Läs den officiella beskrivningen

Om oss

Woolich Education (Woolich Ltd) är en registrerad MQA-institution.

Vi är en ambitiös och framåtriktad institution som utmanar konventionen och tror passionerat i begreppet "WE" - ett samhälle som arbetar tillsammans för att uppnå gemensamma studentcentrerade mål inom en tydlig strategi.

Vår vision

Att vara en regionalt lärare i världsklass av kvalitetsutbildning, träning och globalt erkända professionella kurser för ALLA.

Våra värderingar

  • Kvalitet
  • Integritet
  • Flexibilitet
  • Ansvarighet
  • Global Mindset
  • Professionalism

Om vårt företag

Woolich Education erbjuder kvalitetsutbildning och kurser som möter de förändrade behoven hos lokala och internationella studenter, skolavlidare, företagare och anställda i företag och små och medelstora företag.

112185_pexels-photo-1438072.jpeg

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Diplom

Woolich Education

Diplom i Hospitality Management utgör det första året för BA i hotell- och gästhushållsledning eller Global Business Management. Den består av en intensiv studieperiod på ... [+]

Kursens mål / Lärandemål

Diplom i Hospitality Management utgör det första året för BA i hotell- och gästhushållsledning eller Global Business Management. Den består av en intensiv studieperiod på 6 månader på Woolich Education campus i Lucerne, Mauritius och en praktisk utbildad period på 4 -6 månader i den schweiziska gästfrihetsbranschen.

Woolich Education är medlem i Bénédict Mauritius-gruppen skolor, grundad 1928, vars uppgift är att ge vuxenutbildning för personer med en önskan att lyckas. Bénédict School är en av Mauritius största privata utbildningsorganisationer och undervisar årligen mer än 15.000 heltid och deltidstudenter.

Sedan ackreditering av Diploma och Högre Diplomprogram i Hospitality Management 2003 vid University of Brighton, Storbritannien, har över 1000 studenter framgångsrikt fullgjort Diplom-programmet.... [-]

Mauritius Port Louis
Öppen antagning
Engelska
Heltid
Deltid
12 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska

Kurser

Woolich Education

Den Chartered Institute of Management Accountants (CIMA), grundad 1919, är världens ledande och största professionella organ för chefsrevisorer. CIMA hjälper enskilda och ... [+]

Om CIMA

Den Chartered Institute of Management Accountants (CIMA) , grundad 1919, är världens ledande och största professionella organ för chefsrevisorer.

CIMA hjälper enskilda och företag att lyckas genom att utnyttja den fulla styrkan i förvaltningsbokföring - inte bara redovisning av balansräkningen utan redovisning av verksamheten.

Tillsammans med American Institute of Certified Public Accountants (AICPA) inrättade vi 2012 års uppdrag för Chartered Global Management Accountant (CGMA) för att ge medlemmarna en ny nivå av resurser och erkännande.

CIMA-kursplanen bygger på den unika CGMA Global Management Accounting Principles © och CGMA Competency Framework för att ge personer med hög nivå förmåga att hjälpa dem att uppnå en hållbar framgång i både näringsliv och finans.... [-]

Mauritius Port Louis
Augusti 2020
Engelska
Heltid
Deltid
Campusstudier
Läs mer på svenska