Nelson Aviation College

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Välkommen till Nelson Aviation College flyg Training Nya Zeeland

Nelson Aviation College har tränat piloter för flygindustrin sedan 1978. Vi är en Preferred Air New Zealand Flight Training Organisation och vi kommer att förse dig med en Air New Zealand Preferred Pilot Pathway - Nya Zeelands Diploma in Aviation, Airline Förberedelse Strand. På grund av vårt rykte och meriter, NAC återigen valts av Tertiary Education Commission att erbjuda studielån för flygträning (villkor gäller) i 2016. Genomgående höga genomströmningen för första gången sammanträden och en maximal instruktör till elev förhållandet 1: 4 säkerställer säker, kvalitet instruktion under varje fas av din träning. Våra instruktörer är erfarna, engagerade och vänliga. Vi vet alla våra elever på basis av förnamn så att du aldrig kommer att kännas som "bara ett nummer". Trial flyg är tillgängliga för alla som vill uppleva spänningen och roligt att flyga för sig själva.

  • För att hjälpa dig med att göra ett välgrundat beslut om att välja NAC som önskad flygutbildningsleverantör, läs vår senaste NZQA recension här Nya Zeelands Diploma in Aviation kursen ges två gånger per år i februari och augusti. Du måste tillåta minst tre timmar ute hos vår utbildning bas ligger i Motueka Aerodrome, antingen 09:00 tills 12:00 eller 13:00 tills 16:00, för att slutföra vår urvalsprocess. Intervjuer för intag i februari kommer att hållas under början av oktober.

Observera att Motueka Aerodrome är en 40 minuters bilfärd från Nelson flygplats så måste du se till att du bokar din resa (vid behov) med tillräcklig restid. Se till att ta med dig foto bevis på din identitet och varje annat bevis på flygerfarenhet dvs din loggbok om du har slutfört någon tidigare flygutbildning.

Vi ser fram emot att höra från dig snart för att diskutera dina utbildningsbehov.

Generell översikt

Nelson Aviation College grundades i Motueka 1978. Vi är en hög profil utbildningsorganisation med genomgående höga genomströmningen, vilket ger oss en mycket uppskattad rykte över hela världen. Pilot praktikanter från över 24 länder har deltagit i kollegiet.

Under de senaste åren, har Nelson Aviation College utbildade piloter för utländska flygbolag och internationellt erkända företag, plus många individuellt inskrivna studenter. Utexaminerade från tidigare kurser används av ett antal företag luftfart och flygbolag både inom Nya Zeeland och utomlands.

Nelson Aviation College är godkänd och ackrediterad av den nyzeeländska Qualifications Authority (NZQA). Enligt NZQA riktlinjerna har Nelson Aviation College utvecklat en examen i Aviation program som består av hela träningstiden från ab-initio till Commercial Pilot Licence och Multi Engine IFR med en möjlighet att antingen en Frozen ATPL eller en instruktör betyg.

Vårt rykte har utvecklats eftersom alla Nelson Aviation College instruktörer är dedikerade till det gemensamma målet att se våra elever lyckas som professionella piloter. De genomströmningen uppnås återspeglar de höga krav som fastställts av Nelson Aviation College.

Våra kärnvärden:

  • Vårt ord är allt
  • Studenter är människor inte tal
  • Nära nog är inte tillräckligt bra
  • Passion för undervisning
  • Zest för luftfarten
  • Ha så kul

Vi tror att vår personliga synsätt hjälper deltagarna att uppnå både en hög standard av flygande skicklighet och ett professionellt förhållningssätt gentemot flygmiljön. Med allt fler flygplan i luften, har betoningen på flygsäkerheten aldrig varit viktigare. Med grundlig effektiv träning, kommer eleverna att få fullständig säkerhet medvetenhet när de utvecklar sina färdigheter och kunskaper.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se Certifikater » Se Diplom »

Program

Skolan erbjuder också:

Certifikat

Trafikflygarcertifikat

Campusstudier Heltid 76 veckor March 2018 Nya Zeeland Nelson

Efter avslutad detta program kommer du att kunna flyga kommersiellt och användas som en kommersiell pilot. NZ CAA CPL är en ICAO erkänt licens så om du är en internationell student kan du omvandla denna licens och fortsätta använda den när du kommer hem, om ditt land är också ICAO accrediated. [+]

Professional Pilot Licence

Detta program är en NZQA erkänd nivå fem utbildningsprogram som är 76 veckors behandling. Den innehåller en PPL-A (PPL), Commercial Pilot Licence (CPL), Basic Gas Turbine teori och en Multi Engine instrumentbehörighet (Meir).

Efter avslutad detta program kommer du att kunna flyga kommersiellt och användas som en kommersiell pilot. NZ CAA CPL är en ICAO erkänt licens så om du är en internationell student kan du omvandla denna licens och fortsätta använda den när du kommer hem, om ditt land är också ICAO accrediated.

Den professionella piloter licens består av 240 timmars flygtid inklusive flygtester. 100 timmar Cessna 152, 110 timmar Cessna 172, 10 timmar Simulator och 20 timmar Multi Engine) Du kommer att slutföra de minimikrav för utfärdande av ett PPL, CPL och Multi Engine IFR, inklusive grundläggande Mountain Flying, längdåkning och nattetid. VOR och GPS påskrifter ingår dock NDB och ILS påskrifter finns också tillgängliga på begäran mot en extra kostnad.... [-]


Diplom

Diplom Inom Luftfarten

Campusstudier Heltid 82 - 88 veckor March 2018 Nya Zeeland Nelson

Det finns två delar som erbjuds på Nelson Aviation College för utbildningen i flygplan; Flygutbildning och Airline Förberedelse. För inhemska studenter att få studielån finansiering, måste studenterna registrera och slutföra en av de två strängarna. Dessa diplom är också tillgängliga för internationella studenter. [+]

Diploma in Aviation Examen i Aviation - Flygplan

Det finns två delar som erbjuds på Nelson Aviation College för utbildningen i flygplan; Flygutbildning och Airline Förberedelse. För inhemska studenter att få studielån finansiering, måste studenterna registrera och slutföra en av de två strängarna. Dessa diplom är också tillgängliga för internationella studenter.

Flight Instructor Strand

Denna kurs är en nivå 6, 253 kredit examen som är 82 veckors behandling. I kursen ingår ett CPL och antingen en enda eller flera motorer IFR samt en C Kategori flyginstruktörsbehörighet. Detta skulle naturligtvis helst passa de studenter som vill göra karriär som flyginstruktör eller som en väg att bygga timmar mot ett flygbolag karriär.... [-]


Kontakt
Besöksadress
124 Queen Victoria Street
Motueka Aerodrome
Motueka

Nelson, 7120 NZ