Läs den officiella beskrivningen

VILKA VI ÄR

EMS är en NZQA-registrerad och ackrediterad internationell utbildningsleverantör baserad i Wellington, Nya Zeeland.

New Zealand Qualifications Authority registrerings- och skolnotering (NZQA är säker på vår utbildningsprestanda och förmåga att självbedömma)

Vad vi erbjuder

Vi är dedikerade till att göra den önskade framtiden hända genom att erbjuda dig de banbrytande universitetsexamen Pathway programmen genom våra artikulationsavtal med högsta universitet i Nya Zeeland.

Vårt uppdrag: Karriär-redo akademiker

Vi hjälper till att förbereda varje student med ämneskunskap, färdigheter, anställbarhetskompetenser, värderingar och attityder som de måste ha för att göra en meningsfull skillnad för deras framgångsrika karriärer.

Våra kärnvärden

Våra kärnvärden fungerar som en kompass för hur vi agerar och beter sig på jobbet. Vi inspirerar framgång för var och en av dig i kraft av våra kärnvärden:

  1. Vi värdesätter framgångsrika resultat för våra studenter - vi är med dig på varje steg i vägen, vad som än krävs;
  2. Vi värdesätter kvalitet och excellens - inget kan uppnås utan hårt arbete och höga krav.
  3. Vi uppskattar öppenhet och insyn - vi tror på att lösa problem tidigt.
  4. Vi värdesätter att vara en del av lösningen - vi vet att vi kan räkna med varandra för att se till att du lyckas.
  5. Vi uppskattar ett balanserat livsstil - vi bryr oss om dig och oss själva genom att omfatta prestation och lycka i livet.

Vår vision

Vår framtid fokuserar på att fortsätta en framgångsrik bankkonto som en ledande karriärklar skola i Wellington och San Francisco.

VARFÖR ELITE MANAGEMENT SCHOOL?

Om ett universitet strävar efter akademisk excellens och en tekniker förbereder arbetskraftsexaminerade, erbjuder ELITE dig båda i en omtänksam miljö där varje enskild elev är angelägen. Vi fokuserar på att hjälpa var och en av dig att bli karriärklar genom vårt välutrustade pedagogiska och personliga totala supportsystem.

  • Elite Education: Dedikerade små klassstorlekar som gör en grundläggande skillnad (t.ex. Diplom klass 6-16 studenter).
  • Karriärkvalificerad profil: Vårt CRGP-system motiverar dig att behandla din studie precis som en heltidsanställning. Vi förbereder dig för att komma in i den verkliga världen av anställning med absolut självförtroende.
  • Personlig studentstöd: Vi bryr oss om dig som unika individer med olika behov och mål. Våra progressiva recensioner genom hela din utbildningsresa kommer att se till att du lyckas.
  • En unik och belönande upplevelse: Det är ditt val, du kan maximera avkastningen på din utbildning genom vår exklusiva Wellington / San Francisco Pathway .
Programmen undervisas på:
Engelska

Skolan erbjuder också:

Diplom

Elite Management School - Pioneer University Degree Pathway Provider in Wellington New Zealand

Syftet med detta program är att ge Aotearoa Nya Zeeland med personer som har generell och specialiserad kunskap och färdigheter som kan tillämpas på en rad operativa roll ... [+]

NZDB Programmål

Det övergripande syftet med detta program är att inspirera och omvandla eleverna genom att utrusta dem med kunskap, väsentliga affärsfärdigheter, attityder och värderingar som ligger till grund för ledande ledarskap och ledningsfunktioner i typiska affärsmiljöer.

Programmet syftar också till att ge företag i Nya Zeeland med personer som är eller kan vara anställda i ledningsroll på operativ nivå och som kan bidra till ledning och ledning av affärsenheter för att uppnå överenskomna mål i en multikulturell miljö.

Kursen består av följande åtta papper:

5200 Business Fundamentals5201 Professionell praxis och kommunikation i näringslivet5202 Bidrar till företagsinnovation och förändring5210 Hantera affärsverksamheten5211 Affärsplanering5212 Ledande affärsverksamhet och förändring5213 Nya Zeeland Business Environment5214 Hantera projektGraduate Profile... [-]
Nya Zeeland Wellington
Oktober 2019
Engelska
Heltid
Deltid
8 - 9 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska

Kurser

Elite Management School - Pioneer University Degree Pathway Provider in Wellington New Zealand

Lär dig engelska (elementär till avancerad) samtidigt som du utvecklar dina Barista-färdigheter. EMS sysselsätter en erfaren barista tränare, och träning sker på vår Gold ... [+]

Engelska Barista Training Program

Lär dig engelska (elementär till avancerad) samtidigt som du utvecklar dina Barista-färdigheter. EMS sysselsätter en erfaren barista tränare, och träning sker på vår Gold Wolf Training Café på campus. Trainee Baristas tillhandahåller kaffe för EMS personal och studenter, och även till andra boende i vår byggnad, dagligen. Wellington är känt för sitt kaffe, och det finns gott om arbetsmöjligheter inom sektorn.

Vem ska anmäla sig?

EMS välkomnar eleverna till programmet som är:

intresserad av att träffa engelska inlärningskriterier för våra examensprogram eller studera någon annanstans vid universitet eller högskolan i Nya Zeeland; och,vill uppleva den nya zeeländska kaffekulturen, livsstilen och ha en minnesvärd tid medan de studerar engelska på EMS.Ingångskrav... [-]
Nya Zeeland Wellington
Mars 2020
Engelska
Heltid
1 - 52 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska