Schouten Global

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Vårt bolag

Global partner, global närvaro

Att vara "världsklass" är inte längre tillräckligt; Det är nu helt enkelt det lägsta som krävs för att spela på dagens marknad. Schouten Global står ensam i sin förmåga att säkra breda strategiska utvecklingsresurser med kunskapen från över 700 professionella tränare och tränare runt om i världen.

Fakta och siffror

 • Grundades 1980
 • Leverans erfarenhet i över 60 länder
 • Prisvinnande för kundnöjdhet och operativ excellens
 • Föredragen leverantör för framgångsrika multinationella företag
 • 100% uppmärksamhet
 • Ägare av tema. Thema är ett modernt, specialiserat förlag som fokuserar på att förbättra personers funktion, särskilt på arbetsplatsen.Våra tjänster

Schouten Global erbjuder en omfattande serie av inlärningstjänster, utformade för att förbättra kompetensen hos din personal och förbättra deras prestanda. Ledar till bättre organisationshälsa och förbättrad affärsutveckling. Förutom vår keystone-portfölj, erbjuder vi anpassade lösningar för ditt specifika behov, (executive) coaching och rådgivning för organisationsutveckling.

Globalt nätverk

Schouten Global samarbetar med de bästa undervisarna, som har blivit noggrant utvalda och screenade av vår avdelning för fakultetsledning och utveckling. Beroende på kundens krav matchar vi noggrant medarbetare med kunder, baserat på rätt profil, träningsämnen (innehåll), organisatoriska och kulturella aspekter och språkkunskaper.

Från vårt globala nätverk av facilitatorer kan du förvänta dig:

 • Godkänd excellens i facilitatorfärdigheter, kontrollerad genom peer- och / eller klientreferenser
 • Relevant erfarenhet av att utbilda viktiga ledarskapsförmågor som influensförmåga, kommunikationsförmåga, projektledning etc.
 • Mer än 10 års erfarenhet i en affärsmiljö
 • Mer än 10 års erfarenhetsrelaterad utbildning i en mångkulturell miljö
 • Kompetens inom ämnet
 • En global tankegång
 • Flytande på engelska och minst ett lokalspråk

Vi har leverans erfarenhet i över 40 länder. För de länder som vi inte har kandidater i vår databas söker vi efter nya facilitators genom vårt befintliga partnernätverk. Denna metod har visat sig vara mycket effektiv och effektiv de senaste åren.

Mission och Vision

Uppdrag: Frigör och anpassa potentialen hos individer, lag och organisationer.

Vision: "Ett skepp är bara lika starkt som dess besättning".

Förhållandet mellan organisationens framgång och personliga beteende och välbefinnande har alltid fascinerat oss. Individens makt har visat sig vara avgörande för organisationens framgång - och den beteendeutbildningen bidrog positivt till detta. Våra kunder har upplevt den långsiktiga investeringen i mjuka färdigheter, teamprestanda och ledarskap bidrar till att förbättra affärsresultatet. Idag delar vi vår kunskap och erfarenhet över hela världen och hjälper organisationer att skapa sin egen "gyllene triangel" med förbättrade resultat, snabbare innovation och förbättrad personlig motivation, tillfredsställelse och lycka.

Öppna kurser

Schouten Global erbjuder en portfölj av öppna inlämningskurser.

Co-Active Coaching (CTI)

Ändra människor, omvandla liv: Utvecklat av branschledande CTI (Coaches Training Institute), Co-Active Coaching är allmänt erkänt som det mest rigorösa tränings-och certifieringsprogrammet för tränare i branschen.

Organisation och Relationship Systems Coaching (CRR Global)

Organisation & Relationship Systems Coaching ™ -programmet (ORSC ™) är en banbrytande modell för coaching-relationssystem i organisationer och grupper, team, partnerskap och par. Oavsett om din specialitet är i företagsarbete, partnerskap eller personliga relationer, är denna förhållningssystemsmodell grundläggande för ditt arbete.

Ledarskaps Circle Profile Certification (TLCPC)

Utöver ledarskapskompetens: Som coach vill du ha det bästa resultatet för din coachee. Leadership Circle Profile ™ är ett kraftfullt 360º-verktyg som erbjuder mer än bara insikt i inlärningskompetenser. Det ger också fördjupad inblick i din coaches motivationer, underliggande värderingar och antaganden, vilket är början på en omvandling till ledarskapseffektivitet.

Utbildning för tränare

Accelerera din karriär: Under träningen för tränare lär du dig den nödvändiga kompetensen för att utveckla andras softs färdigheter.

Platser

Zaltbommel

Address
Schouten & Nelissen
Van Heemstraweg West 5

5301 Zaltbommel, Gelderland, Nederländerna