Ntec - National Tertiary Education Consortium

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Välkommen till NTEC

Välkommen till National högskolenivå Consortium (NTEC). NTEC består av fyra tertiära leverantörer, som alla är registrerade med och ackrediterade av Nya Zeelands Qualifications Authority (NZQA):

Concordia Institute of Business (CIB) Teknologiska institutet (NTI) National Institute of Education (NIE) Högskolan av Future Learning NZ (FutureCOL)

NTEC är strukturerad så att alla skolor inom den integrerade organisationen arbeta med gemensamma styrelseledamöter under ett gemensamt kvalitetsledningssystem, hålla sig till gemensamma värderingar och verka från samma campus på olika orter där NTEC skolorna levererar program.

Studenter vid NTEC är förberedda för karriärer inom redovisning, företag, beräkning, matlagning, rådgivning, gästfrihet, hälsovård och utbildning på arbetsplatsen. Concordias English Academy erbjuder ett brett utbud av engelska program, inklusive allmänna, företag, akademiska, IELTS och TESOL (lärare i engelska till som talar andra språk), och NTEC driver också korta gästfrihet kurser.

Huvud NTEC campus är i Auckland CBD, och vi har också campus i Christchurch, Tauranga, och Hastings. Varje campus ligger i stadens centrum och har enkel tillgång till kollektivtrafik, bibliotek, köpcentrum och matställen.

NTEC har ett rykte om att vara trevlig, omtänksam och välkomnande, och har en mångkulturell personal med bred erfarenhet av utbildning för internationella studenter. Handledare, rådgivare och stödpersonal är glada att handleda studenter och ge vägledning för att hjälpa dem att få ut det mesta av sina studier och nå sin fulla potential.

De NTEC skolor är högpresterande, bra kvalitet utbildningsanordnare, och detta återspeglas i deras NZQA (Nya Zeeland Kvalifikationer Authority) externa utvärdering och granskningsrapporter. Tre av skolorna - Concordia, Teknologiska institutet och College of Future Learning NZ - har högsta möjliga betyg av kategori One, vilket innebär att NZQA är "mycket säker" i deras utbildningsresultat.

Vision, mission och värderingar

Platser

Auckland

Address
HEAD OFFICE AND AUCKLAND CAMPUS,
Ntec Tower,
20 Hobson Street

911-312 Auckland, Auckland, Nya Zeeland

Hastings

Address
HASTINGS CAMPUS,
304-308 Ellison Road

4122 Hastings, Hawke's Bay, Nya Zeeland

Tauranga

Address
TAURANGA CAMPUS,
Durham Court,
146 Durham St

3110 Tauranga, Bay of Plenty, Nya Zeeland

Christchurch

Address
CHRISTCHURCH CAMPUS,
289 Tuam Street,
Christchurch Central

8011 Christchurch, Canterbury, Nya Zeeland