Martinair Flight Academy

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Välkommen till Martinair Flight Academy

Den Martinair Flight Academy ursprung för 40 år sedan och är en del av Air France / KLM Group. Akademin är den äldsta i Nederländerna som löper all praktisk undervisning flygning från en holländsk flygplats. Därför använder vi en modern och ung flotta som har sin hemmabas i Lelystad Airport.

Denna intensiva integrerad utbildning tar ca 24 månader och startar 3 gånger per år. Teorin ges genom att använda ett datorbaserat träningssystem och är helt integrerat med de praktiska flyglektioner. Detta innebär att teorin är omväxlande med praktiska flyglektioner, härmed teorin kan tillämpas direkt i praktiken.

Månadsvis finns en orientering dag på Flight Academy, här får du all information du behöver och att utforska och förstå Martinair Flight Academy. Urvalet kan starta när som helst och kan fyllas i cirka tre veckor.

Martinair Flight Academy är stolta att meddela alliansen med två andra företag, Trener Kft och FSC. Det nya bolag som bildas kallas centraleuropeiska Flight Academy, CEFA.

Efter noggrann utvärdering Central European Flight Academy har valts av Wizz Air som en partner för unik mentor Pilot Training Programme.

Varför Martinair Flight Academy?

Martinair102

Det är viktigt att känna sig bekväm med hur utbildnings som "din" skola erbjuder dig.

En av de viktigaste skälen att välja för Martinair Flight Academy är dess liten skala. Högst 36 studenter börjar sin ATPL utbildning varje år och klasser inte överstiga ett antal 12 studenter. Detta resulterar i en mycket personligt förhållningssätt där individen är central.

Vid Martinair Flight Academy verkliga flygande startar efter bara fyra veckor av mark skolan utbildning. Din första ensamflygningen sker ungefär två månader efter påbörjad din flygträning. Detta innebär att teori kombineras med praktisk flygutbildning under det första året. Under det andra året verkliga flygande med den unga och moderna flotta betonas.

Under det första året kommer hela ATPL teori behandlas med hjälp av KBT (Computer Based Training), som stöds av regelbundna alla runda teorilärare, som kan ge flygutbildning själva och är lätt kunna göra en koppling mellan teori och praktik.

Under detta år kommer du också få din första licens, privatflygcertifikat. Detta gör det möjligt att flyga önskat antal timmar för ATPL navigering med en annan student, så att du får en hel del erfarenhet tillsammans. Även du kan utföra flygningar till mer avlägsna utländska flygplatser, eftersom tillsammans har du dubbelt så många timmar tillgängliga.

Till skillnad från vissa andra flyg skolor, kommer hela flygutbildningen på Martinair Flight Academy utförs i ett läge, i vårt fall är Lelystad Airport.

Framtida prospekt

Martinair103

Martinair Flight Academy är ett helägt dotterbolag till Martinair Holland NV Martinair Holland NV ägs av KLM, så de UD är också en del av Air France / KLM-gruppen. Detta innebär att om företagen inom denna grupp, såsom KLM, Transavia och Martinair, behöver piloter de kommer att rekrytera sina egna flygskolor. Konkret betyder det att KLM Flight Academy ger KLM och Martinair Flight Academy är en "preferred supplier" för Transavia och Martinair Holland. Om KLM Flight Academy inte kan leverera tillräckligt med piloter till KLM, kommer student-piloter i Martinair Flight Academy antas.

Våra studenter flyga med olika flygbolag, inom och utanför Europa. Bland dessa flygbolag hittar nationella och flaggbärare, regionala flygbolag och företagare. Studenter, som fortfarande väntar på ett jobb, kommer att hållas den standard av Martinair Flight Academy av den så kallade återkommande utbildning. Dessa månatliga utbildningar tillhandahålls av ett team av flygkaptener, som har tjänat sina spår i ledande positioner i kommersiell luftfart (MD-11, B767, B747).

Platser

Lelystad

Martinair Flight Academy

Address
Emoeweg 4,
8218 PC Lelystad.
The Netherlands

8218 PC Lelystad, Flevoland, Nederländerna
Telefon
+31 320 288 476