Läs den officiella beskrivningen

NMIT hemsida inhemsk från NMIT NZ på Vimeo.

Nelson Marlborough Institute of Technology är en högkvalitativ statlig ägd högskoleutbildningsleverantör som är baserad på toppen av South Island på Nya Zeeland.

Kia ora tatou

I över 100 år har Nelson Marlborough Institute of Technology tillhandahållit högkvalitativ högskoleutbildning för studenter precis som du. Vår internationellt begåvade personal är helt dedikerad till att ge dig de verkliga färdigheterna i världen och en erkänd kvalifikation för att starta den karriär du förtjänar.

Jag vet att du kommer att hitta den framtiden här, på NMIT.

Liam Sloan, verkställande direktörSponsored by Google Chromebooks Brooke Cagle / Unsplash

Vår historia

Tā mātou kōrero tuku iho

I över 110 år har NMIT tillhandahållit tertiär utbildning i The Top of the South. Vi har vårt ursprung i Nelson Technical School, som öppnades i Hardy Street, Nelson 1905.

Nelson Technical School öppnar

Nelson Technical School (föregångaren till NMIT) inrättades 1904 och byggnaden designades av Stead Ellis, en utbildad arkitekt och sekreterare för Nelson Education Board. Dörrarna öppnades 1905 och inledde först klasser i matlagning, teknik, träverk, handel, hantverk, sekretariat och VVS. Marken som byggnaden ligger på donerades av Nelson City Council och byggandet leddes av John Scott Jnr till en kostnad av £ 1124. År 1930 slogs den tekniska skolan samman med Nelson College med många deltidshobbykurser och några få yrkeskurser som erbjuds. Nelson Polytechnic blev officiellt ett tekniskt institut 1971.

Stödja regionens nyckelindustrier

Från början ansågs det att institutets framtid låg med de viktigaste industrierna i regionen. Under åren har nya program kommit och gått, men vårt fokus har alltid varit kvar på att erbjuda utbildning för att stödja viktiga lokala industrier och tjänster.

En tid för utvidgning

På 1980- och 90-talet såg Nelson Polytechnic ut sin verksamhet i Tasman och Marlborough. 1985 hyrde Nelson Polytechnic och Blenheim Borough Council mark i Budge Street, Blenheim från den lokala trädgårdsmästaren Ralph Ballinger och Ballinger Horticulture Center på 300 000 dollar öppnades året därpå. Detta blev senare Marlborough campus som expanderade under 1990-talet / början av 2000-talet med utvecklingen av nya program inom områden som vinodling och vin- och luftfartsteknik. Nelson Polytechnic öppnade också nya campus i Richmond (1988) och i Motueka (1989). 1992 började vi erbjuda utbildning på examennivå för första gången, med introduktionen av Bachelor of Commerce. 1995 flyttades campus Richmond från Salisbury Road till en ny plats på 4,5 hektar i Lower Queen Street med program inriktade på trädgårdsodling, skogsbruk och andra primära industrier. Motueka campus stängde 1993, med några program flyttade till Richmond eller Nelson.

Nelson Polytechnic blir Nelson Marlborough Institute of Technology

År 2000 bytte vi namn från Nelson Polytechnic till Nelson Marlborough Institute of Technology att bättre återspegla vårt bredare regionala fokus. I slutet av 2006 flyttades alla program som kördes på Richmond campus tillbaka till Nelson och Richmond campus hyrdes ut till en annan utbildningsleverantör, Skills Update, som fortsatte att köra träningsprogram från webbplatsen.

Internationella utbildningen

Sedan mitten av 1990-talet har vi lockat ett stort antal internationella studenter. Vi har också bildat offshore-partnerskap med ett antal institutioner i Amerika, Brasilien, Danmark, Frankrike, Tyskland, Italien, Japan, Mexiko, Nederländerna, Norge, Spanien och Sverige.

NMIT idag

Idag fortsätter tillhandahållandet av högskoleutbildning i toppen av söder. Vi är Nelson-Marlborough-regionens största utbildnings- och utbildningsleverantör och ger ett betydande bidrag till den regionala ekonomin. Vi erbjuder över 100 kvalifikationer från certifikat till forskarutbildning och vi har utvecklat specialiteter inom områden som vattenbruk, hav / marin, vinodling

En extraordinär NMIT

120896_NMIT-Strategy2.png

Våra strategiska mål

Står ut pedagogiskt

NMIT stansar över sin vikt.

Internationellt erkänt är vi en utbildningsposition i Nya Zeelands nätverk för högre utbildning; en NZQA-kategori 1-leverantör i de 25% av Institutionen för teknik och polyteknik för kurser och kvalificeringskurser - en position vi är stolta över.

Vi hjälper människor att gå från en kvalifikationsnivå till nästa och ta bort hinder som kan vara i deras sätt. Eleverna klarar sig bra här eftersom fokus är på ”prestation av alla”.

Genom att veta att perfektion är en resa lyssnar vi aktivt för att göra NMIT-upplevelsen bättre.

Exceptionella yrkesmöjligheter

Dörrar öppnas för NMIT-kandidater.

Med input från industrin och ett finger på den globala pulsen, lär våra polerade program vad som behövs för att människor ska klara sig i sitt valda yrke. Arbetsgivare vill att våra elever ska ha arbetsplatser eftersom de är redo för arbete när de är klar.

Vi är effektiva och smidiga och rör oss med tiderna för att stärka våra programområden, och stolt bär etiketten ”valfri leverantör” för ett antal sektorer.

