Learnkey Training Institute

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

67890_LearnKey102.jpg

Har du märkt eller hört att två av de mest efterfrågade jobben är redovisning och revision jobb?

Kontakta Learnkey Training Institute och se hur du kan ansöka om att bli kvalificerad med en ACCA-kvalifikation.

Learnkey Training Institute är ett av pionjärernas maltesiska utbildningsinstitut och har varit i drift sedan början av 1995, och har specialiserat sig huvudsakligen på sekreterar-, finans-, redovisnings-, företags- och managementstudier och IT-kurser.

För att förbättra sin service och leverans är Learnkey Training Institute ackrediterad av olika utländska institut så att den kan leverera kurser, utföra test och hålla undersökningar på våra lokaler på deras vägnar.

67869_accreditations.jpgAnsök och dra nytta av programmet som ger studenten upp till 70% av de totala avgifterna för kursen i skattekrediter.Vi anser att:
  • Våra avgifter är mycket konkurrenskraftiga och rabatter är tillgängliga om mer än två studenter från samma organisation deltar.
  • Våra föreläsningar levereras till en mycket hög standard av kvalificerade lärare och utbildare.
  • Vårt institut ligger i ett mycket centralt område med gott om parkeringsplatser i närheten.
  • Vårt rykte som ett utmärkt utbildningsinstitut är välkänt och etablerat.
67889_67770_Pic1.jpgFör mer information kontakta oss på:67882_LearnKey101.jpg
67883_LearnKeyAddress.jpg83, Mannarino Road,
Birkirkara BKR 9084
Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Visa kurser »

Program

Skolan erbjuder också:

Kurser

Engelska För Aviation 2018 Course

Campusstudier Deltid 3 månader September 2018 Malta Birkirkara

Engelska för Aviation-kursen hjälper eleverna att utveckla de mycket specifika färdigheter som beskrivs i engelska på ICAO-nivåens språkprofil. [+]

Kursmål:

Engelska för Aviation-kursen hjälper eleverna att utveckla de mycket specifika färdigheter som beskrivs i engelska på ICAO-nivåens språkprofil.

Kompetens

Den här Engelska kursen är främst för piloter, flygledare och andra personer som behöver använda det engelska språket i en miljö som är kopplad till flygindustrin.

Kunskap

Huvudrättens innehåll innehåller alla nödvändiga element i uttal, struktur, ordförråd, flyt, förståelse och interaktion.

Kompetens

Huvudkursinnehållet hjälper processen med snabb inlärning och funktionell utveckling, samtidigt som språk och kompetensutveckling förstärks av specialiserad kompetenspraxis. Några av de ämnen som diskuteras under kursen är:... [-]


Sekreterar

Campusstudier Deltid 9 månader September 2018 Malta Birkirkara

Denna kurs ger eleverna den kompetens som krävs för att arbeta i Office Administration och i kontonavdelningen. Efter avslutad kurs kommer eleven att kunna göra sitt jobb bra inom ett kontor. [+]

Denna kurs erkänns av Nationella kommissionen för vidare och högre utbildning (NCFHE) som nivå 4 i Maltas kvalifikationsram och den europeiska kvalifikationsramen för livslångt lärande.

Kursmål:

Denna kurs ger eleverna den kompetens som krävs för att arbeta i Office Administration och i kontonavdelningen. Efter avslutad kurs kommer eleven att kunna göra sitt jobb bra inom ett kontor.

Kunskap

Goda kunskaper om ledningsbokföringsteknik, deltagande i möten och mötesprotokoll, telefonkunskaper, grundlig förståelse av behandlingar av materiella tillgångar och relevanta avskrivningsberäkningar, beräkningar för avyttring av tillgångar och underhåll av ett fastighetsregister, beräkning av tillhandahållande av tillgångar osäkra fordringar och posta nödvändiga journalposter. Bli mer professionell i skriv- och brevpresentationer.... [-]


Sekreterar

Campusstudier Deltid 21 år January 2018 Malta Birkirkara

Denna kurs ger eleverna de nödvändiga färdigheterna att arbeta i en kontors- eller redovisningsavdelning och ger också en flexibel öppen väg till modulen Färdigheter för de rekommenderade kraven för att börja studera för ACCA-kvalifikationen. Efter avslutad kurs ska eleverna ha förvärvat en nivå 5 ACCA-examen i redovisning i näringslivet. [+]

Denna kurs erkänns av Nationella kommissionen för vidare och högre utbildning (NCFHE) på nivå 5 i Maltas kvalifikationsram och den europeiska kvalifikationsramen för livslångt lärande.

Kursmål:

Denna kurs ger eleverna de nödvändiga färdigheterna att arbeta i en kontors- eller redovisningsavdelning och ger också en flexibel öppen väg till modulen Färdigheter för de rekommenderade kraven för att börja studera för ACCA-kvalifikationen. Efter avslutad kurs ska eleverna ha förvärvat ett nivå 5 ACCA-examen i redovisning i näringslivet.

Kompetens

Vid fullbordandet kommer man att vara kvalificerad att arbeta i följande roller:

GrundbokföringTrainee revisor i en kommersiell organisation eller redovisningspraxisKonton kontorist i allmänhetenReceptionistClerk / sekreterare... [-]

Utmärkelse I Företagsekonomi Och Redovisningskurser

Campusstudier Deltid 5 månader September 2018 Malta Birkirkara

Detta pris gör det möjligt för individer att utveckla en teoretisk förståelse, tillsammans med praktiska förmågor inom en rad olika affärsdisipliner på alla nivåer i affärsstrukturen. Detta pris är idealiskt för alla som vill bredda sin förståelse för verksamheten som helhet eller de som vill utveckla specifika arbetsplatsfärdigheter. [+]

Detta pris gör det möjligt för individer att utveckla en teoretisk förståelse, tillsammans med praktiska förmågor inom en rad olika affärsdisipliner på alla nivåer i affärsstrukturen. Detta pris är idealiskt för alla som vill bredda sin förståelse för verksamheten som helhet eller de som vill utveckla specifika arbetsplatsfärdigheter.

Redovisning och ekonomistudier är ett populärt val för studenter som vill flytta direkt till en karriär inom professionell redovisning såväl som de vars ambitioner ligger i bredare affärsförvaltning. Genom förvärv av komprimerande kvantitativa, beräkningsmässiga och analytiska färdigheter kommer du att vara positionerad och kvalificerad att fortsätta med specialiserade och professionella kvalifikationer eller att ta de första stegen i din ekonomi eller redovisningskarriär.... [-]