Läs den officiella beskrivningen

Globala College Malta Globala gymnasiet Malta är en eftergymnasial utbildning privat etablerat i 2012 kurser som erbjuder examen enligt brittiska standarder i Smart Malta. Våra första kurser påbörjas i september 2013. Vårt mål är att erbjuda internationell utbildning och forskningskvalitet i en stödjande miljö, de utexaminerade som kommer att använda sin utbildning för att gynna sig själva och samhället. Globala gymnasiet Malta (GCM) är den första europeiska högskola som erbjuder universitetsexamina enligt brittiska standarder i Smart Malta. Stiftelsen kurs i Management med engelska, BA i Management, kommer MBA och MSc vara de första kurserna som erbjuds, med början September 2013. Globala gymnasiet Malta syftar till att ge internationell utbildning av hög kvalitet, vilket ger studenter att dra nytta för sig själva och samhället. Globala gymnasiet Malta har för avsikt att ha ett nära samarbete med brittiska och andra internationella universitet att få sina utbildningsprogram till Malta och regionen. Examina som tillhandahålls av GCM partneruniversitet kommer också att erbjudas från och med september 2013. Globala gymnasiet Malta har godkänts av den nationella kommissionen för fortbildning och högre utbildning. Globala gymnasiet Malta och Robert Gordon University från Aberdeen, Skottland har undertecknat ett Memorandum of Understanding och nu samarbetar för att få Robert Gordon University prestigefyllda olja och gas program och andra kurser här till Globala gymnasiet Malta.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Kurser

Global College Malta

Vi har ett antal kurser som är skräddarsydda för att passa olika behov och inlärningsstilar. Detta är att se till att du lär dig det engelska språket på ett sätt som pass ... [+]

Du kommer att ges möjlighet att uttrycka din åsikt och ge dina förslag på lektionsplaneringar för att möta dina behov och önskemål. Våra kurser är fokuserade kring dina motiv för att lära sig engelska, så varje ögonblick av din tid på Globala gymnasiet Malta English Language School spenderas arbetar mot önskade mål.

[-]
Malta Xagħra
September 2020
Deltid
Session based hitta din juris doktor
Campusstudier
Läs mer på svenska