Läs den officiella beskrivningen

VILKA VI ÄR

Elite Management School

- Den banbrytande universitetsgraden Pathway Provider i Wellington Nya Zeeland

EMS har varit ett NZQA-ackrediterat boutespråk och handelsskola baserat i centrala Wellington sedan 2003 . (NZQA är övertygad om våra utbildningsprestanda och förmåga att självbedöma)

EMS är godkänt och finansierat av Tertiary Education Commission (TEC) och Ministeriet för social utveckling för grundläggande och sysselsättningsutbildning.

EMS har etablerat universitetsgrad Pathways som sparar både tid och pengar för studenter effektivt och stolt blir den pionjär universitetsgraden Pathway leverantör i Wellington.

VAD VI ERBJUDER

EMS är dedikerat till att få din önskade framtid att hända genom att förse dig med banbrytande universitetsexamen Pathway program genom våra artikuleringsavtal med toppuniversitet i Nya Zeeland.

EMS erbjuder upp till 120 krediter överför artikuleringsavtal till affärsgrader vid Massey University, Auckland University of Technology (AUT) och Institute of Technology inklusive WelTec och Whitireia. Kvalificerade EMS-kandidater kan gå in på andra universitetets studieår direkt och bli en examen inom två år. EMS syftar också till att erbjuda examensbevis för IT, turismförvaltning, redovisning och ekonomi som också leder till relevanta grader på universitetet för akademiska partner.

EMS erbjuder NZQA-godkända Nya Zeeland Certificate English Language (NZCEL) nivå 3 och 4-program som är allmänt accepterade av universitet i Nya Zeeland som ersättningskriterier för IELTS 5.5 eller 6.0.

Om de anmäler sig till NZCEL-examensbevis kan studenter få stipendier till ett värde av $ 8 000 till sitt examensbevis på EMS.

EMS är också ett NZQA-godkänt internt engelsktalningstestcenter som ger studenter flera inträdesalternativ för akademisk prestation.

VARFÖR EMS

Om ett universitet strävar efter akademisk excellens och en tekniker förbereder arbetskraftsexaminerade, erbjuder ELITE dig båda i en omtänksam miljö där varje enskild elev är angelägen. Vi fokuserar på att hjälpa var och en av dig att bli karriärklar genom vårt välutrustade pedagogiska och personliga totala supportsystem.

o Eliteutbildning: Dedikerade små klassstorlekar som gör en grundläggande skillnad (t.ex. diplomklass 6-16 studenter).

o Personaliserad studentstöd: Vi tar hand om studenter som unika individer med olika behov och mål. Våra progressiva recensioner genom elevernas utbildningsresa kommer att säkerställa deras framgång.

STUDENTSTÖD

Vi erbjuder en rad aktiviteter utanför läroplanen inklusive volontärupplevelse.


Vi tillhandahåller enstoppsfri tjänst inklusive rabatterade:

 • Universitetsöverföring och registrering
 • $ 1 expressokaffe
 • medicinsk och reseförsäkring
 • flygbiljett
 • Turer i Nya Zeeland, Australien och USA


FUNKTIONER FÖR PLATSOMRÅDET

Wellington, Nya Zeelands kassaskåp, en vänlig huvudstad, är det bästa valet för smarta, kreativa och ambitiösa studenter.

1) Utbildningssystem i världsklass - Nya Zeelands utbildningssystem är rankat som nummer 1 i världen av The Economist Intelligence Unit för att tillhandahålla utbildning för framtida färdigheter för sin ungdom. Wellington har många fantastiska alternativ från skolan till världsrankade universitet.

2) Wellington är den enda ackrediterade ” säkra samhället ” huvudstad i världen. Det är en säker och vänlig plats att ringa hem. Studenter här njuter av en säker och säker miljö att leva, arbeta och studera.

3) Stor livskvalitet - Wellington är världsberömd som en fantastisk plats att bo, Wellington har kallats "den coolaste lilla huvudstaden i världen" av Lonely Planet och utsetts till den bästa platsen i världen att leva av Deutche Bank. Människor som bor i Wellington bedömer sin egen livskvalitet mycket högt, med 87% av invånarna som rapporterar god livskvalitet. Det är ett bra ställe att vara student. Det är tillräckligt litet för att få en vänlig Nya Zeelandsupplevelse, med en livlig stad som erbjuder mycket att göra.

4) Kompakt och gångbar stad - Tre världsklass univerties ligger inom 15 minuters promenad från Wellington centrum och så är många andra högskoleproviders och skolor. Wellington är också väl ansluten till ett effektivt och rent tåg- och bussnätverk - vilket hjälper till att förklara varför Wellington har den högsta kollektivtrafiken per capita i Nya Zeeland!

5) Massor av vackra öppna utrymmen - Wellingtons fantastiska kustlinje, frisk luft och öppna gröna utrymmen betyder den stora friluftsliv utomhus, sport

6) Mångfald - cirka en tredjedel av invånarna i Wellington föddes utanför Nya Zeeland - staden är ett multikulturellt nav. Människor från hela världen väljer att bo i Wellington, vilket gör det till ett varierat och spännande ställe att vara.

7) Smart kapital - Du kommer att känna dig som hemma omgiven av den högst utbildade befolkningen i landet. 28% av befolkningen i Wellington i åldern 15 år och över har en kandidatexamen eller högre som sin högsta examen, jämfört med 20% nationellt.

8) Högteknologiskt kapital - Vi är hem för många innovativa företag som Weta Workshop och Weta Digital, Xero och Pik Pok, en del av Wellingtons snabbt växande och digitala teknikindustri. Regionen har den högsta andelen människor som är anställda i kunskapsintensiva tjänster i landet, vilket gör detta till en spännande plats att bo och studera.

9) Vi är Mellanjordens mitt - Känsligt känd som Mellanjordens mitt, vi är staden där filmskapande kommer till liv. Den prisbelönta talangen i Wellington har bidragit till projekt som Ghost in the Shell, The Hobbit, Pete's Dragon, Avatar, Krampus, King Kong, The Lord of the Rings-trilogin och många fler.

10) Kulinarisk kapital - Vi älskar mat! Wellington har, pålitligt, fler restauranger, kaféer och barer per capita än New York City. Saknar du mat från ditt hemland? Få inte panik - det finns specialaffärer och restauranger med mat från hela världen. Och om du verkligen gillar mat, se till att du deltar i Visa Wellington On a Plate-festivalen som hålls i augusti varje år.

11) Nya Zeelands festivalstad - Wellington är en rolig och levande plats att bo med en kalender full av spännande evenemang. Från årliga festivaler, kulturella läckerheter, levande föreställningar till sportmatchar och allt däremellan hittar du massor för att hålla dig underhållen.

Vi ser fram emot att välkomna dig till vår EMS-familj och hjälpa dig att uppnå dina akademiska mål på Nya Zeeland.

Också intresserad av våra engelska program:

Engelska som andraspråksprogram:

 • Allmän engelska (nybörjare till mellanliggande)
 • Engelska Barista-certifikat
 • Engelska sporter
 • Studieresa
 • Nya Zeeland Certificate English Language (NZCEL) Nivå 3 (ersätt IETLS 5.5)
 • Nya Zeeland Certificate English Language (NZCEL) Nivå 4 (ersätt IELTS 6.0)
 • Nya Zeeland Certificate English Language (NZCEL) Nivå 4 (ersätt IELTS 6.5) (väntar på godkännande)

Besök gärna: www.ems.ac.nz

Programmen undervisas på:
 • Engelska

Skolan erbjuder också:

Diplom

Elite Management School - Pioneer University Degree Pathway Provider in Wellington New Zealand

Syftet med detta program är att ge Aotearoa Nya Zeeland med personer som har generell och specialiserad kunskap och färdigheter som kan tillämpas på en rad operativa roll ... [+]

NZDB Programmål

Det övergripande syftet med detta program är att inspirera och omvandla eleverna genom att utrusta dem med kunskap, väsentliga affärsfärdigheter, attityder och värderingar som ligger till grund för ledande ledarskap och ledningsfunktioner i typiska affärsmiljöer.

Programmet syftar också till att ge företag i Nya Zeeland med personer som är eller kan vara anställda i ledningsroll på operativ nivå och som kan bidra till ledning och ledning av affärsenheter för att uppnå överenskomna mål i en multikulturell miljö.

Kursen består av följande åtta papper:

5200 Business Fundamentals5201 Professionell praxis och kommunikation i näringslivet5202 Bidrar till företagsinnovation och förändring5210 Hantera affärsverksamheten5211 Affärsplanering5212 Ledande affärsverksamhet och förändring5213 Nya Zeeland Business Environment5214 Hantera projektGraduate Profile... [-]
Nya Zeeland Wellington
Oktober 2019
Engelska
Heltid
Deltid
8 - 9 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska

Kurser

Elite Management School - Pioneer University Degree Pathway Provider in Wellington New Zealand

Lär dig engelska (elementär till avancerad) samtidigt som du utvecklar dina Barista-färdigheter. EMS sysselsätter en erfaren barista tränare, och träning sker på vår Gold ... [+]

Engelska Barista Training Program

Lär dig engelska (elementär till avancerad) samtidigt som du utvecklar dina Barista-färdigheter. EMS sysselsätter en erfaren barista tränare, och träning sker på vår Gold Wolf Training Café på campus. Trainee Baristas tillhandahåller kaffe för EMS personal och studenter, och även till andra boende i vår byggnad, dagligen. Wellington är känt för sitt kaffe, och det finns gott om arbetsmöjligheter inom sektorn.

Vem ska anmäla sig?

EMS välkomnar eleverna till programmet som är:

intresserad av att träffa engelska inlärningskriterier för våra examensprogram eller studera någon annanstans vid universitet eller högskolan i Nya Zeeland; och,vill uppleva den nya zeeländska kaffekulturen, livsstilen och ha en minnesvärd tid medan de studerar engelska på EMS.Ingångskrav... [-]
Nya Zeeland Wellington
Mars 2020
Engelska
Heltid
1 - 52 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska

Elite Management School Wellington

EMS NZCEL L3 Pathway - Mikey