Läs den officiella beskrivningen

Varför välja en kurs med AMES - The Institute of IT ?

AMES grundades 1991 och är en av Nya Zeelands ledande IT-utbildningsleverantörer. Vi stöder och inspirerar dynamiska, teamorienterade och tekniskt begåvade kandidater som bidrar till Nya Zeelands globala rykte som ledare och innovatörer inom IT- och tillväxtteknologisektorerna.

En port till framtidens karriärer

AMES ger studenterna en gateway till IT-industrin och framtidsjobb. Institutet arbetar tillsammans med flera nationella och internationella företag för att leverera den allra bästa internationella utbildningen samtidigt som man säkerställer att våra studenter är utrustade med alla kärnkunskaper som den lokala industrin kräver.

Internationellt erkända branschkvalifikationer

AMES gör det också möjligt för eleverna att slutföra en rad internationellt erkända kvalifikationer som Microsoft-utbildning, CISCO och CompTIA så att våra kandidater framgångsrikt är anställda i sin valda IT-karriär både här i Nya Zeeland och över hela världen.

Industriell IT-utbildning

Våra handledare har alla haft verklig branscherfarenhet med IT och ny teknik. De använder sin kompetens för att informera sina undervisningspraxis och är aktuella med alla senaste utvecklingen inom teknikområdet.

En NZQA kategori 1 utbildningsleverantör

AMES är ackrediterad av Nya Zeelands kvalifikationsmyndighet (NZQA) enligt bestämmelserna i utbildningslagen 1989 för att tillhandahålla utbildning och har fått en utbildningsleverantörsutvärdering av kategori 1 - högsta möjliga möjliga. Denna kategorisering innebär att AMES är en berömd högpresterande högskoleutbildningsleverantör.

AMES - IT-institutet är en del av New Education Group, Nya Zeelands ledande oberoende leverantör av yrkesutbildning. Animation College, som registrerad PTE, utdelar alla kvalifikationer som erbjuds av AMES - IT-institutet.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Diplom

AMES - The Institute of IT

Lär dig att lösa komplexa problem med det senaste inom Cloud-tekniken. Du lär dig företagsnätverk, nätverksinfrastruktur, meddelandelösningar och informationsdelningssyst ... [+]

Översikt

Lär dig att lösa komplexa problem med det senaste inom Cloud-tekniken. Du lär dig företagsnätverk, nätverksinfrastruktur, meddelandelösningar och informationsdelningssystem med hjälp av Cloud-based lösningar som är skalbara, pålitliga och efterfrågade.

Tjäna

Cloud Specialists tjänar $ 71,000 - $ 97,000 per år! ***

modulerAktiva katalogtjänsterKonfigurera avancerade servertjänsterServeradministrationInformationsdelningssystemPlattform som en tjänstAdministrera System Center Configuration ManagerImplementera systemcenterkonfigurationshanterarenÖvervaka och driva ett privat molnKonfigurera och distribuera ett privat molnKarriärmöjligheterEfterfrågan

Chanserna att få jobb i Cloud Technology är mycket höga på grund av att undersektorn är på Nya Zeeland invandrings korta färdighetslista.... [-]

Nya Zeeland Auckland
September 2019
Engelska
Heltid
45 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska