Keystone logo
Le Cordon Bleu University Perú

Le Cordon Bleu University Perú

Le Cordon Bleu University Perú

Introduktion

Idag har de stora kockarna i Le Cordon Bleu en lång historia; De flesta har arbetat på restauranger som har erkänts och tilldelats av Michelin-guiden och har vunnit prestigefyllda tävlingar. År efter år förmedlar Cordon Bleu Chefs sin erfarenhet och kunskap till studenter från mer än 70 länder. Genom att lära sig de tekniker och metoder för matlagning, bakverk och bakning som har kodifierats i Frankrike under de senaste 500 åren, ger studenterna kulinarisk utbildning som gör det möjligt för dem att tillämpa den kunskap som de förvärvat för att utveckla alla typer av mat var som helst i världen.

För Sydamerika erbjuder Le Cordon Bleu internationella examensbevis i hotell, restaurang och relaterad ledning; gastronomi och kulinarisk konst; kök; konditori; bar och cocktailbar; Dessutom erbjuder vi den enda MASTER CUISINE i Sydamerika, liksom internationella diplom inom marknadsföring för restauranger och gastronomiska tjänster; restaurangledning; den strategiska inriktningen för logi; och organisering av evenemang och catering; bland andra specialiseringskurser och säsongsbundna gratiskurser.

Varje år deltar Le Cordon Bleu i mer än 50 internationella evenemang såsom festivaler, konferenser och professionella kongresser; På samma sätt deltar och fungerar som en jury för internationella tävlingar. Le Cordon Bleu är en aktiv medlem i kulinariska och kulturella föreningar: den tillhör Alliance Française of Paris (som en del av styrelsen), Chaîne des Rôtisseurs, och IACP (International Association of Culinary Professionals). Sedan starten har Le Cordon Bleu publicerat kokböcker för amatörer och proffs. Hans serie "Le Cordon Bleu Home Collection" har översatts till 17 språk och har sålt mer än 6 miljoner exemplar, varav nästan en miljon var av den franska upplagan. Pierre Deux French Country och FCLstyle.com.

I slutet av det senaste årtusendet turnerade André Cointreau, president för Le Cordon Bleu, inom sin expansionspolitik genom Latinamerika för att skapa det första spansktalande huvudkontoret och valde Peru och INAT för sin kreativitet och allvar. av deras jobb.

Den 26 mars 2000 undertecknade således André Cointreau, president för Le Cordon Bleu, och Dr Sixtilio Dalmau Castañón, generaldirektör för INAT, avtalet som tillät födelsen av "Le Cordon Bleu Peru."

Platser

  • Magdalena del Mar

    Avenida General Salaverry,3180, 15076, Magdalena del Mar

    Frågor