I synnerhet, med en stor chans att få ett jobb efter examen, söker människor vår branschstödda specialisering, som vattenbruk, sjöfart, luftfartsteknik, bevarande, vinodling och vinframställning.

Motiverade och smarta team

NMIT är en fantastisk plats att arbeta.

De bästa människorna väljer att arbeta på NMIT; ledare som är smarta och motiverade att leta efter möjligheter och lösa problem; människor som vi investerar i och vars framgångar firas stort.

Vår unika rekryteringsprocess involverar människor från hela campus, inklusive elever, och hjälper till att bygga ett team av branschkyndiga lärare som levererar informerade program på en modern arbetsplats.

Vi är inkluderande och flexibla och lever våra värderingar av Manaakitanga och Pono.

Aktivt samarbete

NMIT är alltid en aktiv lagspelare.

Att vara i kunskap hjälper oss att förbli relevanta för vad skolan lämnar och letar efter och vad som behövs på arbetsplatsen. När vi förstår vår strävan att förbereda examensarbetare i världen och arbeta, arbetar andra gärna med oss för att förbättra våra program och involvera oss i regionala initiativ.

Vi samarbetar med andra tekniska institut och polyteknik, undervisar i några av deras program och delar kunskap och resurser. På samma sätt har vi starka relationer med NZQA och TEC, eftersom vi arbetar tillsammans för att se till att det bästa är tillgängligt för elever.

Ekonomisk kondition

NMIT är en skicklig ekonomichef.

Att vara ekonomisk passform är avgörande för vårt rykte, attraktivitet som arbetsgivare och vår förmåga att investera i våra människor, infrastruktur, campus och forskning och utveckling.

NMIT: s finansiella resa är transparent - från robust budgetinställning till regelbundna granskningar och omprognoser under hela året. Med kraftfulla data till hands är våra avdelningar ansvariga för att fatta rätt beslut, spåra sin egen ekonomi och se hur de passar in i den större bilden.

Vi ser ut till att utöka befintliga inkomstströmmar och lägga till nya. En viktig del av vårt arbete är Capital Asset Management (CAM) -planen, som tittar på hur vi bättre kan använda vår mark för att investera i framtiden.

Rymmer upp för framtiden

NMIT är väl förberedda för idag och imorgon.

Vi förstår vem den framtida eleven kan vara och vad de kan behöva. Därför är vi välutrustade med modern teknik och omfattar digitala verktyg som är flexibla och användbara för människors arbete och livsstil.

Planen för kapitalförvaltning (CAM) hjälper oss att bättre förstå vårt fysiska utrymme - hur våra fastigheter används nu och av vem och hur våra mångsidiga anläggningar ska användas i framtiden. Det ligger till grund för vårt färdplan för campus i Nelson och Marlborough, så att vi kan leverera det bästa för våra elever och för oss, samtidigt som vi effektivt förbinder oss med staden och staden.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Postgraduate Diploma

Nelson Marlborough Institute of Technology

NMIT Postgraduate Diploma in IT Security Management har utvecklats av personal med erfarenhet av internationell IT-säkerhet och digitala forensikprogram. Det syftar till ... [+]

Globalt är organisationer och företag alltmer beroende av informationsteknologi. Viktiga företagsdata och kundinformation lagras och delas, kommunikation görs och transaktioner mellan kunder, banker och partners slutförs.

På grund av volymen och vikten av företagsdata som lagras och delas elektroniskt har försvaret mot ständigt växande cyberbrott blivit extremt kostsamt i både den privata och den offentliga sektorn.

Nya Zeelands nationella cybersäkerhetscenter beräknar att cyberattacker på Nya Zeelands datorer och nätverk har mer än fördubblats på fem år. Den globala kostnaden för cyberbrott har satts till 600 miljarder dollar per år.

Organisationer söker nu skickliga yrkesverksamma som har både tekniska och ledande kompetensuppsättningar och som kan leda team av teknologer att utveckla och implementera säkerhetspolicyer och förfaranden i försvaret mot cyberhot och kan också övervaka och granska företags informationssystem.... [-]

Nya Zeeland Nelson
Februari 2020
Engelska
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Nelson Marlborough Institute of Technology

Postgraduate Diploma in International Business (PGDipIB) är en tillämpad kvalifikation genom vilken du kommer att lära dig de praktiska metoderna för att bedriva internat ... [+]

Postgraduate Diploma in International Business (PGDipIB) är en tillämpad kvalifikation genom vilken du kommer att lära dig de praktiska metoderna för att bedriva internationella affärer.

PGDipIB syftar till att förbereda dig för att arbeta framgångsrikt i 2000-talets globala affärsmiljö. Erbjuder en blandning av teoretiskt och praktiskt lärande med tonvikt på tillämpad kunskap och skicklighet.

Hög vikt läggs vid utveckling av överförbara kunskaper (som avancerad kommunikation, presentation, interpersonell och problemlösningsförmåga) utöver utvecklingen av specifika internationella företagskunskaper.

Ett viktigt inslag i PGDipIB är att den är branschorienterad, med fortsatt lokal och nationell industrins insats i programstrukturen, innehållet och riktningen. En rådgivande kommitté hjälper programområdet att bedöma läroplanens fortsatta relevans och övervaka akademiska standarder.... [-]

Nya Zeeland Nelson Richmond Blenheim
Mars 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

Welcome to the Nelson Marlborough Institute of Technology