Läs den officiella beskrivningen

ICTQ Vision and Values

Vårt uppdrag

"Vi arbetar för att inspirera personlig utveckling"

Vår skola överskrider språkutveckling.

Vi strävar efter att främja mångkulturell social medvetenhet, ledarskap och presentationskunskaper. Att ge studenterna förmåga att vara en dynamisk bidragsgivare till det internationella näringslivet och arbetsgemenskapen.

Vad vi erbjuder

"På ICTQ Malta arbetar vi hårt för att ge bästa möjliga service för att hjälpa våra elever att lära sig engelska, med roligt, på kortast möjliga tid och till ett rimligt pris"

Eleverna styrs av våra kvalificerade och erfarna inlärare i engelska, för att effektivt kommunicera på engelska, oavsett om det är personlig utveckling.

Vi arbetar för att erbjuda studenterna ett komplett studie-utomlandspaket till skillnad från någon annanstans! Förutom att ha en bra upplevelse på Malta, får du effektiv engelskspråkig utbildning som öppnar dörrar till din framtid.

Om oss

ICTQ Malta är en internationell engelskspråkig skolskola som drivs av ett mycket motiverat team med över tjugo års erfarenhet inom EFL Industry.
ICTQ Malta samlar ny teknik, metoder och ett bra team av kvalificerade yrkesverksamma som är redo att omfamna detta äventyr och ge studenterna förbättrade möjligheter att lära och förbättra sin engelska kunskaper och färdigheter.

ICTQ Malta ligger i centrum av Mellieha, det mest exklusiva området i Malta för sin plats under sommarperioden. Skolan ligger nära alla de viktigaste bekvämligheterna och attraktionerna och bara 1 minut med buss till Maltas vackraste stränder och kristallklart vatten.

På grund av sitt läge är Mellieha en underbar bas för att sedan utforska de vackra öarna norr om Malta, inklusive Comino och Gozo.

Mellieha erbjuder en rad vattensporter och aktiviteter som snorkling, dykning, simning - allt till ett rimligt pris. Medan du är här, se till att kolla in den vackra Blue Lagoon, Maltas mest otroliga naturpool och strandområde!

Vårt akademiska team har för avsikt att leverera de bästa undervisningsmetoderna. Förutom att ha engelska som modersmål har de ackrediterade kvalifikationer som TEFL-certifikat, CELTA eller DELTA.
Vår metodik placerar dig i centrum av dina lektioner. Lärare utvecklar sina lektioner för att säkerställa att du är aktivt involverad i din inlärningsprocess och att du är
ger maximal möjlighet till interaktion.

Vårt mål:

 • För att du ska kunna kommunicera effektivt på engelska med våra kvalificerade och erfarna indianska lärare
 • Att erbjuda dig en säker och välkomnande miljö där du kan leva och studera;
 • Att tillhandahålla individuellt inspekterade och utvalda engelska värdfamiljer eller privat boende för säkerhet och säkerhet för var och en av våra studenter.
 • Att ge dig möjlighet att bygga tvärkulturella vänskap och träffa nya affärskontakter för att du ska kunna utvecklas.
 • För att du ska få bästa möjliga upplevelse av Malta.

Varför välja ICTQ?

 • Aktiv kommunikativ språkundervisning.
 • Full integration av undervisningsstilar som kompletterar elevernas behov.
 • Autentiska språkmöjligheter.
 • Flexibla klasser året runt.
 • Intressanta och roliga aktiviteter.
 • Inspirerande lärmiljö.
 • Bred användning av modern klassrumsteknik.
 • Dedikerad kundservice.
 • Sociokulturell integration.
 • Höghaltiga akademiska standarder.

Varför Mellieha?

Beläget i den nordvästra delen av Malta, långt ifrån distriktet i stadslivet, bland de lugna och fertila dalarna i Mellieha, med utsikt över de vackraste gyllene stränderna på ön, i ett välkomnande samhälle med 9000 invånare ligger den nyaste engelska språkskola: ICTQ Malta .
Mellieha är den perfekta semesterorten för studenter - och familjer - som tilldelas "European Excellence Destination" av Europeiska unionen att leva och studera på Malta.
Mellieha är en populär helårsattraktion till både inhemska och utländska besökare som vill spendera sin tid i en pittoresk ort med ett stort utbud av boende, restauranger, matställen och äkta hemodlad mat. Med sin enastående naturskönhet är Mellieha idealisk för den aktiva besökaren som gillar promenader, dykning, cykling och ekosleder, samt för dem som vill koppla av och njuta av solen i ett område som är rik på historia och kultur.
Förutom de naturliga kustområdena med utsikt över Gozo, Comino och St Pauls öar, liksom dess historiska rikedom, kapell och befästningar, finns det många attraktioner för Melliehas besökare att utbilda, berika och förnya sin egen erfarenhet av Malta .
Dessutom har Mellieha ett varmt klimat med gott om solsken under året och det är bara en kort buss eller färjetur till de olika möjligheter som Malta har att erbjuda. Därför har Mellieha mycket att vädja till den kräsna besökaren, varför ICTQ Malta har valt det som centrum för engelsk excellens.

Programmen undervisas på:
Engelska

Skolan erbjuder också:

Kurser

ICTQ Malta

Om du vill studera engelska för att kunna använda det i vardagliga situationer, är en Allmän engelsk kurs ett perfekt val för dig. Under dina lektioner lär du dig konvers ... [+]

ID: GE20GruppkursNybörjare till avancerad nivå, grundläggande till avancerad nivå

Vill du öka ditt självförtroende? Behöver du en semester? Vill du ha en bra kvalitetsundervisning?

Om du vill studera engelska för att kunna använda det i vardagliga situationer, är en Allmän engelsk kurs ett perfekt val för dig. Under dina lektioner lär du dig konversationsfärdigheter, kombinerat med ordförråd och grammatik för att göra din kommunikation på engelska mycket enklare och effektivare. Att välja kursen är ett bra sätt att kombinera din semester kul med lärande!

[-]
Malta Mellieha
September 2019
Campusstudier
Läs mer på svenska

Sommarkurser

ICTQ Malta

ICTQ School of English i samarbete med European Pilot Academy of Malta, har skapat en kurs som endast är avsedd för ungdomar som är intresserade av luftfart. Programmet ä ... [+]

Klicka för att skicka in nu !

ICTQ School of English i samarbete med European Pilot Academy of Malta, har skapat en kurs som endast är avsedd för ungdomar som är intresserade av luftfart. Programmet är avsett att leverera grunderna för flygutbildning, tillsammans med Aviation English. I gengäld kommer studenten att kunna förstå hur ett flygplan flyger och hur flygtrafiken styrs. De kommer att lära sig grundläggande luftfartsterminologi på engelska - skies internationella språk. Eleverna som registrerar sig i kursen kommer att kunna uppleva vad som krävs för att bli Pilot. Så om det är som en hobby eller som en framtida karriär är det definitivt det första steget i rätt riktning!... [-]

Malta Mellieha
September 2019
Campusstudier
Läs mer på svenska