Läs den officiella beskrivningen

NSIA är en del av ACGs yrkesskolor; Vi är en leverantör av kvalitetsundervisningstjänster. Vi är en prisbelönad gästfrihet och matlagningsakademi i kategori 1 som har tillhandahållit branschen med högutbildade akademiker sedan 2001.

Baserat i centrala Auckland ger vi studenterna en multi-resursmiljö med state-of-the-art-faciliteter för att förbättra våra studenters framgångar. Vi strävar efter att uppnå global excellens i den fortsatta förberedelsen av studenter för de framtider som de strävar efter.

NSIA är en NZQA-godkänd utbildningsleverantör som erbjuder en rad kvalifikationer på nivå 3, 4 och 5 över de tre disciplinerna matlagning, bakning och gästfrihet. De kvalifikationer vi erbjuder är av utmärkt kvalitet, och våra studenter är högt ansedda inom branschen. Som gästfrihetsstudent på NSIA lär du dig av skickliga och engagerade lärare som kommer att förbereda dig för att komma in i gästfrihetsbranschen. Du kommer att kunna utnyttja NSIAs branschlänkar, vilket blir ovärderligt när du söker arbete efter examen.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Diplom

NSIA - The Professional Hospitality Academy

Detta program expanderar på nivå 4 certifikatet och ger eleverna ökad kapacitet i avancerade kulinariska tekniker. Det är också perfekt för dem med befintlig erfarenhet a ... [+]

Detta program expanderar på nivå 4 certifikatet och ger eleverna ökad kapacitet i avancerade kulinariska tekniker. Det är också perfekt för dem med befintlig erfarenhet av matlagning som redan har fått grundläggande färdigheter att gå direkt till diplomnivå.

Vad ska jag lära mig?

Kökshantering:

En introduktion till akademiskt skrivande sätter upp eleverna för att göra bedömningar. Lär dig nyckelfärdigheter inom ekonomisk förvaltning, personal, personalutveckling, affärsetik, arbetsplatsrelationer och lagstiftningskrav inom gästbranschen. Köksproduktionssystem: Undersök historiska kulinariska influenser på livsmedelsprodukter och jämföra konstnärliga metoder för massproduktion. De praktiska färdigheter som lärs ut inkluderar matlagning och presentation av en rad avancerade matvaror, med olika produktionsmetoder.... [-]

Nya Zeeland Auckland
juni 2020
Engelska
Heltid
50 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska