Läs den officiella beskrivningen

ACG Education har förskolor, skolor, universitet Pathway program * och yrkesskolor på 50 campus på tre länder. Med mer än 17 000 studenter i alla åldrar och nivåer är våra 1.300 anställda dedikerade till att hjälpa dem att frigöra sin potential och bygga ljusare framtidsutsikter.

* University Pathways program levereras av NZQA och Ministry of Education registrerade leverantörer

Våra exklusiva Pathways program

Gå vidare till en framgångsrik studie vid en av Nya Zeelands ledande universitet med våra universitets Pathway kurser. Framgångsrikt genomförande garanterar studenterna till universitetet i Auckland, Auckland University of Technology (AUT) eller Victoria University of Wellington.

En garanterad Pathway till universitetet

Studerande som framgångsrikt genomför ett av våra grundprogram, och kan uppfylla anmälningskriterierna för universitetsstudier, har en garanterad Pathway till en grundutbildning.

Exklusiva universitetspartnerskap

Vi har exklusiva partnerskap med tre av Nya Zeelands ledande universitet: University of Auckland, Auckland University of Technology (AUT) och Victoria University of Wellington. Våra specialiserade grundstudier kombinerar akademiskt lärande i ditt valda ämne med engelskspråkig utveckling och självständig studieförmåga.

Specialiserade kurser, personlig vård

Medan du studerar de specialiserade University Entrance och engelska språkkurser som krävs för universitetet i Nya Zeeland, får du en hög nivå av personlig omvårdnad och stöd för att underlätta att studera långt hemifrån. Detta kommer att ge dig en utmärkt grund för framtida universitetsstudie - eller någon annan pedagogisk Pathway .

Pathways" src="https://cdn04.masterstudies.com/img/element_db/77/77730_Resized-ACG-Pathways-March2017-113.jpg" alt="ACG Pathways" />

Engelska studier

Våra specialiserade engelska skolor - ACG English School och Campbell Institute - hjälper dig att lära dig i en engelsktalande akademisk miljö och ge dig självförtroendet att genomföra dina universitetsstudier. Våra kvalitetskurser kan integreras med ditt grundstudieprogram.

Stöd och studera utomlands

Om du inte är bosatt i Nya Zeeland, kommer alt = "ACG Pathways hjälpa dig att bli etablerad genom att hitta någonstans lämplig för dig att leva, göra researrangemang och ens hjälpa dig att hitta deltidsarbete. Det betyder att du kan koncentrera dig på dina grundstudier.

Våra kvalificerade handledare erbjuder en-till-en uppmärksamhet och uppmuntran att hjälpa dig att utvecklas i din kurs och nå dina akademiska mål.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Pathway på grundnivå

ACG Pathways

AUT-certifikatet i grundstudier garanterar att internationella studenter kan uppfylla anmälningskraven och är fullt förberedda för utmaningarna i AUT: s utbildningsprogra ... [+]

AUT-certifikatet i grundstudier garanterar att internationella studenter kan uppfylla anmälningskraven och är fullt förberedda för utmaningarna i AUT: s utbildningsprogram.

Att fullfölja certifikatet kommer att garantera att du kommer in i ett AUT-program. Certifikatet är också erkänt av alla andra Nya Zeeland universitet.

Det finns tre-rätters alternativ, från 6 till 12 månader, med fyra startdatum per år - i januari, april, juli och oktober. Läroplanen innehåller aktuella specialkunskapsområden, kärnutbildning i engelska och oberoende inlärningsförmåga.

UP International College Campus ligger i hjärtat av Auckland City, nära AUT: s huvudcampus samt ett brett utbud av boende och kollektivtrafik.... [-]

Nya Zeeland Auckland
Oktober 2019
Engelska
Heltid
6 - 18 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
ACG Pathways

Levereras uteslutande av UP International College New Zealand, förbereder detta grundprogram internationella studenter för att komma in på University of Aucklands grundut ... [+]

University of Auckland certifikat i grundstudier sätter studenter på Pathway till deras valfrihet på Nya Zeelands högsta universitet.

Levereras uteslutande av UP International College New Zealand, förbereder detta grundprogram internationella studenter för att komma in på University of Aucklands grundutbildning, vilket gör att de inte bara uppfyller anmälningskraven utan också är välutrustade för utmaningarna på grundnivåstudier. Kursen ligger till grund för framgång.

University of Auckland certifikat i grundstudier lärs på UP International College campus i hjärtat av Auckland CBD, nära till kollektivtrafik och ett brett utbud av boende.

Ämnen för standard hela året grundstudieprogram... [-]
Nya Zeeland Auckland
Oktober 2019
Engelska
Heltid
6 - 18 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
ACG Pathways

Detta grundstudieprogram garanterar att du kommer att vara beredd att studera din valda grundutbildning vid Victoria University. Du kommer att lära dig det nödvändiga eng ... [+]

Victoria University of Wellington Foundation Studies Program utbildas uteslutande av ACG Education.

Detta grundstudieprogram garanterar att du kommer att vara beredd att studera din valda grundutbildning vid Victoria University. Du kommer att lära dig det nödvändiga engelska språket, akademisk kunskap och lärande färdigheter som behövs för att utmärka dig i dina framtida studier.

Efter avslutad program får du en plats på Victoria University. Detta program är också erkänt av alla andra Nya Zeeland universitet.

Programmet erbjuder flexibilitet med 6, 8 och 12 månaders kursalternativ (två, tre eller fyra termer), beroende på din akademiska bakgrund och kunskaper på engelska.... [-]

Nya Zeeland Wellington
Mars 2020
Engelska
8 - 18 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska