivå 5 Högre Nationella Examen I Hospitality Management

Campusstudier Heltid 2 år September 2018 Lettland Linje

"BTEC Level 5 Higher National Diploma in Hospitality Management" är en utbildning som kommer att hjälpa dig att göra en karriär på ledningsnivå inom hotellbranschen eller att starta ett företag. Få värdefull kunskap och brittiska högre kvalifikationer, något att uppnå sin fulla potential. [+]

Högre utbildning i hotel management!

"BTEC Level 5 Higher National Diploma i Hospitality Management"Det är en utbildning som kommer att hjälpa dig att göra en karriär på ledningsnivå inom hotellbranschen eller att starta ett företag. Få värdefull kunskap och brittiska högre kvalifikationer, något att uppnå sin fulla potential.

Som ger ett diplom?

"Hotel School" College hotellnäringen i Riga är ett representativt Edexcel BTEC i Baltikum och ger utbildning i enlighet med Edexcel standarder (Centre Nummer: 90478).

Edexcel (Ägs av Pearson Education Ltd) är det i Storbritannien och världens största undersökning organisation som erbjuder program för akademiska (Edexcel) och yrkesmässiga (BTEC) kvalifikationer och provning förvärvats i samband med att lära sig kunskaper och färdigheter på mer än 25.000 skolor i Storbritannien och mer än 100 länder över hela världen. ... [-]


BTEC Nivå 5 Högre Nationella Examen I Hospitality Management

Campusstudier Heltid 2 år September 2018 Lettland Linje

BTEC Level 5 Higher National Diploma in Hospitality Management är lämplig för alla som tar sina första steg in i världen av besöksnäringen, utvecklas genom karriären, eller planerar att universitetsstudier senare. [+]

Tjäna en internationell högskoleexamen i Hospitality Management på bara två år!

BTEC Level 5 Higher National Diploma i Hospitality Management är ett program som syftar till att skapa specialiserade utbildningsprogram högre, är kopplade till yrkeskrav och internationella yrkesstandarder. BTEC program högre utbildning erbjuder en stark betoning på praktisk kompetensutveckling tillsammans med utvecklingen av avgörande kunskap och förståelse inom besöksnäringen. Studenter lockas till denna utbildningsprogram som uppfyller deras individuella progression behov, oavsett om de syftar till anställning eller fortsätta sina studier på examen.

Programbeskrivning

Hotel School RIGA är den enda godkända centrum ger BTEC Nivå 5 HND program i Östersjöområdet - centralen 90478. Lista över certifierade Pearson BTEC centra. BTEC (Business and Technology Education Council) - som valts av över 1 miljon elever varje år, är en av de ledande utbildningsplattformar över hela världen. ... [-]


BTEC Nivå Tre Examen I Gästfrihet

Campusstudier Heltid 18 månader September 2018 Lettland Linje

BTEC Nivå 3 Diploma in Hospitality program ger specialistkompetens för elever som har en tydlig vision av deras framtida karriärer eller planerar att gå igenom högre utbildning senare. Programmet är lämpligt för studenter i åldern 16 och över. [+]

Programbeskrivning

British yrkesexamen BTEC Nivå 3 Diploma in Hospitality. Denna kurs kommer att ge eleverna möjlighet att arbeta i gästfrihet i gästfrihet företag över hela världen och är också en erkänd kompetens för att ange universitet. Programmet syftar till att ge eleverna kunskap och erfarenhet av besöksnäringen tillsammans med praktiska färdigheter och egenskaper som krävs av arbetsgivare. Studier är främst inriktade på den dynamiska karaktären av besöksnäringen och erbjuder en möjlighet för utveckling och tillämpning av en rad akademiska färdigheter. Vid avslutad kurs elever kommer att förberedas för sysselsättningen i branschen.

BTEC Nivå 3 Diploma in Hospitality Programmet ger specialistkompetens för elever som har en tydlig vision av deras framtida karriärer eller planerar att gå igenom högre utbildning senare. Programmet är lämpligt för studenter i åldern 16 och över. Huvudsyftet med detta program är att förbereda eleverna för en karriär i hotellbranschen i olika positioner, det är därför programmet har en enorm fokus på anställbarhet färdigheter. Eleverna arbetar med en rad besök, gästföreläsare och även genomföra relevant arbetslivserfarenhet. ... [-]


BTEC Nivå Tre Examen I Gästfrihet

Campusstudier Heltid 18 månader September 2018 Lettland Linje

Totalt brittiska yrkeskvalifikationer "BTEC Level 3 Diploma in Hospitality" 1,5 år. Detta program kommer att utveckla yrket så snart som möjligt. Kvalifikationer som erbjuds till 16 år (eller mer) och är en av de mest populära i England, Wales och Nordirland. Nu kan du få det, och vi i Lettland! [+]

Brittisk examen i gästfrihet - Ditt pass på väg till en internationell karriär!

Totalt brittiska yrkeskvalifikationer för 1,5 år "BTEC Nivå 3 Diploma in Hospitality". Detta program kommer att utveckla yrket så snart som möjligt. Kvalifikationer som erbjuds till 16 år (eller mer) och är en av de mest populära i England, Wales och Nordirland. Nu kan du få det, och vi i Lettland!

Dessutom får du dokument på uppdrag av den lettiska yrkeskvalifikationer "hotellservice specialist" från undervisningsministeriet i Litauen. Som ett resultat, kommer du att ha två diplom!

Som ger ett diplom?

"Hotel School" College hotellnäringen i Riga är ett representativt Edexcel BTEC i Baltikum och ger utbildning i enlighet med Edexcel standarder (Centre Nummer: 90478). ... [-]


Videoklipp

Annual October Fair in HOTEL SCHOOL RIGA

Kontakt
Besöksadress
3 Smilsu Street, 4th floor
Riga, LV-1050 LV
Sociala medier