Read the Official Description

Översikt

Business School Nederländerna Nigeria (BSNN) grundades i oktober 2003 som utbildningsleverantör i Nigeria. Denna specialskolan utövar noggrant den vetenskapliga inlärningsmetoden som kallas Action Learning.

Åtgärdsinlärningens syfte är att bidra till högre utbildning i ledarskapsinlärning. och underlätta utvecklingen av afrikanska chefernas kompetens, kunskap, forskningskapacitet och förmåga att vidta åtgärder med hänsyn till de problem, utsikter och utmaningar som deras egna organisationer står inför.

Programmen som erbjuds av Business School Netherlands Nigeria har den inbyggda karaktären av Action Learning-metoden och det har visat sig vara en av de kritiska faktorerna som resulterar i handelshögskolans nuvarande ställning som den ledande leverantören av MBA-studier, erkänd i Europa och med en högt relevant tillvägagångssätt för effektiv förvaltningsutveckling.

Organisation

Hittills har BSNN tjugotre uppsättningar MBA-studenter i Ota och Abuja och över 400 deltagare i de 2 eller 3-dagars handlingsprogrammen för lärandeutveckling (även känd som masterklasser) och över 14 studenter på 6 månaders ledning Kompetensutvecklingsprogram.

Vision och uppdrag

BSN Nigerias vision är att vara en global leverantör av spännande olika lärarupplevelser som gör att cheferna kan lära sig snabbare än den rådande förändringshastigheten medan uppdraget är att bidra till högre utbildning i ledarskapsinlärning. och underlätta utvecklingen av afrikanska chefernas kompetens, kunskap, forskningskapacitet och förmåga att vidta åtgärder med hänsyn till de problem, utsikter och utmaningar som deras egna organisationer står inför.

Personal

De som arbetar med Business School Netherlands är mer än entusiastiska för att tillämpa Action Learning-metoden inom sin dagliga miljö. Dag efter dag är medarbetarna angelägna att utveckla sig för att säkerställa att vi som en organisation behåller vår toppranking position bland de bästa MBA-leverantörerna.

Programs taught in:
Engelska

Skolan erbjuder också:

Address
8 Adekunle Fajuyi Way, Ikeja GRA
Lagos, Lagos, Nigeria
Webbplats