NSIA - The Professional Hospitality Academy

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

NSIA välkomnar dig varmt till en värld av gästfrihet, medgrundare av Otto Groen QSM, en pionjär i Nya Zeeland Hospitality Industry, har NSIA uppnått ett grundmurat rykte som godkändes genom att uppnå den eftertraktade National Training Excellence Award för åtta år i rad 2006-2013. År 2014 tog NSIA bort en eftertraktad guldmedalj för framsidan av huset vid den prestigefyllda Nestle Toque d'Or.

Vi har också vunnit Westpac Excellence i Business Awards för Hospitality & Tourism, Bästa nya företag och marknadsföring.

Vi har åtagit oss att den intellektuella, personliga och professionella utvecklingen av våra studenter genom engagemang för kvalitet i undervisning, utbildning, forskning och service. NSIA har en multi-resurs miljö för att underlätta elevernas lärande och ger toppmoderna anläggningar för att öka framgången för våra studenter. Vi strävar efter att uppnå global spetskompetens inom beredning med fördröjd av studenter för terminer de strävar efter att uppnå.

Du kommer att njuta av en verkligt internationell och mångkulturell miljö, träffa nya vänner och utveckla ett nätverk med dina kurskamrater från över 30 olika nationaliteter. Vi är stolta över att välkomna dig till vår Akademi och ser fram emot att hjälpa dig att skapa en underbar framtid.

World Class utbildningsprogram

NSIA erbjuder en mängd olika utbildningar i världsklass fixerings hospitality management och kulinariska studier och har åtagit sig att tillhandahålla kvalitet, kreativ och professionell utbildning i gästfrihet domänen. Rita kunskaper och erfarenheter från en rad olika branschorganisationer, är NSIA kunna leverera en modern och nyskapande sätt att undervisa.

Faciliteter

För att stödja studenternas lärande Akademin ger alla relevanta utbildningsmöjligheter och resurser som krävs. Dessa inkluderar kommersiella utbildnings kök, produktion kök, cocktail och vin utbildningscenter, kaffe utbildningscenter, utbildning restaurang, kommersiell bar & restaurang, bibliotek, datorsalar och multifunktionella klassrum. Akademin försöker ständigt att få feedback från studenter om deras behov av lärande och uppgraderar sina anläggningar och ökar tillgången på resurser för att möta växande krav.

Större Achievements

2014 Nestle Toque d'Or Front of House guldmedalj 2013 NZ Culinary Fare Training Excellence Award Winner 2012 NZ Culinary Fare Training Excellence Award Winner 2011 NZ Culinary Fare Training Excellence Award Winner 2010 NZ Culinary Fare Training Excellence Award Winner 2009 NZ Culinary Fare Training Excellence Award Winner 2008 NZ Culinary Fare Training Excellence Award Winner 2007 NZ Culinary Fare Training Excellence Award Winner 2006 NZ Culinary Fare Training Excellence Award Winner 2010 Westpac Business Excellence Vinnare (Excellence i marknadsföring) 2009 Westpac Business Excellence Vinnare (bäst Emerging Business) 2006 Westpac Business Excellence Vinnare (Excellence in Hospitality & Tourism)

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se Diplom »

Program

Skolan erbjuder också:

Diplom

Examen I Måltidskunskap

Campusstudier Heltid 2 år January 2018 Nya Zeeland Auckland

Utexaminerade kommer att kunna visa de färdigheter och kunskaper som krävs för komplicerad matlagning på de större livsmedelsgrupper, liksom Patisserie, i ett kommersiellt kök. [+]

Nivå 5

Kursöversikt

Diploma in Culinary Arts (Nivå 5) Programmet är utformat för att ge eleverna avancerad kulinariska färdigheter och ledningskompetens med kunskap till en tillämpad nivå inom en rad avancerade kulinariska discipliner, inklusive kallt skafferi och varma köket arbete, mat och dryck ledning, personal resurshantering, teamledarskap, meny och kök design och främjande av teoretiska undersökande färdigheter i linje med praktiska moment inom områdena culinary produkt- och produktionssystem, regional mat och näring.

Studenterna kommer att få praktisk erfarenhet och ökad förmåga i avancerad kulinariska tekniker, operativa och human resource management, näring, kök verksamhet, design och produktionssystem, mat kostnadsberäkning, menydesign, regionala rätter och kulinariska produkter.... [-]


Nsia Diplom I Hospitality Management

Campusstudier Heltid 2 år January 2018 Nya Zeeland Auckland

Utexaminerade kommer att ha en övergripande förståelse för viktiga aspekter av besöksnäringen, bland annat fördjupade kunskaper inom mat- och dryckesprodukter, värd ansvar, köksvaror, catering verktyg, och hospitality management. [+]

Nivå 5

Utexaminerade kommer att ha en övergripande förståelse för viktiga aspekter av besöksnäringen, bland annat fördjupade kunskaper inom mat- och dryckesprodukter, värd ansvar, köksvaror, catering verktyg, och hospitality management.

De kommer också att få utbildning i livsmedelssäkerhet, övervakning, kundservice, mat och dryck, gästfrihet drift och bemanning färdigheter och kunskaper som krävs för ledande roller inom besöksnäringen. Akademiker kan komma in direkt i arbetskraften eller kan överväga vidare studier på högre nivåer i Hospitality eller Hotel Management.

Varför studera på NSIA Prisbelönt Utbildning Stora kommersiella utbildnings kök Utbildning på plats restaurang och café Real arbetsmiljöanläggningar NZQA Ackrediterade Banor London City & Guilds kvalifikationer Skickliga och passionerade handledare Arbetslivserfarenhet medan du studerar Branschlänkar Praktikprogram ... [-]