Asian Academy of Aeronautics

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

vår flotta

Vi valde vår flygplan efter mycket övervägande.

För alla företag att blomstra, måste verktyg för handeln vara ändamålsenliga, pålitlig, lätt att underhålla, kostnadseffektiv, har en lång livslängd.

Alla avbrott i denna kedja leder till ökade kostnader - kostnader som ofta förs vidare till kunden.

AAA är en framåtblickande företag. Vi är här för lång tid. Vi är också mycket medveten om de globala ekonomiska påtryckningar som flygutbildning organisationer och flygbolag är under. Utbilda piloter är inte billigt.

Men är otjänlig flygplan eller dyrt underhåll knappast ansvar av våra kunder.

Följaktligen har en Flight Training Organisation en skyldighet att tillhandahålla tillförlitlig och kostnadseffektiv utbildning till högsta standard uppnåeliga. Dess flotta måste ha låga driftskostnader, klara påfrestningarna i ett träningsprogram och reservdelar måste vara lätt tillgänglig, både nu och inom överskådlig framtid.

Du kommer att se att våra flygplan är lysande i AAA livré. Utseendet är ingen tillfällighet. Det speglar hela vår inställning till utbildning av piloter för våra kunder.

Vår plats

Addu Atoll kallas även Seenu atollen är den sydligaste atollen i Maldiverna skärgård. Öarna Addu Atoll, är unika i varje aspekt. Folket, storleken på öar, kultur och levnadssätt har alla sin unika. Addu Atoll tillsammans med fuahmulaku ön, som ligger 30 km norr om Addu atoll sträcker Maldiverna till södra halvklotet passerar ekvatorn. Addu Atoll ligger ca 478 km söder om Male.

Atollen är cirka 18 kilometer bred, 15 kilometer lång och besitter en form av ett hjärta i dess bildande. Atollen har några av de största öarna i landet och har en formidabel korallrev bildning på den norra sidan av atollen som förenar huset revet av öarna på den västra sidan gör den till den största sträcka av korallrev bildningen i landet.

Den atoller västra sidan omfattar en kedja av stora öar. Ön Gan, Feydhu, Maradhu Feydhu, Maradhu och Hithadhu från söder till norr respektive och på östra sidan är Hulhudhu och Meedhu följde från den lilla Heretere, Gesskalhuhera, Mulikolhu, Villingili och Kandihera. Alla öar är nära beläget; landskap av atollen främst domineras av kokospalmer och tropiska buskar och tropiska träd.

Addu Atoll finns också den största strandområdet i Maldiverna som sprider sig till längden på atollen, trots de senaste infrastrukturutvecklingen nämligen Addu asfalterad länk vägprojekt, krävde att konsolidera några av de strandområden på ena sidan av bebodda öar den vackra vita sand stränder omger fortfarande den största delen av Addu landmassan.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Visa kurser »

Program

Skolan erbjuder också:

Kurser

CPL (cpl / Ir / Mer) Med En "fryst" ATPL

Campusstudier Heltid Deltid 10 - 12 månader August 2018 Maldiverna Addu + 1 fler

Den minsta förbehållet att ett flygbolag skulle kräva från en blivande First Officer är en International Civil Aviation Organization (ICAO) trafikflygarcertifikat CPL med en "Frozen" ATPL. [+]

Den minsta förbehållet att ett flygbolag skulle kräva från en prospektiv First Officer är en International Civil Aviation Organization (ICAO) trafikflygarcertifikat CPL med en "fryst" ATPL. Maldiviska licens uppfyller International Civil Aviation Organization (ICAO), normalt kan utövas globalt och kan lätt omvandlas till motsvarande ett annat land.

En "Fryst" ATPL är namnet på kvalificering av en pilot som innehar ett trafikflygarcertifikat CPL (CPL), Multi Engine Piston Rating (MEP), Multi Engine Instrument Rating (ME IR) och passerar alla 14 ATPL (ATPL) teoretiska prov .

ATPL skulle bli un-fryst när flygerfarenhet kraven är uppfyllda. Erfarenheterna skulle normalt uppnås under anställning som första officer.... [-]


Videoklipp

Asian Academy of Aeronautics - Addu City

Kontakt

Asian Academy of Aeronautics

Adress, rad 1 Gan International Airport Gan Island Addu City Republic of Maldives
Addu, Maldiverna
Hemsida http://www.aaa-fta.com/
Telefonnummer +960 759-9149