Läs den officiella beskrivningen

Toi Ohomai Institute of Technology är nyckeln tertiära leverantören i den vackra Bay of Plenty, centralt beläget på Nordön.

Vårt institut är hem till nästan 14.000 studenter, mer än 1000 anställda, och erbjuder mer än 240 program över 71 leveransställen.

Vi är fast beslutna att arbeta med våra företag, samhälle, industri och iWi partners för att säkerställa vår institution uppfyller deras behov, och viktigast behoven hos våra studenter.

Vi erbjuder en högkvalitativ utbildning som kan leda mot en rad yrken inom områden som jordbruk, affär, kommunikation, småbarnsfostran, skogsbruk, gästfrihet, informationsteknik (IT), Māori studier, vård och hälsa, sport management, och turism .

Toi Ohomai Institute of Technology - Rotorua och Tauranga Regioner

Belägen i ett område av naturliga skönhet ger gott om möjligheter att avveckla eller upp, beroende på dina adrenalin behov. Några av dessa aktiviteter inkluderar mountainbike, Whitewater och flatwater kajakpaddling, häst-ridning, vandring, surfing, fiske, blötläggning i varma pooler och bungyjump.

Vi har en heterogen studentkår befolkning med studenter från många platser såsom: Indien, Sydamerika, Japan, Kina, Fiji, Filippinerna, Nepal, Sri Lanka och mer. Den vänliga, omtänksam, professionell personal i våra internationella Kårhus talar flera språk, ger utmärkt själavård, och hjälpa internationella studenter under hela studietiden med oss.

Vi strävar efter att vara en välkomnande och vårdande institution som återspeglar manaakitanga och whānaungatanga. En plats där människor värderas som individer och deras styrkor hittas och uppmuntras oavsett bakgrund.

campus Profiler

Toi Ohomai Institute of Technology har sex huvudorter. Mokoia och Windermere campus är våra största centra. Mokoia Campus är i Rotorua och Windermere ligger i Tauranga. Vi har också campus i Taupo, Tokoroa och Whakatane.

Vissa kvalifikationer såsom datorer, får också lära sig från andra platser i det centrala affärsdistriktet i Rotorua. Omvårdnad lärs ut på vår Windermere Campus i Tauranga.

Alla våra campus ger kreativa och utmanande möjligheter till lärande. Det är dock viktigt att tänka på vad du vill akademiskt, socialt och geografiskt när du väljer rätt campus för dig.

Programs taught in:
Engelska

Skolan erbjuder också:

Certifikat

Toi Ohomai Institute of Technology

Certifikat i engelska på nivå 1 till 5 är tillgängliga för talare av andra språk för att utveckla lyssna, tala, läsa och skriva färdigheter för dagligt bruk och för vidar ... [+]

(Nivåer 1-5)

Toi Ohomai Institute of Technology erbjuder Certifikat på engelska på nivå 1 till 5 för talare av andra språk för att utveckla lyssna, tala, läsa och skriva färdigheter för vardagsbruk och för vidare studier i certifikat, diplom och utbildningsprogram.

Engelsk studie Tour Program

Grupp studieresor är individuellt utformade för att passa varje grupp. Engelska lektioner fokuserar på att utveckla kommunikations förtroende inom ämnesområdet av studentens val, medan verksamheten utnyttja de möjligheter till lärande på och utanför campus, den vackra naturen och de många turistattraktionerna i Rotorua. Gruppresa tjänster omfattar transport från Auckland, välkomstfest, känns, arrangemang av tidsplan och aktiviteter, reseledare, avskedsfest och gradering pergament.... [-]

Nya Zeeland Rotorua Taupo Tokoroa
March 2019
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska

Diplom

Toi Ohomai Institute of Technology

Få nedsänkt i denna unika kurs och du önskar att du kunde växa gälar! Livet på landet bara inte kan jämföra med otrolig samling av vilda djur som lever under vågorna. ... [+]

Få nedsänkt i denna unika kurs och du önskar att du kunde växa gälar! Livet på landet bara inte kan jämföra med otrolig samling av vilda djur som lever under vågorna.

Människor reser från hela världen för att studera detta mycket respekterade Diploma, vilket är den enda kursen i sitt slag i Nya Zeeland. De erkänner den fantastiska möjlighet att lära och arbeta i våra fantastiska marina miljöer - om du är en lokal se till att du inte missar båten!

Studenter besöka avlägsna marina och sötvattensmiljöer runt om i landet som studerar fascinerande utbud av växter, ryggradslösa djur, däggdjur, fåglar och fiskar som lever över och under vattnet och den viktiga roll de spelar i ett friskt ekosystem.... [-]

Nya Zeeland Tauranga
February 2020
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Toi Ohomai Institute of Technology

Lära sig de färdigheter som krävs för att styra äventyr turistsatsningar. I synnerhet specialistområden är: rafting färdigheter; havskajak; tågvirke; ankare och rep färdi ... [+]

Program mål

Detta diplom ger studenterna de kunskaper och färdigheter som krävs för att styra äventyr turistsatsningar. I synnerhet specialistområden är: rafting färdigheter; havskajak; tågvirke; ankare och rep färdigheter; bergs färdigheter och resa ledaregenskaper.

tilldelning informationen

Inkluderade kvalifikationer

För att uppnå tilldelning av Diploma i turism Adventure studenter måste passera totalt 120 poäng, inklusive:

60 obligatoriska poäng; 30 poäng från alternativlistan; och 30 valbara poäng på nivå 4 eller högre. Kunskaper och färdigheter du kommer att vinna

Utexaminerade kommer att kunna:

kompetent flotte guide på Grade 2 och / eller 3; genomföra den externa undersökning för havskajak instruktör nivå; tillämpa grundkunskaper som krävs för att vägen till bergindustrin, inklusive rep system; utföra ambulans och ski-nivå pre-hospital akutsjukvård; utföra ledaruppgifter, inklusive riskhanteringen, domar och affärsmiljö starta; utföra utomhusaktiviteter med en förståelse för effekterna av äventyrsturism i form av kulturella och historiska aspekter samt lagstiftnings regler; och driva ett område av intresse. inträdes~~POS=TRUNC kriterier~~POS=HEADCOMP ... [-]
Nya Zeeland Rotorua
July 2019
Heltid
Deltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Toi Ohomai Institute of Technology

Vill du tillbringa dina dagar insupa Nya Zeelands stora utomhus och få betalt för det? Detta diplom kommer att ta dig från klassrummet till bergstopparna - så bandet på d ... [+]

Vill du tillbringa dina dagar insupa Nya Zeelands stora utomhus och få betalt för det? Detta diplom kommer att ta dig från klassrummet till bergstopparna - så bandet på din trampande stövlar!

Du kommer att undersöka de utmaningar som Nya Zeelands ren, grön bild och vad som behöver göras för att skydda våra världsberömda livsmiljöer och landskap.

Kurser inkluderar botanik, biologi, geologi, avloppsvatten och återvinning management, utomhus ledarskap, förvaltning av kust lagstiftning resurs, personlig riskhantering och biosäkerhet.

Fältarbete i avlägsna reserver och nationalparker vrida teori i praktiken - med resor till platser som Fiordland, Coromandel och Central Plateau.... [-]

Nya Zeeland Tauranga
February 2020
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Toi Ohomai Institute of Technology

Älskar du byggnader och finare designa din egen, skapa något som framtida generationer kommer att njuta? Byggindustrin tar fart och det behöver mycket mer arkitektoniska ... [+]

Älskar du byggnader och finare designa din egen, skapa något som framtida generationer kommer att njuta? Byggindustrin tar fart och det behöver mycket mer arkitektoniska tekniker för att dra alla nya byggnader som vår växande befolkning behöver.

Denna praktiska, rolig kurs utvecklar effektiva tekniska Draughting kompetens - fokus på vad som är och inte är viktig inom ett brett spektrum av designarbete - vilket innebär att våra studenter är mycket uppskattad av arbetsgivare.

Du får lära dig att "ansluta prickar" mellan en arkitekt och en byggare, som producerar den viktiga uppsättning rättsliga ritningar - eller planer - att varje byggprojekt beror på.

Ämnen inkluderar byggmetoder, bygglagstiftningen, designprinciper, arbetsritningar, anbudsförfarandet, genomförbarhets frågor och kontraktsadministration, med ett stort fokus på design mjukvara programmet ArchiCAD.... [-]

Nya Zeeland Tauranga
February 2020
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Toi Ohomai Institute of Technology

Kan du räkna med att vända planer till verklighet? Byggindustrin tar fart och det behöver mer kvantitet lantmätare för att styra projektkostnader och hålla saker på rätt ... [+]

Kvantitet Lantmäteri sträng

Kan du räkna med att vända planer till verklighet? Byggindustrin tar fart och det behöver mer kvantitet lantmätare för att styra projektkostnader och hålla saker på rätt spår. Detta är en idealisk karriär för människor som älskar detaljer - särskilt beräkna och mäta.

Det är lite som redovisning men du kommer att arbeta på fysiska projekt medan de byggs, så saker kommer ständigt förändras erbjuda nya utmaningar för att hålla saker färska.

Det finns en hel del kontorsarbete men också massor av möjligheter att besöka byggarbetsplatser för att övervaka utvecklingen innan du släpper betalningar. Kommunikations- och förhandlingsteknik behövs också för att säkerställa att alla förblir engagerade i uppgiften.... [-]

Nya Zeeland Tauranga
February 2020
Heltid
Deltid
2 år
Campusstudier
Online
Läs mer på svenska
Toi Ohomai Institute of Technology

Göra anslutningar är en viktig del av alla företag, vilket är varför det är klokt att studera i samhället du vill arbeta i. ... [+]

Göra anslutningar är en viktig del av alla företag, vilket är varför det är klokt att studera i samhället du vill arbeta i.

Det är också en bra idé att hålla dina alternativ öppna. Dessa Diplom respekteras fristående kvalifikationer, men också fungera som språngbrädor mot en rad University of Waikato affärs grader som kan fyllas här i Tauranga.

Vi erbjuder prisbelönta lärare, intressanta kursalternativ och ett bekvämt CBD plats. Du har gott om möjligheter att arbeta med lokala företag, vilket gör viktiga kontakter som kommer att bidra till att öppna rätt dörrar när du uppgraderar.

Om du har ett företag sinne du vet att tid är pengar och du vill göra en klok investering. Vår personal kommer att möta dig under registreringsprocessen för att hjälpa dig att välja rätt väg för att nå dina mål.... [-]

Nya Zeeland Tauranga
March 2019
Heltid
Deltid
2 år
Campusstudier
Online
Läs mer på svenska
Toi Ohomai Institute of Technology

Lära sig att arbeta som junior eller trainee gästfrihet chef, arbetsledare eller ledare inom en rad olika serveringslokaler och sektorer. ... [+]

Program mål

Detta program kommer att etablera omfattande kunskaper, färdigheter och standarder för yrkespraktik som är relevanta för gästfrihet verksamhet som stödjer och förbättra kundernas förtroende och leverans av tjänster. Efter avslutad detta program kan studenter bedriva förvaltning junior-nivå eller arbetsledare roller inom besöksnäringen, eller genomföra ytterligare undersökningar i gästfrihet och turism relaterade ämnen.

tilldelning informationen

För att uppnå tilldelning av Nya Zeelands Diploma in Hospitality Management (nivå 5), måste studenterna passera totalt 120 poäng.

Kunskaper och färdigheter du kommer att vinna

Utexaminerade kommer att ha kompetens, kunskap och attribut för att kunna:... [-]

Nya Zeeland Rotorua
March 2019
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Toi Ohomai Institute of Technology

Bidra till ett effektivt genomförande av processer inom turistnäringen och stödja genomförandet av en kvalitet besökarens upplevelse i en rad turism och reseorganisatione ... [+]

Program mål

Den Nya Zeeland Examen i turism och resor (nivå 5) Programmet syftar till att utveckla akademiker med möjlighet att bidra till ett effektivt genomförande av processer inom turistnäringen och stödja genomförandet av en kvalitet besökarens upplevelse i en rad turism och reseorganisationer. Programmet kommer att etablera omfattande kunskaper, färdigheter och standarder för yrkespraktik som är relevanta för turistverksamhet som stödjer och förbättra kundernas förtroende och leverans av tjänster. Efter avslutad detta program kan studenter bedriva rådgivning, samordning och övervakning roller inom turistsektorn, eller genomföra ytterligare undersökningar i turismrelaterade discipliner.... [-]

Nya Zeeland Rotorua
March 2019
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Toi Ohomai Institute of Technology

Maskinteknik ger en möjlighet att förändra världen, med hjälp av praktiska färdigheter och nytänkande för att tänja på gränserna för vad som är möjligt. ... [+]

mekanisk

Maskinteknik ger en möjlighet att förändra världen, med hjälp av praktiska färdigheter och nytänkande för att tänja på gränserna för vad som är möjligt.

Detta är den plats där idéer förvandlas till verklighet. Du får lära dig att producera säkrare, billigare och effektivare maskiner och mekaniska system - att sätta saker i rörelse för att göra livet lättare.

Mekanikkunskaper behövs för praktiskt taget allt som kan göras så möjligheterna är oändliga, och med en erkänd brist på tekniker i detta land jobbet framtidsutsikter och lönenivåerna är höga.

Kursen behandlar som avancerade matematik, mekanik, termodynamik, material, vätskor och elektricitet med hjälp av teknisk ritning och datorstödda ingenjörsverktyg (CAD) ämnen.... [-]

Nya Zeeland Tauranga
February 2020
Heltid
Deltid
2 - 4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

Graduate Diploma

Toi Ohomai Institute of Technology

Detta examensarbete ger upp-to-date teoretisk och tillämpad kunskap för att bredda din kompetens inom dataindustrin. ... [+]

Programinformation Studieavgift $ 19.950 Intag februari, maj, juli, november Minsta IELTS 6,0 utan band mindre än 5,5 Varaktighet (längd studien) 1 år Program mål

Detta examensarbete ger upp-to-date teoretisk och tillämpad kunskap för att bredda elevernas kompetens inom datorindustrin genom att studera en specialområde som kompletterar deras nuvarande erfarenhet och / eller kompetens.

De specialområden är: avancerad hårdvara, datorsystem design, datornätverk, kommunikationsteknik, nätverk, databaser, programmering, spel och animering, multimedia, internet och webbutveckling, eller inbyggda system.

Specialområden i detta program

Ämnen och innehåll omfattas inkluderar: Advanced Systems, analys och design, Business Communications, dator grafisk design, Communication for Technology, Databas, Elektronik, inbyggda system, grafiskt användargränssnitt, helpdesk, Internet och webbutveckling, Information Management, Introduktion till Multimedia, Programmering principer och begrepp, Processorer , ledningssystem, matematik för Computing and Technology, Nätverksadministration, rendering och animering, programvaruverktyg och utveckling, strategisk ledning, systemdesign, testning och kvalitetssäkring, Tekniska Skriva och visuell kommunikation.... [-]

Nya Zeeland Rotorua
May 2019
Heltid
Deltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Toi Ohomai Institute of Technology

Vidga dina kunskaper i hotel management industrin för att göra din nuvarande erfarenhet och / eller kompetens. ... [+]

Programinformation Studieavgift $ 19.950 Intag februari, maj, juli, november Minsta IELTS 6,0 utan band mindre än 5,5 Varaktighet (längd studien) 1 år Program mål

Syftet med detta examensarbete är att ge studenterna nuvarande teoretiska och tillämpad kunskap och färdigheter, samt att bredda sin kompetens inom hotel management industrin för att komplettera sin nuvarande erfarenhet och / eller kompetens.

tilldelning informationen

För att uppnå tilldelning av Mandomsprovet Diploma in Hotel Management, måste studenterna passera totalt 120 poäng, inklusive:

120 poäng på nivå 5 eller högre. ett minimum av 75 poäng på nivå 7 eller högre, 30 obligatoriska poäng; 45 poäng från alternativlistan; och 45 valbara poäng. ... [-]
Nya Zeeland Rotorua
May 2019
Heltid
Deltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Toi Ohomai Institute of Technology

Bli innovativa utövare i tillväxt kreativa branscher: art; grafisk design; mode; och inredning. Hands-on kurser kommer att betona konceptualisering av innovativa produkte ... [+]

Program mål

Den Examen i kreativt företagande syftar till att utveckla elevernas kunskaper och färdigheter för att förnya som utövare i framväxande kreativa industrier. Deras tvärvetenskapliga (konst, grafisk design, mode och inredning), kommer hands-on kurser betona konceptualisering av innovativa produkter och strukturering av innovationsprocesser. De kommer att undersöka möjligheterna att vara en del av olika grupper som behandlar tvärvetenskapliga dimensioner av komplexa utmaningar och producera banbrytande lösningar. Programmet syftar till att göra det möjligt för studenter att navigera nya marknader, identifiera de olika experter som kommer att kunna skickligt samarbeta med varandra och medverka från idé till produkt. Utexaminerade kommer att ha kompetens, kunskap och attribut för att vara företagare och bidra till de kreativa industrierna i Aotearoa Nya Zeeland.... [-]

Nya Zeeland Rotorua
March 2019
Heltid
Deltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Toi Ohomai Institute of Technology

Tillägna sig kunskaper och kompetens inom handledning och professionellt ledarskap inom ett specialområde för att göra din nuvarande erfarenhet och / eller kompetens (s). ... [+]

Programinformation Studieavgift $ 19.950 Intag februari, juli, November Minsta IELTS 6,0 utan band mindre än 5,5 Varaktighet (längd studien) 1 år Program mål

Tillägna sig kunskaper och kompetens inom handledning och professionellt ledarskap inom ramen för deras specialområde som kompletterar deras nuvarande erfarenhet och / eller kompetens (s). Denna examen ger yrkesverksamma inom ledarroller att upprätthålla valuta och utveckla sin disciplin genom fortlöpande yrkesmässig utveckling.

tilldelning informationen

För att uppnå tilldelning av Examen i Mentorskap och professionellt ledarskap studenter måste passera totalt 120 poäng, inklusive:

75 obligatoriska poäng; 30 poäng från alternativlistan; och 15 valbara poäng på nivå 6 eller högre. Kunskaper och färdigheter du kommer att vinna ... [-]
Nya Zeeland Rotorua
July 2019
Heltid
Deltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Toi Ohomai Institute of Technology

Ta en helhetsbild av turistorganisationer och undersöka gränssnittet mellan turistverksamheten, samhället och miljön. ... [+]

Programinformation Studieavgift $ 19.950 Intag februari, maj, juli, november Minsta IELTS 6,0 utan band mindre än 5,5 Varaktighet (längd studien) 1 år Program mål

Detta examensarbete ger studenterna ett studieprogram som gör det möjligt för dem att ta en helhetssyn på turistorganisationer och undersöka gränssnittet mellan turistverksamheten, samhället och miljön. Denna kvalifikation möjliggör för studerande att utveckla ledningskompetens och kunskap som krävs för att framgångsrikt arbeta i och hantera en hållbar turism operation i Aotearoa / Nya Zeeland.

tilldelning informationen

För att uppnå tilldelning av Graduate Diploma in Tourism Management, måste studenterna passera totalt 120 poäng, inklusive:... [-]

Nya Zeeland Rotorua
May 2019
Heltid
Deltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Toi Ohomai Institute of Technology

Öka din ledning och praktiska färdigheter som rör hållbar användning av naturresurser som skogar, sjöar, jordbruksmark, och skyddsområden. ... [+]

Programinformation Studieavgift $ 19.950 Intag februari, juli Minsta IELTS 6,0 utan band mindre än 5,5 Varaktighet (längd studien) 1 år Program mål

Denna kvalifikation möjliggör för studerande att utveckla ett komplett utbud av kompetent ledning och praktiska färdigheter som rör hållbar användning av naturresurser som skogar, sjöar, jordbruksmark, och skyddsområden. Detta innebär en specialiserad kunskap om principerna resursförvaltning samt övervakning av effekterna på miljön och förbättra kritiska och ekonomiskt tänkande för en hållbar framtid.

tilldelning informationen

För att uppnå tilldelning av Examen i Resource Management studenter måste passera totalt 120 poäng, inklusive:... [-]

Nya Zeeland Rotorua
July 2019
Heltid
Deltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Toi Ohomai Institute of Technology

Förvärva ytterligare specialiserad förvaltning kunskap och färdigheter i utvalda delar av verksamheten, skogsbruk, hälsa, Maori, projektledning och produktion ledning. ... [+]

Programinformation Studieavgift $ 19.950 Intag februari, maj, juli, november Minsta IELTS 6,0 utan band mindre än 5,5 Varaktighet (längd studien) 1 år Program mål

Detta examensarbete är utformad för att ge studenterna en möjlighet att förvärva ytterligare specialistkunskap och kompetens inom området för hantering i utvalda delar av verksamheten, skogsbruk, hälsa, Maori, projektledning och produktion ledning. Denna kvalifikation syftar också till att ge eleverna de kunskaper och färdigheter för förvaltning som krävs för att framgångsrikt arbeta i och hantera en hållbar verksamhet i Aotearoa / Nya Zeeland.

tilldelning informationen

För att uppnå tilldelning av Examen i tillämpad Management, måste studenterna passera totalt 120 poäng, inklusive:... [-]

Nya Zeeland Rotorua
May 2019
Heltid
Deltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

Postgraduate Diploma

Toi Ohomai Institute of Technology

Certifiering är avsedd för studenter som söker att främja vetenskaplig forskning och praktik informerade förvaltning. ... [+]

Programinformation Studieavgift $ 19.950 Intag februari, juli, November Minimi IELTS 6,5 med inget band mindre än 6,0 Varaktighet (längd studien) 1 år Program mål

Certifiering är utformad för inhemska och internationella studenter som vill avancera vetenskaplig forskning och praktik informerade förvaltning. Det kommer att bygga på tidigare grundexamen, examen och efter forskarutbildning och stärka karriärmål inom områdena management, företag, informationsteknik, hälsa eller gästfrihet.

Den avancerade standard vid vilken examen kommer att fungera inkluderar möjligheten att formulera teori och praktik inom en förvaltning omfattning. Utexaminerade kommer att delta i oberoende undersökning visar en avancerad nivå av kunskap, användning av diskursanalys och kritisk undersökning i en relevant sammanhang.... [-]

Nya Zeeland Rotorua
July 2019
Heltid
Deltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Toi Ohomai Institute of Technology

Tillåter yrkesverksamma inom ledarroller att upprätthålla valuta och utveckla sin disciplin genom fortlöpande yrkesmässig utveckling. ... [+]

Programinformation Studieavgift $ 19.950 Intag februari, juli, oktober Minsta IELTS 6,5 utan band poäng lägre än 6,0 Varaktighet (längd studien) 1 år Program mål

Den Magisterexamen i tillämpad Professional Studies program gör det möjligt för elever att främja sina kunskaper och yrkesutövning inom sitt område av praktik. Studenterna kommer att kunna tillämpa en avancerad kunskaps i en rad olika sammanhang som kommer att komplettera deras nuvarande erfarenhet och / eller kompetens. Denna examen ger yrkesverksamma inom ledarroller att upprätthålla valuta och utveckla sin disciplin genom fortlöpande yrkesmässig utveckling.

Specialist påskrifter i detta program Mentorskap och ledarskap (Ārahitanga Whakapono) Vuxen undervisning (Whakaako Pakeke) Utsatta Peoples (Whakaraerae) Infection förebyggande och kontroll (Arai Whakapokenga ) tilldelning informationen ... [-]
Nya Zeeland Rotorua
July 2019
Heltid
Deltid
1 - 3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

International Education in Rotorua, New Zealand

Toi Ohomai – Rotorua Campus
Address
Mokoia Drive, Tihiotonga, Rotorua New Zealand
3046 Rotorua, Bay Of Plenty, Nya Zeeland
Webbplats
Telefon
+64 7 346 8712
Toi Ohomai – Tauranga Campus
Address
70 Windermere Drive, Poike, Tauranga
3112 Tauranga, Bay Of Plenty, Nya Zeeland