STC Higher Education

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Om STC

STC Higher Education har nu utökat sitt intag och erbjuder bredare kursalternativ samt större flexibilitet i sina inlärningsprogram. STC Higher Education är idag ett ledande företags- och IT-institut för högre utbildning på Malta.

STC Higher Education För närvarande erbjuder toppmoderna träningsfaciliteter och läroplaner till hundratals maltesiska studenter i samarbete med världsledande som Middlesex University, NCC Education, Cisco, Microsoft och Redhat Linux. På så sätt kan deltagarna få internationellt ackrediterade kvalifikationer genom att studera lokalt. Dessa aktiviteter har gjort STC Higher Education ett viktigt lokalt knutpunkt för människor som seriöst överväger en professionell karriär inom Management, Information Systems och Informationsteknologi. Från personer som vill studera för att ändra sina karriärmöjligheter till yrkesverksamma som söker högklassiga kvalifikationer inom IT eller ledning. STC Higher Education har blivit Maltas mest betrodda val.

STC: s högre utbildning i Malta är engagerad i kvalitet och professionalism inom högre utbildning. Vi tittar inte bara på våra studerandes akademiska aspekter utan är också stolta över att ta ett personligt intresse för våra studenter. Både vår personal och handledare är alltid redo att hjälpa våra studenter att uppnå det bästa av sin erfarenhet av STC Higher Education.

Det förflutna

Företaget grundades 1997, med sina första lokaler i Swatar, gränser för Dingli. Det var tidigare känt som Government Computer Center. Fjorton IT-företag tillsammans med Maltas regering kom överens om att inrätta ett joint venture-företag som har mandat att etablera ett effektivt och lönsamt centrum för utbildningsexpertis som skulle erbjuda fortlöpande utbildning för hela livet i utvecklingen av IT-färdigheter.

60575_logos.png

Platser

Pembroke

Address
STC Higher Education
Block D, Giorgio Mitrovich Street

PBK1014 Pembroke, Malta