Eastwood College

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Om Eastwood College Private Education i Libanon

Våra pelare.

Eastwood College grundades 1973 med visionen av Amine Michel Khoury att tillhandahålla en rättvis utbildningsgrupp för alla elever. Styrelsens råd har sedan dess varit i kraft, övervakning av stora läroplaner och politiska beslut.

Eastwood College har sedan dess grundat sig på topp med bästa pedagogiska metoder. En helhetssyn på utbildningen skiljer oss från andra skolor; Vårt fokus ligger på våra studerandes sociala, emotionella och akademiska omsorg.

Vårt mål att rekrytera en högkvalificerad, varierande lärarstyrka stöder ansträngningarna att behålla internationellt erkända standarder i läroplan och undervisning.

Små klassstorlekar säkerställer att elever med särskild utbildningsförmåga och bakgrund får den individuella uppmärksamhet och vård som de behöver.

Skolans läroplan bygger på aktiv konstruktion av mening genom rigorösa kurser som är intellektuellt utmanande och kulturellt lämpliga. Eleverna utforskar djupgående ämnen genom en undersökningsmetod, som gör det möjligt för dem att fråga och ta itu med meningsfulla frågor.

Det är stor uppmärksamhet på sociala interaktioner inom läroplanen, som samtal, diskussioner, gemensamt arbete och debatt. Sådana interaktioner ger möjlighet för studenter att lära sig genom att observera andras prestationer, få feedback om sin egen prestation, höra alternativa synpunkter och engagera sig i utbyte av idéer. Det sker periodisk granskning av läroplanen för att säkerställa att höga krav upprätthålls.

Uppdrag.

Eastwood College förbinder sig att positivt påverka världen genom att lära eleverna att drivas av en balans i sinne, kropp och själ, och att koppla kunskap med medkänsla, ambition med integritet och prestation med service.

Syn.

Eastwood College strävar efter att vara ett ledande utbildningscentrum i Mellanöstern för studenter av alla nationaliteter och religioner.

Framgången i vår vision beror på att alla medlemmar i skolsamhället har engagemang för att aktivt delta i sina insatser för att tillhandahålla ett instruktionssystem som överensstämmer med de höga normerna för internationell utbildning. Eastwood College är engagerad i ett program för kontinuerlig förbättring och utveckling.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se Diplom » Visa kurser »

Program

Skolan erbjuder också:

Diplom

Grundskolans Program

Campusstudier Heltid October 2018 Libanon Beirut

Vi ser grundskolan som ett av de viktigaste byggstenarna för elevernas utveckling och framtidens framgång. Vi tror därför på ett välstrukturerat tillvägagångssätt för vår undervisning med en tydlig uppsättning mål. [+]

Grundskola

Vi ser grundskolan som ett av de viktigaste byggstenarna för elevernas utveckling och framtidens framgång.

Vi tror därför på ett välstrukturerat tillvägagångssätt för vår undervisning med en tydlig uppsättning mål.

Det akademiska programmet ska förbereda alla studenter för att vara litteratiska, ansvariga medborgare med en entusiasm för livslångt lärande.

De väsentliga delarna i Eastwood College Elementary Program är:

En noggrann läroplan anpassad till nationella och internationella standarder Kurslitteratur och instruktion utformad för att säkerställa att varje elev kommer att kunna uppnå akademisk framgång Höga förväntningar för alla studenter Differentierad instruktion och användning av flera datakällor för att bedöma studentens framsteg ... [-]

Gymnasiet Program

Campusstudier Heltid October 2018 Libanon Beirut

High School är utformad för att ge riklig möjlighet för studenter att utveckla de talanger och intressen som de är medvetna om och att upptäcka och utveckla tidigare okända personer. [+]

Gymnasiet

High School är utformad för att ge riklig möjlighet för studenter att utveckla de talanger och intressen som de är medvetna om och att upptäcka och utveckla tidigare okända personer.

Våra examens krav är utformade för att säkerställa att varje Eastwood College examen är väl förberedd både för college och för en livstid för service och lärande. De återspeglar vår tro på att eleverna blir kreativa, reflekterande, öppna, disciplinerade, produktiva, medkännande och passionerade vuxna genom att engagera sig i ett brett utbud av inlärningsmöjligheter, både in och ut ur klassrummet.

Internationella program

Studenter som följer det internationella programmet utexamineras med ett högskoleexamen, ackrediterat av det libanesiska utbildningsdepartementet efter avslutad kurs 12. Programmet förbereder eleverna att sitta för internationellt erkända externa tentor som SAT, SAT II och TOEFL, avancerade placeringskurser erbjuds dessutom till kompetenta och motiverade studenter som vill fortsätta på högskolestudier i skolan.... [-]


Gymnasiet Program

Campusstudier Heltid October 2018 Libanon Beirut

Vi är här för att styra våra ungdomar genom tre spännande år av förändring och utveckling och förbereda dem för att vara oberoende, kunniga tänkare som lyckas lyckas med de kraftfulla akademiska kurserna framför dem. [+]

Grundskola

Vi är här för att styra våra ungdomar genom tre spännande år av förändring och utveckling och förbereda dem för att vara oberoende, kunniga tänkare som lyckas lyckas med de kraftfulla akademiska kurserna framför dem. Middle School-teamet uppnår detta genom att erbjuda ett brett spektrum av utmanande program genom att ge olika möjligheter att utforska, upptäcka och utveckla individuella aktiviteter och genom att vårda känslomässigt, andligt och fysiskt varje elev.

Vi uppmuntrar våra studenter att nå sin fulla akademiska potential samtidigt som de är miljömedvetna, kulturellt känsliga och ansvariga. En homeroom-lärare ansvarar för all studentaffär inom en betygsnivå så att eleverna får extra vägledning och support.... [-]


Kurser

Tidigt Barndomsprogram

Campusstudier Heltid October 2018 Libanon Beirut

Barn på förskola nivå känner bara till världen och allt i den. Vårt team av specialiserade Early Childhood-utbildare har erfarenhet av att utnyttja dessa nya erfarenheter och göra dem till lärande stunder. [+]

tidig barndom

Barn på förskola nivå känner bara till världen och allt i den. Vårt team av specialiserade Early Childhood-utbildare har erfarenhet av att utnyttja dessa nya erfarenheter och göra dem till lärande stunder.

Vårt temabaserade tillvägagångssätt tillåter barnen att fokusera på ett enda ämne; de gör anslutningar över disciplinområden. Akademiska ämnen som matematik, språk, vetenskap, samhällsstudier integreras och lärs ut under ett särskilt tema för mer meningsfull inlärning. Språkinlärning fokuserar på läsning, skrivning, muntligt och visuellt uttryck. Matematikprogrammet syftar till att hjälpa barn att skapa kopplingar mellan matematiska begrepp och verkliga livet. Vetenskapsprogrammet bygger grunden för att utforska världen genom den vetenskapliga metoden. Inledningen av sociala studier i tidig barndom fokuserar på jaget; känslor, positiva relationer, hälsa och välbefinnande, och regler och rutiner utforskas alla.... [-]


Kontakt

Adress, rad 1 Eastwood College Kafarshima Old Saida Road Kafarshima
Beirut, Libanon