Ironhack México

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Ironhack är en bootcamp webbutveckling och klassrum hel- eller deltid designen UX / UI, med campus i Madrid, Barcelona, ​​Miami, Paris och Mexiko.

Ironhack använder en personlig inställning till utbildning som gör det möjligt för studenter att forma sin pedagogiska erfarenhet samtidigt som sina egna mål.

Doktorander bootcamp utbildning utveckling kommer HTML5 & CSS3 tekniker såsom SS6 och betyder stack. Den designprogram UX / UI täcker ämnen som designtänkande, arkitektur och interaktionsdesign, systemdesign, medan lära sig att använda verktyg som Sketch och InVision industrin.

IronValues

Vår inställning är alltid "kan-göra"

Positivism, beslutsamhet och mod hjälpa oss att få våra dagliga utmaningar.

Älskar människor och deras berättelser

Vi lyssnar på våra studenter för att hjälpa dem bättre. Var kommer de? Vart vill du åka?

Driven av passion, framför allt

Vi vet att varje steg vi tar, oavsett hur liten, kan göra en stor inverkan på andras liv. Detta ansvar driver oss varje dag.

Det som skiljer Mexiko?

Mexico Hej!

Mexikos gator är fulla av liv, är den kulinariska scenen exploderar och kulturell renässans blommar. Som en av de vackraste städerna i Latinamerika, kan du inte missa chansen att njuta av allt det har att erbjuda.

En växande stad

Entreprenörs och investeringar i Mexiko ekosystem växer snabbt och är den mest utvecklade i Amerika.

perfekt miljö för en stor upplevelse

Två kvarter från monumentet av ängeln av självständighet, WeWork coworking utrymme Warszawa är hem för Ironhack och erbjuder sina medlemmar en plats för kontor i en av de livligaste områdena i Mexico City.

En inspirerande kulturområde

Bakom skyskrapor och intellektuella kaféer är hundratals år av historia och kultur väntar på att utforskas. Du kan räkna med oss ​​att göra dig upptäcka det bästa av staden.

Denna skola erbjuder program i:
  • Spansk

Visa kurser »

Program

Skolan erbjuder också:

Kurser

Naturligtvis Ux / Gränssnittsdesign Bootcamp

Campusstudier Heltid 8 veckor June 2018 Mexiko Mexico City

Bli UX / UI designer vid 8 veckor. Lär användarcentrerad design tekniker med Design Thinking. Studera hur att validera dina idéer genom användarundersökningar, prototyper och heuristisk utvärdering. Vidare till visuell inlärningsdesign och interaktionsdesign prototyp webbgränssnitt och mobila applikationer. [+]

Bli UX / UI designer vid 8 veckor. Lär användarcentrerad design tekniker med Design Thinking. Studera hur att validera dina idéer genom användarundersökningar, prototyper och heuristisk utvärdering. Vidare till visuell inlärningsdesign och interaktionsdesign prototyp webbgränssnitt och mobila applikationer. Vem är bootcamp designen UX / UI Ironhack?

karriär~~POS=TRUNC förändringar

Vill du ändra din karriär? Under UX / UI Design av Ironhack är lösningen för yrkesverksamma som vill bli en av de mest eftertraktade och snabbast växande karriärer inom teknologiindustrin. Arkitekter, journalister och professionella en mängd discipliner har träffat vår kurs en ny karriärväg.... [-]


Naturligtvis Ux / Gränssnittsdesign Deltid

Campusstudier Deltid 24 veckor July 2018 Mexiko Mexico City

Bli UX / UI designer i 24 veckor. Lär användarcentrerad design tekniker med Design Thinking. Studera hur att validera dina idéer genom användarundersökningar, prototyper och heuristisk utvärdering. Vidare till visuell inlärningsdesign och interaktionsdesign prototyp webbgränssnitt och mobila applikationer. [+]

Bli UX / UI designer i 24 veckor. Lär användarcentrerad design tekniker med Design Thinking. Studera hur att validera dina idéer genom användarundersökningar, prototyper och heuristisk utvärdering. Vidare till visuell inlärningsdesign och interaktionsdesign prototyp webbgränssnitt och mobila applikationer. Vem är programmet designen UX / UI Ironhack?

karriär~~POS=TRUNC förändringar

Vill du ändra din karriär? Under UX / UI Design av Ironhack är lösningen för yrkesverksamma som vill bli en av de mest eftertraktade och snabbast växande karriärer inom teknologiindustrin. Arkitekter, journalister och professionella en mängd discipliner har träffat vår kurs en ny karriärväg.... [-]


Webbutveckling Kurs Deltid

Campusstudier Deltid 24 veckor April 2018 Mexiko Mexico City

Bli en utvecklare "full-stack" över 24 veckor med vår flexibla program. Lär utforma front-end och back-end arkitektur, liksom ledande teknologier som Angle 2 Express, MongoDB och agila metoder. [+]

Bli en utvecklare "full-stack" över 24 veckor med vår flexibla program. Lär utforma front-end och back-end arkitektur, liksom ledande teknologier som Angle 2 Express, MongoDB och agila metoder. Vem är kursen för Ironhack webbutveckling?

karriär~~POS=TRUNC förändringar

Vill du göra en karriär förändring till teknologiindustrin? Bootcamp webbutveckling Ironhack är utformad för att hjälpa dig att få färdigheter som du behöver för att arbeta som en junior utvecklare.

entreprenörer

Om du funderar på att starta din egen teknik företag, kommer denna kurs att hjälpa dig att förvärva de färdigheter för att skapa en MVP eller hantera ett tekniskt team färdigheter.... [-]


Webbutveckling Naturligtvis Bootcamp

Campusstudier Heltid 9 veckor April 2018 Mexiko Mexico City

Bli en full stack utvecklare i 9 veckor. Lär utforma front-end och back-end arkitektur, liksom ledande teknologier som Angle 2 Express, MongoDB och agila metoder. [+]

Bli en full stack utvecklare i 9 veckor. Lär utforma front-end och back-end arkitektur, liksom ledande teknologier som Angle 2 Express, MongoDB och agila metoder. Vem är kursen för Ironhack webbutveckling?

karriär~~POS=TRUNC förändringar

Vill du göra en karriär förändring till teknologiindustrin? Bootcamp webbutveckling Ironhack är utformad för att hjälpa dig att få färdigheter som du behöver för att arbeta som en junior utvecklare.

entreprenörer

Om du funderar på att starta din egen teknik företag, kommer denna kurs att hjälpa dig att förvärva de färdigheter för att skapa en MVP eller hantera ett tekniskt team färdigheter.

professionell utveckling... [-]


Videoklipp

Irontalk - Javier Padilla: 10 cosas que no me enseñaron en la Universidad