Jati Institute

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Jati Institute är en av de mest etablerade privata institutioner för högre utbildning i staten, som specialiserat sig på professionella kurser inom redovisning och företag. Jati Institute erbjuder den kritikerrosade AIA redovisning professionell kurs, i samarbete med Association of International konton, Storbritannien.

Sedan starten 1994, har institutet Jati berömde sig på att erbjuda eleverna en vårdande miljö att växa personligen och professionellt.

Antingen genom regelbunden tillgång till lärare och handledare, är en liten och intim campus eller vårt fokus på att sätta teori i praktiken avsikten densamma - att vara den gnista som förvandlar unga utsikter till målmedvetna vuxna.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se Diplom »

Program

Skolan erbjuder också:

Diplom

Examen I Grafisk Design

Campusstudier Heltid 3 år July 2018 Malaysia Mantin

Diploma i grafisk design är utformad för att ge studenterna de nödvändiga teoretiska och praktiska kunskaper för att förbereda dem för karriärer i en mängd olika företagsmiljöer och industrier. [+]

Den Examen i grafisk design är utformad för att ge studenterna de nödvändiga teoretiska och praktiska kunskaper för att förbereda dem för karriärer i en mängd olika företagsmiljöer och industrier. Genom att fokusera på den bredare kreativa industrin i stället för konstruktion ensam, student få bred kunskap i ämnen som animation, webbdesign, och 3D-design, utrusta dem med en kreativ kompetens och större framtida arbetstillfällen.

Behörighet Pass SPM / SPMV med minst 3 poäng i något ämne och ett pass i Bahasa Melayu; ELLER Pass UEC med lägst betyget B i 3 ämnen och ett pass i Bahasa Melayu; ELLER Pass O-nivå eller motsvarande med lägst betyget C i 3 ämnen; ELLER Pass certifikat i närliggande område med ett minimum CGPA 2,0; ELLER Andra likvärdiga kvalifikationer som erkänns av den malaysiska regeringen OCH Passera en intervju och en ritning test. [-]