Inlingua Malta

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Kunskap. Rykte. Erfarenhet. Kvalitet. Dessa är skälen till varje år, studenter från hela världen väljer ett inlingua centrum. inlingua är stolta över att vara en av de ledande språkskola i Malta, som utgör en del av det globala nätverket av inlingua internationell vi tror de grundläggande värden i vår skola och vår service är det som skiljer oss från resten av engelska skolor här i Malta .

Crossing språkbarriärer

Kommunikation är nyckeln till framgång för varje aspekt av livet. Ett gemensamt språk är grunden för god kommunikation och inlingua internationella slogan, korsa språkbarriärer, förmedlar perfekt vad inlingua syftar till att göra. Vårt mål är att lära språk till världen så att vi har ett gemensamt språk som vi kan dela våra liv och vår skratt med medborgarna i världen Crossing språkbarriärer - föra världen tillsammans.

Vi gör saker annorlunda

På inlingua Malta, har vi inte bara undervisa i engelska, vi lär ut engelska på inlingua sätt.

Våra kursböcker, våra språkinlärningsresurser och inlingua metod för undervisning alla bidra till en effektiv och framgångsrik språkutbildning.

Den inlingua Metoden följer grundläggande principer som fokuserar på att använda språket snarare än att läsa om det, och vi är övertygade om att vår strategi fungerar eftersom inlingua har över 40 års erfarenhet av att tillhandahålla framgångsrik språkutbildning för personer från hela världen, vilket gör inlingua sticker ut från resten av språkskolor i Malta

Vi gör det enkelt

Inlingua Malta har 36 års erfarenhet av att undervisa engelska som främmande språk och vi förstår att lära sig ett nytt språk kan vara skrämmande för vissa människor. Att behöva börja om från början som ett barn att lära sig tala för första gången kan hindra dig från att göra det första steget på resan språkinlärning.

Alla våra tränare är certifierade med många års erfarenhet och de förstår de utmaningar som eleverna möter i klassrummet. När du studerar engelska med oss ​​kommer du att se att lära sig ett nytt språk kan vara roligt och stimulerande.

Våra tränare guidar dig genom hela processen, vilket hjälper dig att ta på denna nya utmaning och innan du vet ordet av kommer du att tala engelska enkelt och tryggt att vi verkligen gör det så enkelt!

Få det rätt

Välj inlingua Malta för din språkkurs och få det rätt första gången. Från allra första dagen, kommer du att kommunicera på engelska och omedelbart kommer du att börja förbättra och känna sig mer säker med dina färdigheter.

I klass, våra tränare guida dig att producera meningar som är korrekta både grammatiskt och tematiskt, och snart, talar engelska kommer till dig naturligt. Som ni få erfarenhet du kommer att göra färre misstag och lära sig snabbare.

Så välj inlingua för dina språkkurser och lära sig engelska på Malta väg. Du får det rätt båda gångerna!

classroom1.jpg

Språkskolan Malta

 • inlingua Malta är en del av inlingua International, världens största sammanslutning av privatägda språkskolor i hela världen, för närvarande har 309 centra i 35 olika länder runt om i världen
 • Vi är den andra institut för att organisera kurser i engelska på Malta. Vår språkskola har funnits på ön sedan 1980 - Vi är trendsättare inom EFL industrin i Malta
 • Den inlingua metoden, vårt eget sätt att undervisa engelska har visat sig vara ett effektivt verktyg för framgångsrik språkutbildning.
 • Alla inlingua engelska kursböcker är speciellt utvecklade av vår akademisk institution i Schweiz
 • Mer än 300.000 människor per år väljer ett inlingua språkkurs för att lära sig ett nytt språk
 • 44 luftkonditionerade klassrum
 • Föreläsningssalen, Junior rum och DVD rum utrustade med interaktiva whiteboards
 • Bibliotek / självstudiecenter
 • Student Allmänt rum
 • Wi-Fi i hela inlingua byggnaden
 • 24-timmars kris Hjälplinje
 • Privatägda inlingua Studentboende beläget i St Julians
 • På grund av vissa begränsningar, vår skola inte är tillgängliga för rullstolsbundna personer. inlingua Malta ger One-to-One språkträning på platsen för boende på begäran

Platser

Sliema

Address
inlingua Malta
9, Guzi Fava Street, Off Bisazza Street,
Sliema, SLM 1632
MALTA

Sliema, Malta