Läs den officiella beskrivningen

Dar Loughat är ett professionellt språkcenter i Marocko som erbjuder intensiva kurser på alla nivåer av Modern Standard Arabic och Colloquial Maroccan Arabic hela året.


Dar Loughat grundades 2004 i hjärtat av staden Tetouan i norra Marocko och har snabbt etablerat ett starkt och väl respekterat rykte som ett tvärkulturellt centrum i arabvärlden. Vad som har hjälpt oss att ha en bra start har varit:/>


Vårt läge/>

Idealiskt beläget i centrum av Tetouan, som har förklarats som en världsarv av UNESCO, erbjuder vi våra studenter det bästa av Marocko. Medan du studerar arabiska i Tetouan kan eleverna njuta av stadens utmärkta stränder, dess ständigt gröna Rifberget och dess medeltida Medina.


Vår kvalitet/>

Medlem av utbildningsforumet utomlands har Dar Loughat konsekvent levererat den högsta kvaliteten på utbildningstjänster. På Dar Loughat drar studenterna av småklasser av mellan tre och åtta studenter och ett brett utbud av utflykter och sociala och kulturella aktiviteter som gör det möjligt för dem att få ut mesta möjliga av sin internationella erfarenhet.


Våra lärare/>

Våra språkkurser ges av entusiastiska, flerspråkiga, kvalificerade och erfarna lärare, uteslutande dedikerade till att undervisa arabiska till icke-modersmål.


Vår internationella atmosfär/>

Vi välkomnar en mycket mångsidig och internationell studentkår under hela året, vilket skapar en intressant, stimulerande och mycket mångkulturell lärmiljö.


Vårt sociala program/>

Genom olika immersions- och språkutbytesaktiviteter ger vi våra elever dagliga kontakter med marockanskt liv, så att de kan expandera sin ordförråd, förbättra deras talade språkprestanda och bättre förstå den lokala kulturen.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Kurser

Dar Loughat cross-cultural language center

Beroende på studenternas intresse kan CMA undervisas med antingen arabiska eller latinska skript, men den förra rekommenderas starkt för att göra livet enklare för daglig ... [+]

CMA eller "darija" är den mest talade dialekten i Marocko.

Medan de flesta CMA-ord finner sin rot i MSA, lånas en del av lexikalen från spanska, franska och berber.

Beroende på studenternas intresse kan CMA undervisas med antingen arabiska eller latinska skript, men den förra rekommenderas starkt för att göra livet enklare för dagliga uppgifter, såsom läsningstecken och att komma runt.

Liksom MSA-programmet består detta program av tre nivåer av studier.

*** Vi har skräddarsytt våra material för att betjäna dialektens funktionella aspekter i dagliga interaktioner med marockaner snarare än de strukturella aspekterna av det./>

datum/>

Alla lektioner börjar varje måndag, året runt/>... [-]

Marocko Tetouan
Öppen antagning
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 52 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Dar Loughat cross-cultural language center

Vårt MSA-program skräddarsys för att tillgodose behoven hos alla studenter intresserade av att lära eller förbättra Standard Arabic. Det ger dem nödvändig kunskap och utb ... [+]

Känd som "al-fus'haa" är MSA språket som används i hela arabvärlden för specialiserade funktioner, dvs. instruktioner, elektroniska och tryckta medier och formella situationer.

Även om det inte används för interpersonell kommunikation i något av de arabtalande länderna, ger eleverna två fördelar med att lära sig MSA före några av de talade regionala och lokala dialekterna, som varierar väsentligt från område till område.

För det första underlättar en bra grund i MSA förvärvet av dialekt som en elev kanske vill lära sig senare. För det andra, till skillnad från lokala dialekter, har MSA lätt förstått var som helst i arabvärlden.

Vårt MSA-program skräddarsys för att tillgodose behoven hos alla studenter intresserade av att lära eller förbättra Standard Arabic. Det ger dem nödvändig kunskap och utbildning för att få en fullständig och tydlig förståelse för det arabiska språket.... [-]

Marocko Tetouan
Öppen antagning
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 52 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska