Netherlands Maritime Institute of Technology (NMIT)

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

OM NMIT

Sjöfartssektorn är ryggraden i moderna företag och ansvarar för att transportera över 90 procent av världsvarorna. Utan sjötransport skulle det inte vara möjligt att importera och exportera varor och varor på den skala som är nödvändig för den moderna världen. Med den växande effektiviteten av sjöfarten som ett ekonomiskt transportsätt och ökad handelsliberalisering fortsätter sjöfartshandeln att expandera och blomstra samtidigt som vi anställer miljontals människor över hela världen på land och hav.

Framtiden för industrin ser verkligen lovande ut. På global nivå koncentrerar länderna över hela världen på internationella handelsaktiviteter för att stimulera ekonomisk tillväxt. Under de kommande 10-15 åren förväntas världshandeln öka kraftigt, vilket resulterar i en fördubbling av seabornevolymer från 10 miljarder ton last årligen till 20 miljarder ton gods runt år 2030.

Hemma i Malaysia, den växande investeringen i hamn och marin infrastruktur, samt förbättring i nationell anslutning, ses som verkligt positiva katalysatorer som kommer att stödja en stark ekonomisk tillväxt och en hållbar framtid för landet. Port Klang och Port of Tanjung Pelepas (PTP), de ledande containerhamnarna i landet, fortsatte att ranka bland världens 20 största containerhamnar kommer ytterligare att stärka sjöhandelns verksamhet och omvandla Malaysia till ett regionalt maritimt centrum.

Som svar på den växande industrin och ökningen av efterfrågan på humankapital inrättades Netherlands Maritime Institute of Technology (NMIT) 2011 för att genomföra sjöfartsutbildning, utbildning, forskning och konsultverksamhet. NMIT ligger precis i hjärtat av ASEAN och vid korsningen av den livliga regionala maritima industrin, är strategiskt placerad för att stödja nationell och regional konkurrenskraft inom sjöfart, logistik samt olje- och gasindustrin genom att erbjuda olika ackrediterade akademiska och utbildningsprogram. Drivs av vårt motto, "Excellence with a Purpose", strävar vi efter att ge studenterna och industrins personal med rätt kompetens, riklig kunskap och värdefull erfarenhet som krävs för en lyckad sjöfartskarriär.

Sedan vår start 2011 har vi hjälpt mer än 2000 studenter på både vår campus i Johor Bahru och EduCity Campus i Iskandar Puteri. NMIT erbjuder för närvarande program på diplomnivå inom hamnverksamhet, sjöfartshantering, sjöfartslogistik, sjöfart och sjöfartsskyddssäkerhet

SYN

Att vara en maritim institution i världsklass senast 2020.

UPPDRAG

Att tillhandahålla högkvalitativ utbildning, utbildning, forskning, kommersialiseringskompetens och ledarskap som gynnar sjöfartsområdet.

MÅL

Att utveckla kunniga sjöfartspersonal och tillhandahålla höginkomstmöjligheter för att rikta sig till samhällen genom världsklass maritim utbildning och tekniska lösningar, och därigenom kommer vi att förbättra livskvaliteten mot mänsklighetens förbättring.

Platser

Johor Bahru

Address
NMIT@City Campus
Level 11-14, Kotaraya Office Tower, Galleria@Kotaraya, Jalan Abdullah Ibrahim, 80000 Johor Bahru, Johor Darul Takzim, Malaysia

Johor Bahru, Johor, Malaysia

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium