OSM Aviation Academy

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

BLI EN VÄRLDSKLASSPILOT


På OSM Aviation Academy ser vi våra studenter som framtida kollegor. Genom vårt Airline Ready Pilot-koncept kommer du att få ett villkorligt jobbbjudande som Junior Junior Officer med OSM Aviation i det ögonblick du är godkänd som student vid OSM Aviation Academy .


Allt du behöver göra är att hålla slut på fyndet - Full engagemang och fokus på att få ut mesta möjliga av din utbildning och bli en skicklig och säkerhetsinriktad pilot.


Tillsammans formar vi luftfartens framtid.


AIRLINE READY PILOT

På OSM Aviation Academy ser vi våra studenter som framtida kollegor. Våra integrerade träningsprogram tar dig från liten eller ingen erfarenhet till Airline Ready Pilot om 2 år. Redan när du startar din flygträning kommer du att ha ett villkorligt jobbbjudande från OSM Aviation. Detta gör det möjligt för dig att placera ditt fokus där det borde vara att bli den bästa pilot du kan vara. Att veta redan när du stiger upp på landningsbanan för första gången, är du på en snabb väg mot en pilotkarriär.

OSM Aviation sysselsätter 5300 piloter och kabinpersonal i 18 länder och kommer att fortsätta att expandera under de kommande åren. Flygbolag som norska, Finnair, Turkish Airlines och Thomas Cook är några av de flygbolag som utnyttjar OSM Aviations totala bemanningshanteringskoncept. Som kandidat till OSM Aviation Academy högkvalitativa och flyginriktade utbildningar kommer du att vara en föredragen kandidat för sysselsättning i OSM Aviation.


Som professionell pilot förväntas du ha en noggrann inställning till prestanda på tiden, följa företagets standardoperativa förfaranden (SOP) och vara säkerhetsinriktad och flexibel i den dagliga verksamheten. Det är ett utmanande och krävande yrke med en vacker kontorsvy och allt börjar med din första träning.
På OSM Aviation Academy ser vi våra studenter som framtida kollegor. Det innebär att du får ansvar och du förväntas ta initiativ under hela din träning. Airline Ready Pilot-konceptet garanterar ett villkorligt jobbbjudande - ditt jobb kommer att vara för att få ut det mesta av din träning och utbilda dig som en skicklig och trygghetsinriktad professionell pilot.

I vår värld betyder rätt inställning allting. Att ha rätt sinne och vara ihållande är av yttersta vikt för att du ska lyckas. Under hela träningen hjälper vi dig att få rätt kunskaper och förvärva de färdigheter du behöver. Resten är upp till dig...

Platser

oslo

Address
Lysaker
1366 oslo, oslo, Norge