UNICAF - ACCA

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Unicaf University är ett panafrikanskt oberoende erkänt universitet som kombinerar de bästa delarna av internationell utbildning och erbjuder högkvalitativa internationellt erkända kvalifikationer.

Universitetet har filialer och lärarcentra i 9 olika länder i Afrika och är registrerat och godkänt av National Council for Higher Education (NCHE) i Malawi och Högskoleverket i Zambia (HEA).

Unicaf University Bedriver excellens i undervisning, studentprestation och tillfredsställelse i en ständigt förbättrad akademisk miljö. Universitetet syftar till att bli det ledande universitetet i Afrika söder om Sahara, erkänt för sitt enastående bidrag till undervisning, lärande och forskning.

Den Unicaf University Campus erbjuder studenterna möjlighet att tjäna högkvalitativa internationellt erkända kvalifikationer till mycket låg kostnad. Unicaf University Syftar till att erbjuda eleverna chansen att öka sina kunskaper och personliga färdigheter, fördjupa sina karriärer och bygga de liv de drömmer om.

Unicaf University Erbjuder helt online-program samt program som erbjuds genom blandat lärande på ett av sina campus och inlärningscenter. Dessutom har eleverna möjlighet att ha ansikte mot ansikte och dra nytta av ett antal tjänster, till exempel tillgång till digitala bibliotek, offentliga föreläsningar, seminarier och ett antal sociala aktiviteter.

Universitetet utnyttjar UNICAFS partnerskap med internationellt ackrediterade universitet, till exempel University of South Wales, University of Nicosia och Marymount California University, för att erbjuda konkurrenskraftiga, internationellt ackrediterade online grader till överkomliga priser. Studenterna drar också nytta av campuskurser, som erbjuds av Unicaf University själv.

UNICAF Är ett av de mest generösa stipendierna som finns tillgängliga. Programmet stöder studenter som har sin hemvist i Afrika och ger möjligheter till studier mot olika utbildningsprogram distansutbildning som utfärdas av europeiska, brittiska och amerikanska universitet. För närvarande UNICAF Ger stipendier till de online-program som erbjuds av University of South Wales i Storbritannien, University of Nicosia i EU och Marymount California University i USA.

Under de senaste två decennierna våra associerade institutioner har att erbjuda stipendier till utländska studenter. Framgångsrika studenter kunde ge ett betydande bidrag till deras hem länen på högsta nivå.

Den UNICAF Stipendierprogrammet grundades för att erbjuda begåvade, missgynnade studenter möjlighet att främja sin utbildning genom att studera internationellt ackrediterade kvalifikationer till en mycket lägre kostnad.

Vår mission

Att hjälpa eleverna att bli utbildade individer, uppnå sina akademiska och yrkesmässiga mål och ta ansvar roller i en föränderlig värld av ömsesidigt beroende; att främja forskning och generering av kunskap; att stå till tjänst för samhället genom att sprida och tillämpning av kunskap, liksom genom innovativa partnerskap med näringslivet och det civila samhället institutioner.

Platser

Lagos

Address
Plot 10 Peace Avenue, Oshorun Heritage Estate, Off Channels TV Avenue, Isheri North
Lagos, Lagos, Nigeria

New York

Address
1745 Broadway
10019 New York, New York, Amerikas förenta stater

Aten

Address
265 Mesogeion Ave,
Neo Psychico

Aten, Centrala Aten, Grekland

bukarest

Address
31A Economu Cezarescu Street,
Sector 6

060754 bukarest, bukarest, Rumänien

london

Address
Kemp House,
152 City Road

EC1V 2NX london, england, Storbritannien

Kairo

Address
No.39 Lebanon Street, 6th Floor
El Mohandessin

Kairo, Cairo Governorate, Egypten

Accra

Address
Ghana Christian University College
Off Dodowa Amrahia Main Road
P.O. BOX AF 919
ADENTA

Accra, Greater Accra Region, Ghana

Lilongwe

Address
Unit 1 Shoppers Mall (Opposite Fame & Shoprite),
Area 4,
Plot 67 Lilongwe,
Malawi

Lilongwe, Centrala regionen, Malawi

Port Louis

Address
5th Floor, Wing A,
Cybertower 1,
Ebene Cybercity

Port Louis, Port Louis District, Mauritius

Mogadishu

Address
Km-4, Hodan Mogadishu
Mogadishu, Banaadir, Somalia

Lusaka

Address
Plot 20842, Off Alick Nkhata Road (Opposite United Nations HQ) Longacres,
Lusaka,

Lusaka, Lusaka-provinsen, Zambia

Irbid

Address
Jordan-Irbid – Alabrar neighbourhood
Irbid, Irbid Governorate, Jordanien

Program

För tillfället finns inga program att visa

Vänligen förfina sökningen ovan, kolla in våra populära kategorier nedan eller gör en sökning på nyckelord.


... or simply by choosing your degree: