Yoobee School of Design

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Om YOOBEE

Under de senaste 20 åren har Yoobee arbetat med kreativitet med den tekniska kunskapen och praktiska, verkliga färdigheter för att förvandla sina briljanta idéer till karriärer. Med campus i Auckland, Wellington, Christchurch och online är Yoobee Nya Zeelands största specialiserade digitala designskola.

Yoobee School of Design är en del av New Education Group och Animation College, som registrerad PTE, utmärkelse för alla kvalifikationer som erbjuds av Yoobee School of Design .

Yoobee-programmen omfattar nya och framväxande teknologier och de senaste medieplattformarna, med Pathways från certifikat och examensbevis till grader med några av våra partnerskolor.

Från digitala medier och design, webbdesign och UX och 3D-animering, till filmskapning, spelkonst och utveckling och 3D-grafik, håller våra program dig kopplade till industrins framsteg, och på toppen av ditt spel.

Yoobee levererar heltid, deltid och online-program, öppnar dörrar till de bästa digitala och designstudiorna i världen.

Våra erfarna designpedagoger är helt kopplade till den kreativa industrin. De är animatörer, regissörer, grafiska designers och special effects-artister.

Detta håller Yoobee riktig, relevant och nytta. Vänliga, tillgängliga lärare, en stödjande miljö och praktisk träning gör det möjligt för våra studenter att släppa lös sin kreativa potential och skapa extraordinära karriärer.

En livlig gemenskap av designpraxis, våra lärare och studenter delar en passion för digital teknik och inspirerad kreativitet. Vi samarbetar, vi innoverar, vi driver gränser.

Våra studenter får praktisk erfarenhet av branschstandardprogram och lär sig hur företag möter konst inom den kreativa sektorn. De utbildar sig med den perfekta blandningen av teknisk kompetens och kreativt geni för dagens (och imorgon) arbetsgivare.

På Yoobee School of Design skapar vi reklam.

Platser

Auckland

Auckland Campus

Telefon
(09) 303 3120

Wellington

Wellington Campus

Telefon
(04) 384 9624

Christchurch

Christchurch Campus

Telefon
(03) 377 1978