Skolor & universitet i Namibia

Bästa skolor & universitet i Namibia 2018

På denna sida kan du söka till universitet, högskolor och handelshögskolor i Namibia. Du kommer lätt hitta all information om de topprankade universiteten i Namibia. Klicka på "Läs mer " för en detaljerad beskrivning av universitetet och en översikt av de erbjudna utbildningarna.

Hitta universitet i Namibia och bläddra genom sina program för att hitta de som passar dig bäst. Få all information om de olika studiemöjligheter i Namibia och jämför terminsavgifter och längd för studien. Du kan spara tid och universitet kontakt i Namibia direkt: fyll i "Begär gratis information " form, vilket kommer att sätta dig i kontakt med antagningen kontoret.

Starta sökningen efter din framtida utbildning direkt!

1 Resultat i Namibia

Namibia Business School (NBS)

Postgraduate Diploma Namibia Windhoek

Namibia Business School (NBS) grundades som svar på behoven på den namibiska marknaden. 1999 grundades vice-kanslern vid universitetet i Namibia, professor Peter Katjavivi, biträdd av den tidigare ekonomidirektören, prof. Mohammed El Toukhy, med FNB-fonden och ingick ett samarbetsavtal med Maastricht Handelshögskolan i Nederländerna för att erbjuda ett Executive MBA-program vid UNAM. Sedan starten av programmet år 2000 har mer än 175 studenter examen med examensbevis och magi… [+] sterexamen i företagsekonomi (MBA). FNB-stiftelsen, under ledning av sena Lazarus Ipangelwa, hade visionen och engagemanget för att stödja programmet ekonomiskt. Detta åtagande från NBS har fortsatt fram till denna dag och har översatts till att FNB är en av grundarna av NBS. Ett antal individer spelade en avgörande roll för att övervaka UNAM / MsM MBA-programmet och uppmuntra idén att inrätta en fullvärdig företagsskola. Deras outtröttliga ansträngningar gjorde etableringen av NBS bära frukt. Dessa individer är Prof. Peter H Katjavivi, Prof. MM El Toukhy, Dr Norne, Aochamub och YM Yon. Vår mission Att leverera ledarutbildning i världsklass i afrikansk sammanhang. Att genomföra världsklass forskning från ett afrikansk perspektiv. Att ge råd i världsklass i Namibia, Afrika och utöver. Vår vision Vi förutser oss som en afrikansk institution i världsklass i kanten av ledarutbildning, forskning, konsultverksamhet och relaterade tjänster Våra värderingar Integrity Skapande Excellence [-]